Μάγιας: Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις του 2021

Μάγιας: Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις του 2021

Μάγιας: Τα ζώδια

Η αστρολογία των Μάγια δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ξέρατε! Κι αυτό γιατί το αστρολογικό σύστημά τους δεν ήταν απλά αστρολογικό.

Στις ερμηνείες τους υπήρχαν συνυφασμένα στοιχεία από τον συγκεκριμένο χαμένο πολιτισμό και συμβολισμοί της κουλτούρας τους, όπως τα ζώα τοτέμ, τα καιρικά φαινόμενα και τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Οι Μάγια χρησιμοποιούσαν 19 αστρολογικά ζώδια, των οποίων οι έννοιες βασίζονται σε παραμέτρους που είχαν σημασία για τον πολιτισμό τους και συμβόλιζαν την αλλαγή των εποχών.

Βρείτε το δικό σας σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησής σας για να μάθετε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας και πώς θα κινηθείτε το νέο έτος.

 

Μάγιας: Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις του 2021

Ch’en: 2 Ιανουαρίου – 21 Ιανουαρίου
Σύμβολο: Νύχτα, Σελήνη

Είστε άνθρωπος της νύχτας. Οι ώρες από το σούρουπο και μέχρι την πρώτη ακτίνα φωτός από τον ήλιο είναι οι πιο δημιουργικές σας ώρες και γι’ αυτό και κοιμάστε λιγότερο από πολλούς. Τις ώρες αυτές έρχεστε σε επαφή με τον εαυτό σας, κάνετε σχέδια και γεμίζετε ενέργεια.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα κληθείτε να αφήσετε πίσω σας τα παλιά και να δώσετε χώρο σε νέες ιδέες. Ετοιμαστείτε για ένα νέο ταξίδι ζωής! Μπορεί να νιώθετε ότι κάτι σας κρατά πίσω κάποιες φορές, αλλά μην αντιστέκεστε: Ακολουθήστε το ρεύμα, θα σας ωφελήσει.

 

Yax: 22 Ιανουαρίου – 10 Φεβρουαρίου
Σύμβολο: Λουλούδι, Αφροδίτη

Ο πλανήτης που σας επηρεάζει είναι η Αφροδίτη και είστε από τη φύση σας ευγενική και γεμάτη αγάπη. Σας αρέσει να είστε ευχάριστη, να βοηθάτε τους γύρω σας, να δείχνετε κατανόηση. Κάποιες φορές θέλετε να αγνοείτε τις δυσκολίες της ζωής.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα είναι η χρονιά που θα ενώσετε την αγάπη σας για την αγάπη με την αλήθεια. Αν και κάποιες φορές μπορεί να αγνοήσετε τα «σκοτεινά» σημεία της ζωής, η ζωή δεν έχει μόνο μία όψη.

Είναι μια ισορροπία ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι και για να τα βιώσετε και τα δύο θα πρέπει να είστε έτοιμη για αυτό. Προσπαθήστε να διατηρείτε το χαμόγελό σας στις δύσκολές καταστάσεις και να θυμάστε ότι η αγάπη είναι παντού. Ακόμα και στο σκοτάδι.

 

Μάγιας: Τα ζώδια  Sak: 11 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου
Σύμβολο: Βάτραχος, Φως

Είστε ευέλικτη και προσαρμόζεστε εύκολα στις αλλαγές. Σας αρέσει το φως και οι πρωινές ώρες, κατά τις οποίες αισθάνεστε γεμάτη και ζωντανή Ξυπνάτε γεμάτη ενέργεια η οποία μπορεί να μειώνετε όσο περνάει η μέρα.

Φροντίστε να εκμεταλλεύεστε το πρωί για τις δουλειές σας ή για άσκηση. Μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και σας αρέσει να δοκιμάζετε πράγματα.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να μην αφήσετε καμία αποτυχία να σας καταβάλει. Σας αρέσει το ρίσκο και οι περιπέτειες, αλλά καμιά φορά γίνεστε πολύ σκληρή με τον εαυτό σας.

Φέτος είναι μία σημαντική χρονιά. Αφήστε τις αποτυχίες πίσω σας και υποσχεθείτε στον εαυτό σας να ξεκινάτε την κάθε μέρα με θετική ενέργεια.

 

Keh: 3 Μαρτίου – 22 Μαρτίου
Σύμβολο: Δέντρο, Ελάφι

Η ισορροπία και η ηρεμία είναι οι δύο πιο σημαντικές αξίες για εσάς. Αλλά όσο και να σας αρέσει η τάξη και η ασφάλεια, άλλο τόσο σας αρέσει και η ένταση. Το πάθος σας ξεχειλίζει όταν υπερασπίζεστε κάτι που πιστεύετε ή όταν προστατεύετε κάποιον που αγαπάτε.

Είστε άνθρωπος που θέλει να νιώθει προσγειωμένος και ξέρετε ακριβώς που πατάτε. Γι’ αυτό και σπάνια σας αρέσουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Η πρόκληση σας είναι να μην παραμένετε σιωπηλή για όσα έχουν σημασία για εσάς μόνο και μόνο για να αποφύγετε μια σύγκρουση.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα πρέπει να εξασκηθείτε ακριβώς σε αυτό, μαθαίνοντας να μην θυσιάζετε τα πάντα για τους άλλους. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η ισορροπία έρχεται δουλεύοντας τις ανισορροπίες της ζωής και κοιτώντας τα πράγματα πιο σφαιρικά.

Προβλέψεις της χρονιάς:

 

Mak: 23 Μαρτίου – 11 Απριλίου
Σύμβολα: Σπηλιά, Αρκούδα

Είστε το πιο μυστηριώδες ζώδιο. Σας αρέσει να κρατάτε ένα κομμάτι του εαυτού σας μακριά από τους άλλους, γι’ αυτό και λίγοι σας ξέρουν στ’ αλήθεια. Αυτό σε κάποιους φαίνεται γοητευτικό, αλλά κάποιες φορές η μυστικοπάθειά σας μπορεί να σας οδηγήσει προβλήματα, αφού δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας.

Κάποιες φορές το ότι κρατάτε μυστικά φαίνεται σαν ένα μεγάλο τείχος αλλά χωρίς να ξέρετε αν θέλετε να κρατήσετε τους άλλους μέσα ή έξω από αυτό. Είναι σημαντικό να έχετε χρόνο μόνη σας με τον εαυτό σας, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε κάθε μέρα μία ώρα για εσάς για να γεμίζετε μπαταρίες και να γκρεμίζετε σιγά σιγά τα τείχη.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 είναι σημαντικό να μην μείνετε κλεισμένη στον μικρόκοσμό σας. Αν και κάποιες φορές αυτός ο κόσμος σας κάνει καλό, ειδικά σε περιόδους άγχους το να μένετε εκεί σας κάνει να είστε αποκομμένη από τους γύρω σας.

Και η αλήθεια είναι ότι όσο και να σας αρέσει να περνάτε χρόνο μόνη σας άλλο τόσο σας αρέσει να είστε δίπλα στους αγαπημένους σας. Φέτος φροντίστε να είστε πιο ανοιχτή και έτοιμη να υποδεχθείτε μεγάλες και όμορφες νέες εμπειρίες.

  Τα 4 ζώδια που η τύχη τους χαμογελά στα συναισθηματικά

 

Μάγιας: Τα ζώδια  K’ank’in: 12 Απριλίου – 1 Μαΐου
Σύμβολο: Ήλιος, Σκύλος

Το να βρίσκετε την ομορφιά γύρω σας και να μπορείτε να παίζετε είναι κομμάτια της προσωπικότητάς σας. Σας αρέσει να είστε έξω και να εξερευνάτε τον κόσμο εκμεταλλευόμενη κάθε μέρα στο έπακρο. Έχετε πολλά στοιχεία του σκύλου, αφού είστε πίστη, σας αρέσει η διασκέδαση και έχετε μία παιχνιδιάρικη προσέγγιση απέναντι στη ζωή.

Κάποιες φορές νιώθετε ότι τα όμορφα πράγματα που έχετε γνωρίσετε είναι πάρα πολλά και δεν ξέρετε προς τα πού να κοιτάξετε. Αλλά πάντα βρίσκετε τελικά αυτό που σας ταιριάζει. Η προσωπική σας ελευθερία είναι απαραίτητη για τη ισορροπία σας και θέλετε να πηγαίνετε όπου σας οδηγεί το ένστικτο σας χωρίς περιορισμούς.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα καταφέρετε επιτέλους να ανοίξετε τα φτερά σας. Για τους περισσότερους από εμάς ο προηγούμενος χρόνος δεν ήταν κατάλληλος για ταξίδια και νέες εμπειρίες. Φέτος όμως, η ενέργεια αυτή αλλάζει και μαζί της η ικανότητά σας να είστε επιτέλους ο εαυτός σας.

Ίσως το 2020 μπορέσατε να πάρετε μερικά σπουδαία μαθήματα για το πώς να φτιάχνετε τη δική σας ευτυχία. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας χωρίς να πρέπει απαραίτητα να ταξιδέψετε για να νιώθετε ότι ζείτε μία σπουδαία ζωή.

 

Muwan: 2 Μαΐου – 21 Μαΐου
Σύμβολο: Κουκουβάγια, Φωτιά

Ισορροπείτε ανάμεσα στα στοιχεία του νερού και της φωτιάς. Καθώς σύμβολο σας είναι η κουκουβάγια είστε μάλλον πιο σοφή και ώριμη από την ηλικία σας και έχετε καλύτερη αντίληψη από τους περισσότερους. Έχετε μία εσωτερική δύναμη πού πηγάζει από την εντιμότητα με την οποία πορεύεστε.

Η αλήθεια είναι απαραίτητο συστατικό της ζωής σας και βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι η ειλικρίνεια, ακόμα και αν κάποιες φορές δεν είναι κάτι εύκολο, είναι πολύ καλύτερη από το να μην λέτε τίποτα ή να λέτε ψέματα. Αυτό είναι ένα στοιχείο που οι γύρω σας θαυμάζουν σε εσάς γιατί συχνά το χρησιμοποιείτε για να συμβουλέψετε τους αγαπημένους σας ή να διορθώσετε μια αδικία. Έχετε υψηλή ευφυΐα και σας αρέσουν οι προκλήσεις που σας κάνουν να νιώθετε ότι εξελίσσεστε.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 η ειλικρίνεια πρωταγωνιστεί στη ζωή σας. Αν και ξέρετε ότι το να λέτε την αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος είναι απαραίτητο για εσάς, κάποιες στιγμές δεν είναι εύκολο να το κάνετε.

Φέτος θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να ευχαριστείτε συνεχώς τους πάντες, αλλά και θα ξεχωρίσετε ποιοι είναι σύμμαχοι και ποιοι εχθροί.

 

Μάγιας: Τα ζώδια   Pax: 22 Μαΐου – 10 Ιουνίου
Σύμβολο: Πούμα, Τύμπανο

Θεωρείστε ιδιαίτερα τυχερό ζώδιο και σύμφωνα με τους Μάγια αντιπροσωπεύετε όλα τα στοιχεία του ιερού αιλουροειδούς. Έχετε χάρη, δύναμη και σοφία, και θεωρείστε ηγετική φυσιογνωμία στους κύκλους σας.

Είστε ειδική στο να κερδίζετε σε ό,τι κι αν κάνετε και συχνά οι άλλοι έρχονται σε εσάς για βοήθεια, αφού ξέρουν ότι έχετε όλες τις απαντήσεις και σπάνια τους απογοητεύετε.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 καλείστε να αναλάβετε και πάλι να ακουστείτε, να σας μάθουν και να δείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες.

Χάρη στο ανοιχτό μυαλό σας μάλλον έχετε ήδη αρχίσει να κάνετε σχέδια για φέτος, που σημαίνει ότι οι άλλοι θα σας έχουν ως παράδειγμα. Μόνο όμως αν πιστεύετε πραγματικά στον εαυτό σας.

Μην ξεχνάτε τα πράγματα που σας κρατάνε πίσω. Μάθετε να γιατρεύετε τις πληγές σας και να δίνετε βάρος στις δυνάμεις, αντί για τις αδυναμίες σας.

Μάγιας: Τα ζώδια

 

Kayab: 11 Ιουνίου – 30 Ιουνίου
Σύμβολο: Χελώνα, Θεά

Βλέπετε ένα νόημα στα πάντα. Είστε βαθιά συνδεδεμένη με τη γη και με τις φάσης της σελήνης και της ίδιας της ζωής. Σας αρέσει να αναρωτιέστε μέχρι να φτάσετε στο βάθος της ερώτησης και δεν ψάχνετε απλά απαντήσεις αλλά θέλετε να ανακαλύψετε τα μυστήρια της ζωής.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι του μέλλοντος που πολλοί ελπίζουν να δημιουργήσουν. Αλλά για να επωφεληθείτε από αυτό θα πρέπει πρώτα να πιστέψετε στον εαυτό σας. Δεν είναι απλά ότι θα πρέπει να χαράξετε έναν νέο δρόμο ή να πάρετε πρωτοβουλίες.

Φέτος, θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας κομμάτια του εαυτού σας που αμφισβητούν τη δύναμή σας και να καταλάβετε πόσο μοναδικά και απαραίτητα είναι τα χαρίσματά σας. Αν και μάλλον το ξέρετε ήδη από πέρυσι, προσέξτε τις αμφιβολίες σας και τις δυσκολίες που βάζετε η ίδια στον εαυτό σας γιατί φέτος είναι η στιγμή να λάμψετε.

 

Μάγιας: Τα ζώδια  Kumk’u: 1 Ιουλίου – 20 Ιουλίου
Σύμβολο: Κροκόδειλος, Καλαμπόκι

Ανάπτυξη και αναγέννηση είναι οι λέξεις που σας χαρακτηρίζουν. Δεν είστε απλά προσαρμοστική αλλά παλεύετε για αυτά που σας αξίζουν όπου κι αν βρεθείτε. Είστε πλασμένη από τη «στόφα» του ανθεκτικού, διακρίνεστε για την εξέλιξή σας αλλά και την υπομονή σας. Δεν επιβιώνετε απλά, επιτυγχάνετε.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα χρειαστεί να «επανεφεύρετε» τον εαυτό σας, αλλά με περισσότερο θάρρος από ποτέ. Θα αφήσετε πίσω σας πράγματα που σας εμποδίζουν να αναπτυχθείτε, ακόμα κι αν δεν νιώθετε έτοιμη για κάτι τέτοιο.

  Εκεί θα συναντήσεις το άλλο σου μισό σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Φέτος επίσης, θα κάνετε χώρο για όσα πραγματικά επιθυμείτε, γι’ αυτό προετοιμαστείτε για σκληρή δουλειά που όμως θα αποδώσει.

 

Wayeb: 21 Ιουλίου – 25 Ιουλίου
Σύμβολο: Χαμένες μέρες, Ατυχία

Αποτελείτε μια ιδιαιτερότητα για το ημερολόγιο των Μάγια. Τα χρονικό πλαίσιο που αντιστοιχούν στα υπόλοιπα ζώδια είναι 20 ημέρες, ενώ το δικό σας διαρκεί μόνο 5. Οι Μάγια φοβούνταν την περίοδο αυτή, γιατί θεωρούσαν ότι αναταρασσόταν η φυσική ισορροπία και ήταν γι’ αυτούς μια περίοδος που διάφορες ”άλλες” δυνάμεις εισχωρούσαν στην πραγματικότητα των ανθρώπων, όπως φαντάσματα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εσείς που έχετε γεννηθεί σε αυτές τις ιδιαίτερες μέρες είστε κακότυχοι αλλά ότι έχετε μια βαθιά σύνδεση με άλλα επίπεδα ύπαρξης. Σημαίνει επίσης ότι έχετε ζήσει πολλές προηγούμενες ζωές και ότι είστε ικανή να καθοδηγήσετε τους γύρω σας, ώστε να έρθουν σε επαφή με την ψυχή τους.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα νιώσετε ότι έρχεστε πιο κοντά στον σκοπό της ψυχής σας. Για να είστε έτοιμη για αυτό θα πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε το μέλλον και το πότε θα συμβεί αυτό που θέλετε καθώς και το ότι αν κάτι δεν συμβεί τώρα δεν θα συμβεί ποτέ.

Οι πιο σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή άλλωστε δεν παίρνονται σύμφωνα με τη λογική αλλά με τη σοφία που έχουμε μέσα μας και το ένστικτό μας. Φέτος θα καταλάβετε ότι δεν χρειάζεται να εξηγείτε στους άλλους πως νιώθετε αλλά να κάνετε αυτό που πραγματικά πιστεύετε.

 

Μάγιας: Τα ζώδια   Pop: 26 Ιουλίου – 14 Αυγούστου
Σύμβολο: Ιαγουάρος, Αρχηγός

Ζώδιο με ηγετικές ικανότητες, μπορείτε να οργανώνετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας μετατρέποντάς τα σε επιτυχημένα σχέδια. Με την ενέργειά σας παρακινείτε κα τους γύρω σας, λύνετε προβλήματα και καθοδηγείτε με επιτυχία.

Δεν είστε όμως καταπιεστική αλλά ευγενική και συμπονετική. Γι’ αυτό και οι γύρω σας εμπιστεύονται τις αποφάσεις και τις συμβουλές σας.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα πρέπει να διαλέξετε το μονοπάτι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά στη ζωή που ονειρεύεστε. Θα κληθείτε επίσης να σταθείτε στα πόδια σας και να γίνετε μέρος του νέου κόσμου που έρχεται αυτόν τον χρόνο.

Δείξτε τις ηγετικές σας ικανότητες, αναλάβετε σημαντικούς ρόλους και σκεφτείτε για το καλό όλων, όχι μόνο το δικό σας. Τους επόμενους μήνες θα έχετε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν είναι όλες ιδανικές για να πετύχετε τους στόχους σας. Επιλέξτε σωστά, θυμηθείτε ότι το σύμπαν σας δοκιμάζει και κάντε την επόμενη κίνηση με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην κρίση σας.

Προβλέψεις της χρονιάς

 

Wo: 15 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου
Σύμβολο: Σκοτάδι, Νύχτα

Οι πιο ευνοϊκές ώρες για εσάς είναι μετά το σούρουπο και μέχρι την ανατολή του ηλίου, κατά τις οποίες νιώθετε γεμάτη ενέργεια. Έχετε μάθει να λειτουργείτε καλύτερα το βράδυ, είτε μένοντας ξύπνια μέχρι αργά, είτε δουλεύοντας σε κάποια βραδινή βάρδια. Είστε ο φύλακας του ζωδιακού κύκλου των Μάγια, αφού προσαρμόζεστε και ξέρετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτική.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα κληθείτε να χρησιμοποιήσετε τα χαρίσματά σας όχι μόνο για τους γύρω σας αλλά και για τον εαυτό σας. Αν και είστε καλή στο να προσέχετε τους αγαπημένους σας δυσκολεύεστε να βάλετε τα όρια που εσείς χρειάζεστε.

Αλλά φέτος θα σταματήσετε να ανησυχείτε για τους άλλους. Για να προχωρήσετε μπροστά θα πρέπει να βάλετε πάνω από όλα τον εαυτό σας χωρίς να θυσιάζετε τις ανάγκες και τα όνειρά σας. Στην αρχή του έτους ίσως έρθουν κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά μαθαίνοντας να τις ξεπερνάτε θα προσελκύσετε αυτούς που θα σας προστατεύσουν και θα σας δώσουν δύναμη να συνεχίσετε.

 

Μάγιας: Τα ζώδια  Sip: 4 Σεπτέμβρη – 23 Σεπτέμβρη
Σύμβολο: Καταιγίδα, Ελάφι

Έχετε μια ιδιαίτερη σχέση με το στοιχείο της φωτιάς και του αέρα και αυτό σας βοηθάει να βλέπετε τις δύο όψεις των δυσκολιών και των αποφάσεων που πρέπει να πάρετε. Κάποιες φορές μπερδεύετε τους γύρω σας αφού δείχνετε κλειστή, και η διάθεσή σας εξαρτάται από τη μέρα.

Παρά τον απρόβλεπτο χαρακτήρα σας, είστε ιδανική ηγέτιδα αλλά πρέπει να παραμένετε προσγειωμένη μέσα από τη σύνδεσή σας με τα στοιχεία της φύσης.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να γίνει μια καλή χρονιά. Θα έχετε ευκαιρίες να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε φέτος, αλλά αυτό δεν θα έχει σχέση μόνο με εσάς αλλά και με όλους τους υπόλοιπους που προσδοκούν κάτι καλύτερο από τον νέο χρόνο. Προσέξτε ό,τι σας κρατάει πίσω και συγκεντρωθείτε στο να έρθετε σε μια ισορροπία με την ενέργειά σας.

 

Zots: 24 Σεπτεμβρίου – 13 Οκτωβρίου
Σύμβολο: Νυχτερίδα, Ψάρι

Είστε πολύ ευαίσθητη και οι ικανότητές σας έχουν να κάνουν με τη διαίσθηση, την ευαισθησία και το να μπορείτε να βλέπετε μέσα από το ψέμα. Τις γνώσεις που αποκομίζετε μέσα από την αλήθεια τις κρατάτε για μελλοντική χρήση. Είστε βαθιά συναισθηματική και χρησιμοποιείτε την παρατηρητικότητά σας για να κάνετε τη ζωή των γύρω σας καλύτερη.

  Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Δες τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου!

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα πρέπει να αξιοποιήσετε τα χαρίσματά σας και να αντλήσετε δύναμη από όσα σας συνέβησαν τα προηγούμενα 3 χρόνια. Ίσως αυτό σας οδηγεί σε αλλαγή καριέρας ή κάτι ακόμα πιο μεγάλο.

Αφουγκράζεστε τον κόσμο γύρω σας και ακούτε ακόμα κι αυτά που δεν έχουν ειπωθεί, γι’ αυτό και φέτος θα είστε σε θέση να πρωταγωνιστήσετε στη νέα εποχή που ξημερώνει. Προσέξτε γιατί οι αλλαγές που έρχονται μπορεί να επηρεάσουν και την προσωπική σας ζωή. Εμπιστευτείτε το μυαλό και το ένστικτό σας και δεν θα κάνετε λάθος.

 

Μάγιας: Τα ζώδια  Sek 14 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου
Σύμβολο: Γη, Ουρανός

Ο αέρας σχετίζεται με τις διανοητικές ικανότητες και η γη με την πρακτικότητα. Έχετε την ικανότητα να εξετάζετε κάθε κατάσταση εξονυχιστικά και να βρίσκετε πάντα την πιο πρακτική και αποτελεσματική λύση.

Βλέπετε πράγματα που δεν βλέπουν οι άλλοι και έχετε την ικανότητα να εξηγείτε τις σκέψεις σας σωστά και να δίνετε απαντήσεις. Πρέπει να προσέχετε να δίνετε τις συμβουλές σας μόνο όταν σας το ζητάνε, αλλιώς σπαταλάτε ενέργεια άδικα.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα τα βρείτε με τον εαυτό σας και θα πορευτείτε αρμονικά με ότι συμβαίνει γύρω σας. Συνεχίστε να ψάχνετε την αλήθεια και να χρησιμοποιείτε τις γνώσεις που κερδίζετε παρατηρώντας.

Το πρώτο μισό του χρόνου θα μάθετε την τέχνη της υπομονής και του χρόνου και το δεύτερο μισό εσείς και οι γύρω σας θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση σύμφωνα με όσα αποκομίσατε. Ο χρόνος βέβαια είναι σχετικός και τίποτα δεν συμβαίνει όταν ακριβώς το θέλουμε αλλά όταν πρέπει.

 

Xul: 3 Νοεμβρίου – 22 Νοεμβρίου
Σύμβολο: Σκύλος, Πουλί

Χαρακτηρίζεστε από τα στοιχεία της πίστης, της δύναμης και της αφιέρωσής σας σε άτομα και σκοπούς. Η μόνη σκοτεινή πλευρά σας είναι ότι συνήθως προσπαθείτε να αποφύγετε το πεπρωμένο σας. Αυτό ισχύει τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά σας.

Συχνά προσπαθείτε να σκεφτείτε ότι ξέρετε καλύτερα από τη μοίρα και κυνηγάτε την ελευθερία, ενώ αυτό που πραγματικά θέλετε είναι η ασφάλεια ενός ζεστού σπιτιού.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θυμηθείτε ποια είστε και σταματήστε να αποφεύγετε την αλήθεια σας. Υπάρχουν φορές που εκτιμάτε κάτι μόνο όταν το χάσετε, αλλά φέτος δε θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Θα βγείτε από τα συνηθισμένα σας και θα ρισκάρετε, όχι για να ξεφύγετε αλλά για να χτίσετε κάτι όμορφο. Άλλωστε έχετε κουραστεί να τρέχετε, ειδικά όταν τελικά δεν έχετε πού να πάτε. Η χρονιά αυτή θα έχει πολλές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για ανάπτυξη.

 

Μάγιας: Τα ζώδια  Yaxk’in: 23 Νοεμβρίου – 12 Δεκεμβρίου
Σύμβολο: Ήλιος, Σύννεφα

Συνδέεστε και βρίσκεστε κάτω από την προστασία του ηλιακού θεού Ah Kin των Μάγια. Αυτό σημαίνει ότι εκπέμπετε φως γύρω σας και έχετε θεραπευτικές ικανότητες που με τον καιρό εξελίσσονται. Είστε ένας φάρος ελπίδας και θετικότητας, ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές, γι’ αυτό και ο κόσμος αγαπά να είναι γύρω σας.

Αν και συνήθως σας παίρνει καιρό να δεχτείτε ότι έχετε κάποια μοναδικά χαρίσματα, όταν το κάνετε αυτό έχει τρομερά αποτελέσματα στους άλλους.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως βοηθώντας τους άλλους σηκώνετε και το βάρος των ανησυχιών τους καταλήγοντας συχνά να υποφέρετε από στρες. Μην θυσιάζεστε για να κάνετε καλό στους αγαπημένους σας.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021 θα κληθείτε να βοηθήσετε τον κόσμο να επεξεργαστεί τα αρνητικά συναισθήματα της απελπισίας και της απόγνωσης. Αν και μόλις ξεκίνησε μια νέα χρονιά, το παρελθόν ακόμα μας βαραίνει και για να κάνουμε μια νέα αρχή πρέπει πρώτα να δουλέψουμε όσα νιώθουμε, και όχι να κάνουμε πως δεν έγινε ποτέ τίποτα.

Αυτό όμως συμπεριλαμβάνει και τη δική σας ζωή γιατί μπορεί να απολαμβάνετε να βοηθάτε τους άλλους αλλά πρέπει να δώσετε αξία και στα δικά σας συναισθήματα. Σκεφτείτε όλα όσα κουβαλάτε μέσα σας ώστε να δείτε τη χρονιά με ανοιχτή καρδιά και να ζήσετε νέες εμπειρίες.

 

Mol: 13 Δεκεμβρίου – 1 Ιανουαρίου
Σύμβολο: Νερό, Συναθροίσεις

Συνδέεστε βαθιά με το στοιχείο του νερού και είστε ικανή να προσαρμόζεστε και να αντέχετε κάθε πρόκληση. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα καταφέρνετε να κάνετε το αρνητικό να σας βγει σε κάτι θετικό. Μην ξεχνάτε όμως ότι αξίζετε όπως και οι άλλοι την αγάπη και τη συγχώρεση.

Παίρνετε ενέργεια από τη βροχή και τους καταρράκτες και όταν αμφισβητούνται τα συναισθήματά σας κάποιες φορές το νερό είναι ικανό να σας θεραπεύσει.

Προβλέψεις της χρονιάς: Το 2021είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μπορεί και πάλι να αλλάξει κατεύθυνση η ζωή σας. Χρησιμοποιείτε το τραύμα και τη θλίψη για να γίνεται καλύτερη γι’ αυτό και έχετε συνηθίσει τις αλλαγές, οπότε φέτος θα είστε προετοιμασμένη.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί ένα νέο μέλλον, να εξελιχθεί και να αφήσει πίσω του όσα νόμιζε ότι ήθελε. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε φέτος είναι να υποκρίνεστε ότι δεν άλλαξε τίποτα, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *