Πως θα επιβιώσει η σχέση σας στην καραντίνα εάν είστε χωριστά

Πως θα επιβιώσει η σχέση σας

Πως θα επιβιώσει η σχέση σας στην καραντίνα εάν είστε χωριστά

 

Η πρώτη καραντίνα μας έμαθε πολλά. Πολλά ζευγάρια δοκιμάστηκαν, κάποια άντεξαν και κάποια ήρθαν απότομα σε μετωπική σύγκρουση με την πραγματικότητα.

Τα πορίσματα από την πρώτη καραντίνα έρχονται να διαμορφώσουν τον οδηγό επιβίωσης για ζευγάρια κατά τη διάρκεια της δεύτερης.

 

Το να είσαι 24/7 μαζί με τον άνθρωπό σου είναι κάτι το οποίο πάει κόντρα στη ζωή που είχες μάθει μέχρι να σε χτυπήσει το 2020!

Ωστόσο υπάρχουν και πολλά ζευγάρια που δεν ζουν μαζί και η καραντίνα τους κρατά χωριστά.

Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση:

Στο Ίντερνετ που συναντιόμαστε (αυτά έχει η καραντίνα)

Αποδέξου ότι μιλάμε για μία πραγματικότητα, της οποίας τη διάρκεια δεν γνωρίζουμε. Κάνε ό,τι θα έκανες στην καθημερινότητα πριν την καραντίνα, αλλά από το σπίτι σου. Φάτε μαζί, πιείτε ένα ποτό. Βάλτε κοινή οθόνη και δείτε μαζί ταινίες που είχατε σκοπό να δείτε.

Ειλικρίνεια για όλα

Είναι οκ να νιώθεις φόβο, μοναξιά και απαισιοδοξία. Δεν θα σε βοηθήσει το να υποκρίνεσαι ότι όλα είναι τέλεια και δεν πέφτεις ψυχολογικά. Η ειλικρίνεια εξάλλου φέρνει τα ζευγάρια ακόμα πιο κοντά, ακόμα και εκείνα που δεν είναι στο ίδιο δωμάτιο. Και η καραντίνα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δεθείτε ακόμα περισσότερο και να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση.

Οργανώστε το επόμενο ταξίδι

Με την παραμικρή λεπτομέρεια. Εκτός από τις ημερομηνίες φυσικά. Πού θέλετε να πάτε και με ποιο μέσο μεταφοράς; Πόσες μέρες; Ποιος θα αναλάβει να κάνει τον οδηγό και ποιος θα εντοπίσει τις τοπικές λιχουδιές; Απλό αλλά τόσο όμορφο.

  Σβαρτζενέγκερ: «Θα ήθελα να ήμουν έστω και μια μύγα στην αρχαία Ελλάδα, όταν έχτιζαν την Ακρόπολη»

Μικροί διαγωνισμοί

Από σειρές και βιβλία, μέχρι ποιος μπορεί να κάνει την πιο όμορφη πίτσα (γιατί από γεύση δεν θα μάθεις). Αυτό σε βοηθά σε ατομικό επίπεδο, γιατί σου δίνει νέες προκλήσεις. Αλλά είναι και ένα ευχάριστο παιχνίδι μεταξύ σας.

 

Πως θα επιβιώσει η σχέση σας στην καραντίνα εάν είστε χωριστά

offmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση