Τα 4 ζευγάρια που είναι πιθανόν να ερωτευτούν με την πρώτη ματιά

 

Τα 4 ζευγάρια που είναι πιθανόν να ερωτευτούν με την πρώτη ματιά

Αστρολογία: Τα 4 ζευγάρια που είναι πιθανόν να ερωτευτούν με την πρώτη ματιά

 

Σας έχει τύχει να ερωτευθείτε με την πρώτη ματιά; Σίγουρα, είναι μία συναρπαστική στιγμή και δεν συμβαίνει σε όλους, ούτε και συχνά!

Οι αστρολόγοι πάντως, λένε, ότι υπάρχουν κάποια «ντουέτα» ζωδίων που είναι πιο πιθανόν να ζήσουν τον κεραυνοβόλο έρωτα, γιατί η άμεση έλξη ανάμεσά τους συμβαίνει για διάφορους λόγους…

Οι αστρολόγοι λένε ότι υπάρχουν κάποια ζώδια που οι προσωπικότητές τους συνδέονται. Για παράδειγμα, ορισμένα σταθερά ζώδια, όπως ο Ταύρος ή ο Υδροχόος, τείνουν να γνωρίζουν τι θέλουν σε έναν σύντροφο και είναι σε θέση να εντοπίσουν αμέσως αυτά τα χαρακτηριστικά. Από την άλλη, ο Κριός, μπορεί να ξετρελαθεί αμέσως γιατί κάποιος του φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Τώρα, αν αυτές οι σχέσεις θα διαρκέσουν είναι άλλο θέμα! Κάποιες σχέσεις αγάπης με την πρώτη ματιά λειτουργούν, ενώ άλλες που ξεκινούν με έναν… ανεμοστρόβιλο μπορεί να τελειώσουν ακριβώς έτσι.

Διαβάστε παρακάτω για τα τέσσερα ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου που μπορεί να ερωτευτούν με την πρώτη ματιά, καθώς και τι μπορούν να κάνουν για να κάνουν τη σχέση αυτή να έχει διάρκεια.

 

Τα 4 ζευγάρια που είναι πιθανόν να ερωτευτούν με την πρώτη ματιά

Κριός (21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ) & Λέων (23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Όταν αυτά τα δύο ζώδια συναντηθούν, μπορούν να ερωτευτούν αμέσως λόγω του τρόπου που οι προσωπικότητές τους παίζουν μεταξύ τους. Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της επιδίωξης και ο Λέων από τον Ήλιο, το αστέρι του ζωδιακού κύκλου.

Με τον Κριό να εστιάζει στην κατάκτηση και τον Λέο να λατρεύει να τον θαυμάζουν σαν βασιλικό πρόσωπο, αυτοί οι δύο είναι πιθανό να ερωτευθούν κεραυνοβόλα!

  Τα 4 Αγέραστα Ζώδια Του Ζωδιακού

Απολαμβάνουν να χαρίζουν ο ένας στον άλλο άφθονη προσοχή, και αν το «μυστήριο» διατηρηθεί ζωντανό για κάποιο χρονικό διάστημα, η αγάπη αυτή μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια. Διαφορετικά, ο Κριός, που του αρέσει να ασχολείται με νέα πράγματα, μπορεί να αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του.

Για να διατηρηθεί ζωντανή η πρώτη σπίθα, ο Κριός και ο Λέων πρέπει να κάνουν διάφορα για να κρατούν τη σχέση συναρπαστική. Αυτό μπορεί να σημαίνει να κάνετε περισσότερα ταξίδια, να δοκιμάζετε νέα πράγματα ως ζευγάρι και να εκπλήσσετε ο ένας τον άλλον με απλούς τρόπους. Χρειάζονται να αισθάνονται μαζί ξεχωριστοί.

 

Δίδυμοι (21 ΜΑΪΟΥ – 20 ΙΟΥΝΙΟΥ) & Τοξότης (22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Οι Δίδυμοι και ο Τοξότης είναι και τα δύο μεταβλητά ζώδια, αέρα και φωτιάς αντίστοιχα. Ακριβώς όπως η φωτιά χρειάζεται αέρα για να φουντώσει, όταν συναντηθούν μοιάζει σαν να προκαλείται μία… θύελλα μεταξύ τους. Μυαλά και οι δύο που παίρνουν γρήγορες στροφές και γεμάτοι έντονα πάθη, τι περιμένετε, δηλαδή;

Για παράδειγμα, ο Τοξότης, ο οποίος ζει για την περιπέτεια, μπορεί να διασκεδάσει τους Δίδυμους με την αφήγηση ιστοριών για τα ταξίδια του. Και ο Δίδυμος μπορεί να τον μαγέψει αμέσως με τις εκπληκτικές δεξιότητές του στην κουβέντα.

Αυτά τα δύο ζώδια με τις ανοιχτές καρδιές, είναι πιθανό να ερωτευθούν σε μία στιγμή, αλλά θα μείνουν ερωτευμένα, όσο η σχέση τους θα είναι φρέσκια και συναρπαστική, και θα τους αφήνει περιθώριο για να ζουν και μερικές περιπέτειες μόνοι τους.

 

Ζυγός (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) & Υδροχόος (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη που εκδηλώνεται με διάθεση για συντροφικότητα, ενώ επιδιώκει πάντα την ισορροπία. Θέλουν έναν σύντροφο που μπορεί να τους χαρίζει μια αίσθησης ασφάλειας και συντροφιάς σε μια σχέση. Και κανένα ζώδιο δεν τους ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, από τον σταθερό Υδροχόο.

  6 συνδυασμοί ζωδίων για ζευγάρια που δεν χωρίζουν ποτέ.

Ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ο Ουρανός, είναι ακριβώς αυτό που θα δώσει σε έναν Ζυγό την προσοχή που χρειάζεται αλλά την ίδια στιγμή θα τον ενθουσιάζει με στοιχεία έκπληξης ξανά και ξανά!

Τόσο ο Ζυγός όσο και ο Υδροχόος εστιάζουν στη δικαιοσύνη και τη συνεργασία μπορούν να δημιουργήσουν μαζί ένα πιο όμορφο μέλλον. Εάν βεβαιωθούν ότι η σχέση τους παραμένει δίκαιη και ισορροπημένη, ακούγοντας ο ένας τον άλλον και μιλώντας για το τι είναι σημαντικό για αυτούς, αυτοί οι δύο μπορούν να ζήσουν μαζί για πολλά πολλά χρόνια.

 

Ιχθείς (19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ) & Σκορπιός (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Οι Ιχθείς κυβερνούνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονειροπόλων και των ρομαντικών, αλλά και τον πλανήτη που «διαλύει» τα προσωπικά όρια. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της βαθιάς μεταμόρφωσης. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, ότι όταν συναντηθούν αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να βιώσουν ένα σενάριο έρωτα με την πρώτη ματιά.

Συνήθως κατά τη διάρκεια της πρώτης συνομιλίας τους, ο Σκορπιός μπορεί να σκεφθεί ότι το άτομο-Ιχθείς απέναντί του, είναι κάποιος που θα ήθελαν να γνωρίσουν σε βαθύτερο επίπεδο. Και ένας Ιχθείς είναι περισσότερο από πρόθυμος να το κάνει!

Η ισχυρή, ενσυναισθητική σύνδεση των Ιχθύων με τους άλλους και η βαθιά διαισθητική λήψη αποφάσεων του Σκορπιού κάνουν αυτά τα δύο ζώδια να αισθανθούν μία άμεση και βαθιά έλξη.

Η τάση των Ιχθύων να αγαπούν βαθιά και απόλυτα και η τάση του Σκορπιού να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις δίνει σε αυτό το ζευγάρι τις πιθανότητες μεγάλης διάρκειας.

  “Καλύτερα να μείνουμε φίλοι!” Ποια ζώδια μπορούν από εραστές να γίνουν δυο καλά φιλαράκια;

Φυσικά, οποιοσδήποτε συνδυασμός ζωδίων μπορεί να βιώσει τον έρωτα, απλά, αυτά τα «ντουέτα», έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να ερωτευθούν με την πρώτη ματιά!

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *