Αδυνάτισε με τρέλα (μόνο έτσι θα τα καταφέρεις)!

Αδυνάτισε με τρέλα

Αδυνάτισε με τρέλα

 

Βαρέθηκες το διαιτολόγο και τα χρήματα που ξοδεύεις κάθε φορά που τον επισκέπτεσαι; Έχεις δοκιμάσει άπειρες δίαιτες και παρόλα αυτά δεν είδες ποτέ ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα; Ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Μανώλης Μανωλαράκης σου λέει πώς μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου.

Δες πώς θα χάσεις 3-5 κιλά εύκολα και χωρίς να στερηθείς κανένα αγαπημένο σου φαγητό

  • Κόψε το χέρι σας. Θα ξεφορτωθείς περίπου 4 κιλά. Ανάλογα με το ποιο χέρι θα κόψεις (το γυμνασμένο ή όχι) θα έχεις μια απώλεια μερικών γραμμαρίων.
  • Βγάλε το συκώτι σου και αφαίρεσε τον εγκέφαλο. Από περίπου 1,4 κιλό το κάθε ένα όργανο με την μία θα χάσεις 3 κιλά.
  • Θέλεις τον εγκέφαλό σου; Κόψε τα δύο πόδια, τη μία παλάμη και αφαίρεσε τον ένα πνεύμονα. Όλα μαζί μας δίνουν κοντά στα 3 κιλά.
  • Μια ακόμα βολική μέθοδος και με πολύ καλά αποτελέσματα είναι και η αφαίρεση δέρματος. Σε ένα σώμα 75 περίπου κιλών το 1/4 του δέρματος ζυγίζει περίπου 6 κιλά. Όχι άσχημα.
  • Το κεφάλι (ολόκληρο) είναι μια χαρά επιλογή Είναι περίπου το 33% του σωματικού μας βάρους. Οπότε μην διστάσεις. Κόψιμο σύριζα.

Σου φαίνονται υπερβολικά όλα τα παραπάνω; Και δεν είναι υπερβολική η αποφυγή κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών γιατί περιέχουν ζάχαρη; Η μήπως δεν είναι υπερβολική η αποκλειστική κατανάλωση ζυμαρικών (στο βωμό επίτευξης ενός συγκεκριμένου σκόρ ή στην αναγκαιότητα πιστής τήρησης ενός ανορθολογικού μοντέλου διατροφής).

Αν τα παραπάνω σου φαίνονται αστεία πως θα χαρακτήριζες άραγε την κατανάλωση εναλλακτικών γλυκαντικών (εξωτικής προέλευσης) με παραπλήσιο θερμιδικό περιεχόμενο (προς τα ΠΑΝΩ) με αυτό της ζάχαρης, που όμως είναι “εγκεκριμένα” από τους “ειδικούς”, γιατί δεν είναι ζάχαρη. Και ας υπάρχουν αποδείξεις ότι η αγαύγη και η ζάχαρη καρύδας είναι εξίσου βλαπτικές στην υπερκατανάλωση τους.

Θέλεις και άλλη τρέλα;

Απλά γίνε μέλος σε μία από τις πολλές ομάδες “ενημέρωσης” που υπάρχουν στα διάφορα social media. Εκεί το κάθε απίθανο λιποδιαλυτικό γιατροσόφι βρίσκει την δικαίωσή του και την επιβεβαίωσή του από κάθε γραφικό και μη.

  Καθαρά Δευτέρα: Το λαϊκό δικαστήριο των ανήθικων πράξεων, οι φουστανελάτοι και τα άλλα έθιμα της ημέρας

Που θα κάνει διάγνωση μέσα από τα γραφόμενα σου και θα σου δώσει συμβουλές που διάβασε σε “έγκυρο” blog/ site που το πήρε από αλλού και το οποίο και αυτό το πήρε από αλλού και φυσικά η αρχή του δημοσιεύματος χάνεται στα βάθη του διαδυκτίου. Τι και αν αυτός που ρωτάει μπορεί να είναι στα όρια της ανορεξίας. Και αν μέσα από τα γραφόμενά του “κραυγάζει” το πρόβλημά του. (και που ξεκάθαρα μπορεί να διακρίνει ο εκπαιδευμένος διαιτολόγος).

Σημασία έχει να αποφύγει την κακιά ζάχαρη και να γεμίσει το ράφι του με τα φυσικά υγιεινά γλυκαντικά. Επίσης δεν πειράζει να κάνει εμετό αυτό που τρώει. Σημασία έχει να το βγάλει από μέσα του πριν απορροφήσει την κακιά ζάχαρη. Μετά μπορεί να φάει όσο θέλει (και να το ξαναβγάλει πάλι).

 

Θέλεις πιο μεγάλη τρέλα;

Μπορείς να φας όσο φαγητό θέλεις (από το ίδιο όμως είδος) μέσα σε μία ώρα και οι θερμίδες να μην αυξηθούν, να μην μετρούν. Τι δεν σου φτάνει; Θέλεις και άλλο; Μπορείς να φας όσο ψωμί θέλεις από Ζέα (που καταπολεμά τα αυτοάνοσα και τον αυτισμό, ναι τέτοια γράφουν) μιας και δεν έχει θερμίδες.

Πίσω από κάθε τέτοια παρανοϊκή δήλωση προτροπή, κρύβεται ένας ΑΣΧΕΤΟΣ (και μερικές φορές απατεώνας) που λανσάρει – προωθεί μία διατροφικά μόδα και πολλές φορές συγκεκριμένα προϊόντα.

Τραγικό αλλά αληθινό. Τις πιο πολλές φορές η ισχυρή επιθυμία για απώλεια βάρους, η απελπισία και έλλειψη ψυχραιμίας και σωστής κρίσης οδηγεί τα βήματα σε μη ορθολογικές και μακροχρόνια αποτελεσματικές λύσεις.

Γιατί δυστυχώς για πολλούς σημασία έχει η ένδειξη της ζυγαριάς και όχι η ίδια η υγεία.

  Προσευχήσου στον Αρχάγγελο Ραφαήλ για να φύγει κάθε πόνος..

 

Αδυνάτισε με τρέλα (μόνο έτσι θα τα καταφέρεις)!

keepup.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *