10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις άμεσα από το σπίτι σου

10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις

10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις άμεσα από το σπίτι σου

 

Το σπίτι σου αποκαλύπτει πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Πώς θα το ανακαλύψεις;

Θέσε στον εαυτό σου ερωτήματα όπως: Είναι τα περισσότερα έπιπλα vintage; Τότε είσαι κλασική. Αν από την άλλη το σαλόνι σου είναι boho, αυτό σημαίνει ότι είσαι μποέμ τύπος. Αν έχεις μοντέρνα διακόσμηση, σου αρέσει να ακολουθείς τις τάσεις της μόδας.

Αν έχεις επιλέξει απαλά χρώματα, αγαπάς την ηρεμία και την τάξη, ενώ αν έχεις επιλέξει έντονα χρώματα είσαι επαναστατικό πνεύμα. Ό,τι τύπο διακόσμησης κι αν έχετε για το σπίτι σας υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία θα πρέπει να ξεφορτωθείτε. Ποια είναι αυτά;

 

10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις άμεσα από το σπίτι σου

10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις άμεσα από το σπίτι σου

1.Βολάν.

Ενδέχεται να θεωρείτε τα βολάν εκλεπτυσμένα, πολυτελή και κομψά. Αν έχετε τοποθετήσει βολάν σε τραπεζομάντηλα και καλύμματα θα πρέπει να επανεξετάσετε αυτή την άποψη και να τα αποχαιρετήσετε είτε πετώντας τα, είτε χαρίζοντας τα, είτε βάζοντάς τα στην ντουλάπα σας πίσω-πίσω.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να τα βγάλετε εντελώς από το σπίτι σας τότε μπορείτε να έχετε ένα μικρό στοιχείο αυτών σε ένα πάπλωμα όπως στην παρακάτω εικόνα. Μην ξεχνάτε το μόνο δυναμικό come back που έχουν κάνει τα βολάν είναι στα ρούχα μας!

Ροζ.

2.Ροζ.

Για να μένετε μόνες σας και να έχετε ανεξαρτητοποιηθεί σημαίνει ότι είστε δυναμικές γυναίκες, που μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας. Μπορεί το ροζ φέτος να έχετε κατακλύσει τις δεσπόζουσες τάσεις, ωστόσο στη διακόσμηση σπιτιού θα πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο. Εκτός φυσικά αν επρόκειτο για παιδικό δωμάτιο ή για τους φανατικούς του ροζ!

  5 εύκολες λύσεις για να απομακρύνετε τις άσχημες μυρωδιές από τον νεροχύτη

ψεύτικα λουλούδια

3.Ψέμα.

Τα ψεύτικα λουλούδια υποδηλώνουν ότι έχετε χάσει πάσα ιδέα περί διακόσμησης. Προτιμήστε φρέσκα λουλουδάκια για τα βάζα του σπιτιού σας και γεμίστε το μπαλκόνι σας με γλάστρες. Εκτός από όμορφο décor θα έχετε και καλή αύρα εντός σπιτιού.

10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις

4.Ξεκολλήστε.

Ωραία τα φωτογραφικά κολάζ, απαθανατίζουν τις όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει με τους αγαπημένους μας. Σε περίπτωση που δεν είστε ακόμη φοιτήτρια, ξεκολλήστε τα από τον τοίχο σας και αφαιρέστε όλες αυτές τις κορνίζες.

Αν θέλετε να εκθέσετε τις προσωπικές σας στιγμές υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να το κάνετε. Σκεφτείτε ευφάνταστους τρόπους για να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες σας. Ένα μοντέρνο παράδειγμα φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

λούτρινα κουκλάκια

5.Τα παιδία παίζει.

Τα πιο super γλυκά και όμορφα απομεινάρια της παιδικής μας ηλικίας είναι τα λούτρινα κουκλάκια. Ωστόσο, δεν έχουν θέση σε ένα ενήλικο σπίτι. Μην τα πετάξετε! Δωρίστε τα στην εκκλησία ή σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Τιμής ένεκεν κρατήστε ένα για να αναπολείτε στιγμές αθωότητας.

10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις

6.Quotes.

Καδράκια με moto και quotes δεν έχουν θέση σε ένα κομψό σπίτι. Αυτό γιατί αποπνέουν μια αίσθηση επιτήδευσης, που αφαιρεί τη ζεστασιά και την κομψότητα ενός σπιτιού. Καλό είναι να κρατήσετε αυτά τα καδράκια για το γραφείο σας, όπου εκεί θα ταιριάζουν καλύτερα και θα σας δίνουν κίνητρο να συνεχίσετε.

Τα φθηνά σεντόνια δεν προσφέρουν τίποτα

7.Σεντόνια.

Τα φθηνά σεντόνια δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από κακό ύπνο και αρνητική αύρα. Τα όμορφα σεντόνια καλής ποιότητας θα σας δώσουν μία αίσθηση κομψότητας και θα σας κάνουν να νιώσετε βασίλισσα! Φυσικά το υπνοδωμάτιό σας θα φαίνεται πιο εκλεπτυσμένο και elegant.

10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις άμεσα από το σπίτι σου

8.Αντιθέσεις.

Λατρεύουμε το mix&match αλλά κι εκεί χρειάζεται μέτρο. Τα πολλά διαφορετικά κι ανόμοια σε στιλ πράγματα φτιάχνουν μια χαοτική και κιτς εικόνα. Περιορίστε, λοιπόν, τη διακοσμητική φλυαρία για να δημιουργήσετε ένα απόλυτα κομψό σπίτι.

  Φτιάξτε το Τέλειο Σαμπουάν που θα Χαρίσει Λάμψη στα Μαλλιά σας

Φλοράλ

9. Φλοράλ.

Η φλοράλ διακόσμηση είναι πάντα στη μόδα αλλά μέσα στο σπίτι μας τη χρησιμοποιούμε με πολύ μέτρο και προσοχή. Προτιμήστε λοιπόν, να τη βάλετε σε πολύ μικρές επιφάνειες μέσα στο σπίτι σας.

10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις άμεσα από το σπίτι σου

10.Μινιμαλισμός.

Κάντε το μινιμαλισμό τρόπο ζωής. Αφαιρέστε ό,τι περισσεύει σε όλους τους οικιακούς χώρους και αφήστε μόνο τα απαραίτητα. Προτιμήστε μέχρι 3 συνδυασμούς χρωμάτων από το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι μέχρι την κουζίνα. Εστιάστε σε ένα κύριο χρώμα, συνήθως το λευκό και αν θέλετε να τοποθετήσετε χρώμα κάντε το με ένα χρωματιστό μαξιλάρι ή διακοσμητικό.

 

beautymagic.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *