Τι δώρο θα κάνετε στην καλύτερη σας φίλη, σύμφωνα με το άστρο της;

Τι δώρο θα κάνετε στην καλύτερη σας φίλη, σύμφωνα με το άστρο της;

Τι δώρο θα κάνετε στην καλύτερη σας φίλη, σύμφωνα με το άστρο της

 

Με ονομαστικές γιορτές, γενέθλια, και φυσικά για την Πρωτοχρονιά, δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε την καλύτερη ιδέα για το δώρο που θα κάνει τη φίλη σας να ξετρελαθεί. Ευτυχώς, γνωρίζοντας το ζώδιό της μπορείτε πραγματικά να της δείξετε την αγάπη σας κι εκείνη να ενθουσιαστεί!

Από τις περιπετειώδεις Κριούς και Τοξότες, στις κοινωνικές Λιονταρίνες και τις τελειομανείς Παρθένους, μέχρι τις μυστηριώδεις Σκορπίνες και τις ανατρεπτικές Υδροχόους, και φυσικά όλες τις άλλες υπάρχουν πολλές δημιουργικές και διασκεδαστικές επιλογές. Πάρτε ιδέες!

 

Τι δώρο θα κάνετε στην καλύτερη σας φίλη, σύμφωνα με το άστρο της

Κριός

21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Οι Κριοί είναι άνθρωποι που αναζητούν την περιπέτεια και αγαπούν να ζουν τη ζωή στο έπακρο. Είναι τολμηρές, επιτυχημένες, ατρόμητες και γεμάτες ενέργεια! Τους αρέσει η δράση και αγαπούν τις δραστηριότητες στην εξοχή.

Τι να επιλέξετε:  Μία φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίζει τις περιπέτειες και τους τόπους που επισκέπτεται ή πάλι ένα ωραίο σάκο για τις εξορμήσεις της. Ένα λεύκωμα από κάποιον μυστηριώδη τόπο θα την ξετρελάνει και θα της δώσει ιδέες. Ενώ κι ένα ιδιαίτερο φυτό, π.χ. ένα κομψό μπονσάι θα την κάνει να μεταφέρει την περιπέτεια και τη φύση… στο σπίτι της!

Ταύρος

20 Απριλίου – 20 Μαίου

Οι γυναίκες του ζωδίου αγαπούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, όπως την τέχνη, το καλό φαγητό και την ομορφιά. Είναι υπομονετικές και βρίσκονται σε στενή επαφή με τις αισθήσεις τους. Αγαπούν τις ωραίες ευωδιές, απολαμβάνουν ένα ταξίδι με αξιοθέατα και δίνουν μεγάλη σημασία στους ήχους και στην αίσθηση της αφής.

Τι να επιλέξετε:  Ένα πολυτελές αρωματικό κερί  ή ένα σετ με χαλαρωτικά αφρόλουτρα, κρέμες και άλατα μπάνιου σε παστέλ αποχρώσεις θα της δείξει πόσο πολύ την ξέρετε σε βάθος. Μία Ταύρος θα εκτιμήσει δεόντως ένα πολυτελές βιβλίο για το κρασί, ενώ ένα έργο Τέχνης που θα προσθέσει στη συλλογή της θα της δώσει ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Δίδυμος

21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Οι Δίδυμοι είναι γεμάτες με ιδέες και απολαμβάνουν το διάβασμα, το γράψιμο, τη σκέψη και την ανταλλαγή ιδεών με τους ανθρώπους. Ενώ είναι πολύ πνευματικές, μπορούν ταυτόχρονα να είναι εξαιρετικά κοινωνικές και επικοινωνιακές με τους γύρω τους. Το πρόβλημά τους; Δεν οργανώνονται εύκολα και αποδιοργανώνονται εξίσου εύκολα…

  Σχέσεις : Τι προσφέρει κάθε ζώδιο σε μια σχέση;

Τι να επιλέξετε: Μία ποιητική συλλογή ή ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα είναι μία ωραία επιλογή, αφού είναι έξυπνες και τους αρέσει να διαβάζουν. Εξίσου εκτιμούν κάτι από την τεχνολογία, όπως ένα πληκτρολόγιο, ένα Bluetooth ή ένα ultra modern ποντίκι για τον υπολογιστή τους. Κι αν θέλετε να βοηθήσετε να οργανωθούν (επιτέλους!) χαρίστε ένα οργανόγραμμα, ένα organizer ή κάτι σχετικό!

Καρκίνος

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι Καρκίνοι είναι βαθιά ευαίσθητες και σε έντονη επαφή με τα συναισθήματά τους. Απολαμβάνουν να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, ενώ και οι ίδιες αναζητούν την προστασία και όσους τις κάνουν να νιώθουν άνετα και οικεία. Μία Καρκίνος είναι πάντοτε εκεί ως η πιο στοργική και πιστή φίλη.

Τι να επιλέξετε:  Δεν υπάρχει τίποτα που να την κάνει να χαρεί περισσότερο από τα είδη σπιτιού: Μία κομψή τσαγιέρα με φλιτζάνια, μία ωραία πιατέλα για τα γλυκά της ή ένα ωραίο gadget για την κουζίνα της. Επειδή λατρεύουν την απαλότητα και την άνεση, χαρίστε της μία βελούδινη κουβέρτα ή ριχτάρι. Εξίσου σημαντικό είναι αν το δώρο σας συνοδεύεται και από κοινωνική αλληλεγγύη, για να καλύψει την ευαίσθητη πλευρά της.

Λέων

23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Η εκπρόσωπος του ζωδίου μπορεί να είναι μελοδραματική για να τραβήξει την προσοχή των γύρω της! Είναι όμως την ίδια στιγμή τολμηρή, γοητευτική, και λατρεύει το γέλιο. Είναι η ψυχή της παρέας και της διασκέδασης και ισορροπεί ανάμεσα στην αγάπη της για ακριβά πράγματα και τη γενναιοδωρία της.

Τι να επιλέξετε: Ένα εντυπωσιακό κόσμημα σίγουρα θα την κάνει να σας αγαπήσει… ακόμη περισσότερο! Εξίσου θα λατρέψει ένα κόκκινο κραγιόν –αν είναι και από μία μάρκα prestige- ακόμη καλύτερα! Άλλωστε είναι πάντα στο κέντρο της προσοχής και ως ψυχή της διασκέδασης θα εκτιμήσει ένα καλό ποτό, κρασί ή ένα σούπερ σετ για το μπαρ της. Αλλά δεν θα πει όχι και σε ένα χιουμοριστικό βιβλίο.

Παρθένος

23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Η ειλικρινής Παρθένος αποκαλείται συχνά τελειομανής, αλλά χρησιμοποιεί τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά της για να βοηθήσει και άλλους. Είναι απίστευτα παραγωγική και αξιόπιστη τόσο ως φίλη όσο και ως συνεργάτης, αλλά «αντέχει» να χαλαρώσει πού και πού και να αφεθεί στις απολαύσεις.

Τι να επιλέξετε: Ένα κομψό ημερολόγιο ή σημειωματάριο για να κρατά σε οργάνωση τα πάντα θα την γοητεύσει. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει κι ένα ωραίο σετ γραφείου, μοντέρνου ή ρομαντικού ύφους, εσείς την ξέρετε καλύτερα! Αλλά αν θέλετε να την… χαλαρώσετε λίγο, χαρίστε της κάποιο ιδιαίτερο τρόφιμο, π.χ. αλάτι Ιμαλαϊων σε ιδιαίτερη συσκευασία ή ένα σπάνιο τυρί από μικρό παραγωγό της Ελλάδας…

  Ζώδια: Η χειρότερη πρόταση γάμου ανάλογα με το ζώδιό σου

Ζυγός

23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί είναι οι πιο κοινωνικές και δημοφιλείς του ζωδιακού, επειδή παίρνουν σοβαρά τις φιλίες και δίνουν πάντα προτεραιότητα στις σχέσεις τους. Είναι αξιόπιστες και χαριτωμένες, αλλά μερικές φορές χρειάζονται μια ώθηση για να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Τι να επιλέξετε: Επειδή συχνά βάζει προτεραιότητα τους άλλους, ενθαρρύνετέ την να ασχοληθεί με τον εαυτό της με ένα Spa Gift Set και μάλιστα με απαλές ευωδιές. Δείξτε της την αγάπη σας με ένα χαριτωμένο ζευγάρι σκουλαρίκια ή με ένα μίνιμαλ δαχτυλίδι. Κι επειδή λατρεύουν τις κοινωνικές σχέσεις τι θα λέγατε για ένα έξυπνο ή πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι;

Σκορπιός

23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Μία Σκορπιός αγαπά το μυστήριο και το σκοτάδι! Αισθάνεται ένα ασυγκράτητο πάθος για να γνωρίσει και να ζήσει νέα πράγματα, ως εκ τούτου δεν σταματά να θέτει ερωτήσεις. Οι Σκορπιοί μπορούν να είναι έντονες, έχουν πολύ ισχυρές, προσωπικότητες, είναι ελκυστικές και περίεργες εκ φύσεως

Τι να επιλέξετε: Ένα ημερολόγιο ή βιβλίο ομορφιάς για να περιπλανηθεί στον μαγευτικό κόσμο της ή πάλι ένα βιβλίο θρίλερ και μυστηρίου; Στη σκοτεινή πλευρά της μπορεί να ανταποκριθεί μία τράπουλα ταρώ… για να ανακαλύψει το πεπρωμένο της ίδιας και των φίλων, ενώ θα ξετρελαθεί και με μία ταινία τρόμου ή ένα αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα.

Τοξότης

22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Περιπετειώδης και θετική, η Τοξότης αναζητά πάντα την επόμενη μεγάλη περιπέτεια στη ζωή. Αγαπά να ταξιδεύει, έχει συνήθως θετική διάθεση και της αρέσει η διασκέδαση. Είναι επίσης δια βίου λάτρης της μάθησης και γοητεύεται από τις καινούργιες γνώσεις.

Τι να επιλέξετε: Ένα ιδιαίτερο ποτό και μάλιστα από κάποια εξωτική γωνιά του πλανήτη θα την ταξιδέψει νοερά! Ένα λεύκωμα με υπέροχες φωτογραφίες από τον πλανήτη μας αλλά κι ένα βιβλίο φιλοσοφίας ανταποκρίνονται στις αγαπημένες της συνήθειες. Ενώ μία ιδιαίτερη θήκη για το διαβατήριό της ή πόσο μάλλον ένα εισιτήριο για μία απόδραση θα την αφήσει άφωνη!

  Ιούλιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Οι Αιγοκερίνες είναι απίστευτα αφοσιωμένες στην οικογένεια και αισθάνονται την υποχρέωση να προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά. Δουλεύουν σκληρά και είναι φυσικές ηγέτιδες, αλλά πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα καμιά φορά και να ασχοληθούν μόνο με τον εαυτό τους. Ενώ πάντα εκτιμούν την κομψότητα και το ακριβό γούστο!

Τι να επιλέξετε:  Ένα κομψό και διαχρονικό κολιέ ή βραχιόλι από πέρλες θα κάνει την καρδιά της να χτυπήσει δυνατά! Ένα βιβλίο σχετικό με την ηγεσία, τη στρατηγική ή την ιστορία ταιριάζει στα ενδιαφέροντά της. Ένα ακριβό και ξεχωριστό άρωμα ή ένα σετ αρωματοθεραπείας θα της υπενθυμίσει τις στιγμές που πρέπει να αφιερώσει στον εαυτό της.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Μία Υδροχόος σίγουρα πορεύεται στον ρυθμό του δικού… της τύμπανου και της αρέσουν τα ιδιόμορφα, πρωτότυπα και μοναδικά πράγματα. Είναι έξυπνες, εύστροφες, κοινωνικές, κάνουν γρήγορα φίλους και έχουν μια βαθιά αίσθηση φροντίδας για την ανθρωπότητα.

Τι να επιλέξετε: Ως διανοούμενη που είναι θα εκτιμήσει ένα παιχνίδι λέξεων ή ένα παιχνίδι γνώσεων. Για τους ίδιους λόγους θα λατρέψει ένα καινούργιο tablet ή ένα έξυπνο gadget της μοντέρνας τεχνολογίας. Τέλειο δώρο επίσης θα ήταν ένα αντικείμενο ή ένα κόσμημα, οτιδήποτε που να προέρχεται από χέρια κάποιας χαμένη φυλής γιατί έτσι δείχνει την ευαισθησία της για την ανθρωπότητα, αλλά κι ένα πρωτότυπο έργο Τέχνης.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Οι Ιχθείς είναι πολύ πνευματικά όντα, ενώ έλκονται από τη φύση τους από τον μυστικισμό. Έχουν μεγάλη φαντασία και συχνά χάνονται σε ένα δικό τους  φανταστικό κόσμο. Διαθέτουν μία βαθιά αίσθηση συμπόνιας και σίγουρα είναι οι πιο ευαίσθητες από όλα τα ζώδια.

Τι να επιλέξετε:  Ένα βιβλίο που ασχολείται με τα πνευματικά και μυστικιστικά θέματα της ανθρωπότητας θα αγκαλιάσει αυτή την πλευρά τους. Ενώ ένα αντικείμενο Τέχνης ή ακόμη και ένα σετ με πινέλα και χρώματα θα ενθαρρύνει τη δημιουργική πλευρά και τον κόσμο της φαντασίας τους. Ένα ρούχο, αξεσουάρ ή κόσμημα με ρομαντική διάθεση θα ξετρελάνει τη φίλη σας Ιχθύ, όπως κι ένα vintage αντικείμενο για το υπνοδωμάτιό της.

 

Τι δώρο θα κάνετε στην καλύτερη σας φίλη, σύμφωνα με το άστρο της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *