Διατροφή: Τι είναι η δίαιτα PSMF

Διατροφή: Τι είναι η δίαιτα PSMF

Διατροφή: Τι είναι η δίαιτα PSMF

 

Διατροφή: Η βασική ιδέα πίσω από το PSMF είναι να προκαλέσει αυτό που είναι γνωστό ως λιμοκτονία ή αλλιώς κέτωση στις λειτουργίες του σώματος.

Όταν ενεργοποιηθούν αυτές οι λειτουργίες, το σώμα σας θα αρχίσει να καίει λίπος αντί για υδατάνθρακες για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Ο μεταβολισμός σας θα ενισχυθεί επίσης, το οποίο είναι ένα άλλο στοιχείο που μοιράζεται το PSMF με άλλες δίαιτες τύπου νηστείας. Ωστόσο, το PSMF είναι πολύ διαφορετικό από άλλες δίαιτες.

Αυτό συμβαίνει επειδή εστιάζει στη χρήση πρωτεϊνών και άλλων τύπων μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών για να υποστηρίξει την υγεία σας πληρέστερα.

Σε αντίθεση με ορισμένες μορφές νηστειών, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν μείωση της μυϊκής μάζας και ακόμη και της υγείας των ιστών, το PSMF λειτουργεί για να σας κρατήσει υγιείς, όπως υποστηρίζουν οι οπαδοί αυτής της διατροφής.

Ως αποτέλεσμα, είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για να μειώσετε το βάρος γρήγορα και με ελάχιστη άσκηση.

Και ενώ είναι αλήθεια ότι το PSMF ενεργοποιεί παρόμοιες διαδικασίες στο σώμα σας σε σύγκριση με τις δίαιτες keto, δεν είναι πραγματικά μια δίαιτα keto. Αυτό συμβαίνει επειδή θα περιορίζετε την ποσότητα λίπους που τρώτε ενώ βρίσκεστε στο PSMF, κάτι που δεν αποτελεί στόχο για μια τυπική δίαιτα keto.

Ενώ αυτό σημαίνει ότι μια ρουτίνα PSMF είναι πιο αυστηρή και πιο δύσκολη στη συντήρηση από μια συνηθισμένη μέθοδο keto, είναι επίσης πιο αποτελεσματική στην καύση λίπους.

Πέρα από αυτό, μια δίαιτα PSMF μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα άλλων πλεονεκτημάτων. Για παράδειγμα, μελέτες έχουν δείξει ότι το PSMF μπορεί να είναι ένας υγιής τρόπος για τη διαχείριση του διαβήτη τύπου 2 σε εκείνους που είναι παχύσαρκοι.

  Απλοί τρόποι για να χάσετε το κοιλιακό λίπoς

Σε ορισμένα κέντρα υγείας, όπως η Κλινική του Κλίβελαντ, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικούς τρόπους γρήγορης καύσης λίπους από το σώμα ενός παχύσαρκου ατόμου.

 

Διατροφή: Τι είναι η δίαιτα PSMF

healthweb.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *