Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας αποκαλύπτει… την προσωπικότητά σας!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας αποκαλύπτει

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας αποκαλύπτει… την προσωπικότητά σας

 

Ο τρόπος στολισμού, τα ίδια τα στολίδια, τα χρώματα που επιλέγετε για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μπορούν να αποκαλύψουν πάρα πολλά πράγματα για εσάς! Ποιες κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας φανερώνονται; Διαβάστε και θα διαπιστώσετε!

Επιμέλεια: Μαρία Καλοπούλου

 

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι…
Απόλυτα συμμετρικό και κλασικό: Αυτό σημαίνει ότι μάλλον είστε τελειομανής

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή σας, έτσι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας πρέπει να είναι άψογο! Με άλλα λόγια, η διαδικασία επιλογής του δέντρου που θα βάλετε στο σπίτι σας δεν είναι τυχαία!

Αντίθετα, ψάχνετε ενδελεχώς την παραμικρή λεπτομέρεια: το ύψος του, τα κλαδιά του να είναι πλούσια και στο σωστό χρώμα, συμμετρικά και φυσικά η όλη του παρουσία να είναι τέλεια και ποιοτική.

Σε ό,τι αφορά τη διακόσμησή του; Κάθε στολίδι είναι εξίσου προσεκτικά διαλεγμένο, πρέπει να βρει τη σωστή του θέση και φυσικά, το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι ισορροπημένο και όμορφο.

Με άλλα λόγια, το μόνο που λείπει από το δέντρο σας είναι η επιγραφή: «Θαυμάστε με!».

 

Πολύχρωμο: Αυτό σημαίνει ότι είστε ριψοκίνδυνη και ασυμβίβαστη

Πολύχρωμο

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, όπως και εσείς, δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο! Μάλιστα, επειδή σας αρέσει να πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα, δεν πρόκειται ποτέ να έχετε ένα «συμβατικό» πράσινο δέντρο με κόκκινα κορδέλες και γιρλάντες.

Το δικό σας δέντρο ξεχωρίζει γιατί είναι χρωματιστό, παιχνιδιάρικο και πέρα για πέρα ονειρικό και εντυπωσιακό. Η επαναστατική σας φύση σας οδηγεί σε διάφορες επιλογές, ροζ, γαλάζιο, κόκκινο με την ανάλογη ανατρεπτική διακόσμηση φυσικά. Μήπως οι γύρω σας θαυμάζουν το θάρρος και την τόλμη σας;

  Η «σωστή» ημερομηνία για να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο

 

Είναι πάντα φυσικό: Αυτό σημαίνει ότι αγαπάτε την παράδοση και τη φύση

Είναι πάντα φυσικό

Η παράδοση είναι πολύ σημαντική για εσάς-για αυτό, άλλωστε, δεν σας περνά καν από το μυαλό να πάρετε ένα ψεύτικο δέντρο για το σπίτι σας όσο όμορφο ή βολικό κι αν είναι.

Πέρα από τη μυρωδιά του, επιμένετε φυσικά στο δέντρο σας γιατί σας θυμίζει την εξοχή και τη φύση, την οποία λατρεύετε. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει τις γιορτές καλύτερες για εσάς είναι η μυρωδιά του ξύλου που αναδύεται από το τζάκι.

 

Vintage: Αυτό σημαίνει ότι η ψυχή σας και η διάθεσή σας τείνει στον ρομαντισμό

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

Παλιά παιχνίδια, ρομαντικές κορδέλες, βροχή από χρυσόσκονη, παστέλ χρώματα… όλα αυτά εκφράζουν τη ρομαντική σας φύση. Συχνά, μάλλον πιάνετε τον εαυτό σας να νιώθει ότι έχετε γεννηθεί την λάθος εποχή, ενώ νοσταλγείτε τους «παλιούς, καλούς καιρούς».

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι και η όλη διακόσμηση του σπιτιού σας αποπνέει μία νοσταλγική και τρυφερή διάθεση. Ρετρό αέρας «φυσά» και στα διακοσμητικά σας που προτιμάτε να είναι γνήσιες αντίκες ή οικογενειακά κειμήλια με τα οποία συνδέεστε συναισθηματικά.

 

Μix & match; Αυτό σημαίνει ότι είστε ονειροπόλα

Μix & match; Αυτό σημαίνει ότι είστε ονειροπόλα

Οι γιορτές δημιουργούν συχνά μία αίσθηση προσμονής, νοσταλγίας και γλυκιάς μελαγχολίας. Κι εσείς βρίσκετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας τον απόλυτο καμβά για να εκφράσετε αυτά ακριβώς τα συναισθήματα.

Δεν είναι περίεργο λοιπόν που το δέντρο σας ακολουθεί τη δική του αφηρημένη θεματική κι, επομένως, σε αυτό θα βρούμε λίγο από όλα: από τα αγαπημένα σας vintage στολίδια και τα νέα αποκτήματα μέχρι τις χειροτεχνίες των μικρών σας και παλιές χριστουγεννιάτικες κάρτες! Το θέμα για εσάς δεν είναι η τέλεια διακόσμηση, αλλά η διακόσμηση της καρδιάς σας.

  Διακοσμήστε το Σπίτι σας για τα Χριστούγεννα Χωρίς Δέντρο

 

Λευκό, χρυσό και ασημί: Αυτό σημαίνει ότι λατρεύετε τον χειμώνα και την πολυτέλεια

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

Είστε ο τύπος που τραγουδά «White Christmas», ονειρεύεται χιονισμένα τοπία και νιφάδες να πέφτουν έξω από το παράθυρο. Και μαζί ένα αναμμένο τζάκι, έναν υπέροχο καναπέ και κρυστάλλινα ποτήρια με… σαμπάνια.

Την ίδια μοναδική αίσθηση θαλπωρής, αλλά μαζί λάμψης και πολυτέλειας αποπνέει και η διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας.

Αγαπάτε τον χειμώνα, αλλά και την κομψότητα, την πολυτέλεια και στο στιλ. Σημειώστε ότι οι λευκοί και χρυσαφένιοι ή ασημί τόνοι είναι ένας διαχρονικός συνδυασμός.

 

Δεν είναι ποτέ ένα απλό δέντρο: Αυτό σημαίνει ότι είστε καλλιτεχνική φύση

Δεν είναι ποτέ ένα απλό δέντρο: Αυτό σημαίνει ότι είστε καλλιτεχνική φύση

Τα συνηθισμένα δέντρα σας προκαλούν… χασμουρητά ανίας. Εξάλλου, ποιος τα χρειάζεται όταν μπορεί να δημιουργήσει το δικό του έλατο χρησιμοποιώντας τη φαντασία του!

Έτσι, δημιουργείτε το «δικό» σας δέντρο με χριστουγεννιάτικα φώτα, ξύλο, ράφια, αυτοκόλλητα, βιβλία ή χρώματα για να φτιάξετε το δέντρο των ονείρων του;

Όλοι υποκλίνονται στο ταλέντο και τη δημιουργικότητά σας που πάει τη φαντασία στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων… ένα βήμα μπροστά.

 

Είναι μίνιμαλ: Αυτό σημαίνει ότι διαθέτετε μία ανεπιτήδευτη κομψότητα

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

Το μίνιμαλ ντιζάιν είναι τον τελευταίο καιρό στην πρώτη γραμμή της μόδας. Οι Σκανδιναβοί φημίζονται για αυτό το στιλ: μονοχρωμία, λιτές γραμμές, εργονομικά αντικείμενα, φυσικά υλικά, αλλά και συνδυασμοί με διαφορετικές υφές.

Ποιος είπε ότι το μίνιμαλ είναι βαρετό; Για εσάς, το χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν έχει τίποτα βαρυφορτωμένο ούτε και κλασικό. Εμπνέεστε από τα ξύλινα δέντρα, εκτιμάτε τη λιτή διακόσμηση, και είστε οπαδοί του μεταμοντέρνου και της κομψότητας που… που δεν κραυγάζει.

Αγαπάτε το όμορφο που όμως είναι και λειτουργικό και όλα γύρω σας θέλετε να εκπέμπουν φυσικότητα και μία αίσθηση ηρεμίας.

  Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Ιδέες για να στολίσεις το δέντρο σου φέτος

 

Είναι μικρό: Αυτό σημαίνει ότι έχετε πρακτικό πνεύμα

Είναι μικρό: Αυτό σημαίνει ότι έχετε πρακτικό πνεύμα

Δεν είναι ότι δε σας αρέσουν τα Χριστούγεννα ή ότι οι γιορτές δε θα σας δημιουργούν μια αίσθηση χαράς και ευτυχίας. Ωστόσο, σκέφτεστε πρακτικά. Κι αυτό σημαίνει ότι δεν θα βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη σας για να αποκτήσετε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, όταν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας εξίσου καλά με ένα μικρό και οικονομικότερο.

Το έξτρα κέρδος στην δική σας περίπτωση, είναι ότι κερδίζετε όλη την ταλαιπωρία που δημιουργεί ο στολισμός και η… αποκαθήλωση ενός μεγάλο δέντρου.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *