Τι σας επιφυλάσσει το 2021; Τα ταρώ έχουν τις απαντήσεις

Τι σας επιφυλάσσει το 2021

Τι σας επιφυλάσσει το 2021; Τα ταρώ έχουν τις απαντήσεις

 

Το 2021 είναι επιτέλους εδώ, φέρνοντας μαζί του την ελπίδα για μια καινούρια αρχή! Αφήστε πίσω σας το χάος και δείτε τι σας επιφυλάσσει το νέο έτος, με τη βοήθεια των ταρώ και τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ας κοιτάξουμε μπροστά! Είναι καιρός να κρατήσουμε ό,τι μας δίδαξε αυτό το τρελό περασμένο έτος και να σφυρηλατήσουμε νέες αρχές για τη χρονιά που έρχεται.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι να περιμένετε με την ανάγνωση της κάρτας ταρώ 2021 για όλα τα ζώδια:

Τι σας επιφυλάσσει το 2021; Τα ταρώ έχουν τις απαντήσεις

Κριός: Τέσσερα πεντάκτινο

Για τους Κριούς το νέο έτος περιλαμβάνει άνοδο των οικονομικών και ασφάλεια. Ακούγεται τέλειο, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικές. Μην παρασυρθείτε από την αφθονία και μην προσπαθήσετε να προφυλάξετε τα χρήματά σας ή να αποκτήσετε ακόμα περισσότερα.

Η απληστία μπορεί να μας κάνει να ξεφύγουμε και να οδηγήσει σε αρνητικά αποτελέσματα. Άλλωστε, με τη μεγάλη τύχη έρχονται συνήθως και οι μεγάλες ευθύνες. Ό,τι και να συμβεί, μην ξεχνάτε την μεγάλη σημασία των μη-υλικών αγαθών στη ζωή.

 

Ταύρος: Εννιά κούπα

Οι Ταύροι φέτος έχουν δοκιμαστεί αρκετά ολόκληρη την περασμένη χρονιά. Μάθετε λοιπόν ότι το εννιά κούπα προμηνύει ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας. Φέτος θα πετύχετε τους στόχους σας και οι προσπάθειες σας δεν θα πάνε χαμένες.

Αυτή η χρονιά προμηνύει την εκπλήρωση θετικών αλλαγών αλλά και κάποια αποτελέσματα από τη σκληρή δουλειά που έχετε ήδη κάνει. Προσέξτε όμως, γιατί η αλαζονεία παραμονεύει ενώ έχετε ακόμα δουλειά μπροστά σας! Αν όμως συνεχίσετε με την ίδια επιμονή, τότε οι ελπίδες σας θα καρποφορήσουν.

 

Δίδυμοι: Βαλές μπαστούνι

Τα ταρώ για τους Διδύμους φέτος αποκαλύπτουν μια χρονιά γεμάτη νέες ευκαιρίες που η περιέργειά σας, σας κάνει να ανυπομονείτε να γνωρίσετε. Μπορεί να βρείτε ένα νέο πάθος, μια καινούρια αγάπη ή να ζήσετε σε ένα μέρος στο οποίο δεν έχετε πάει ποτέ.

  Με αυτούς τους άντρες του ζωδιακού ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει

Με όλο τον ενθουσιασμό που φέρνει το χαρτί αυτό είναι εύκολο να αποπροσανατολιστείτε και να προσπεράσετε κάποιες ευκαιρίες. Αν λοιπόν έρθει στη ζωή σας κάτι που νιώθετε ότι είναι σωστό μην το αφήσετε να φύγει, αλλά μην ξεχνάτε να σκέφτεστε πριν επιλέξετε σε ποια ευκαιρία θα αφιερωθείτε. Αρπάξτε κάθε ευκαιρία που σας φαίνεται η σωστή για εσάς!

Τα ταρώ έχουν τις απαντήσεις

 

Καρκίνος: Πύργος, ανάποδα

Μεγάλες αλλαγές περιμένουν τους Καρκίνους το 2021. Τα γεγονότα που θα κάνουν τον πύργο σας να αναποδογυρίσει μπορεί να φαίνονται καταστροφικά αλλά μην ξεχνάτε ότι ένα τέλος σημαίνει και μία νέα αρχή. Φέτος θα θέσετε νέες βάσεις για τη ζωή σας, σίγουρα πιο γερές.

Είναι η τέλεια ευκαιρία να βασιστείτε στον εαυτό σας και όχι στους γύρω σας. Αυτοί που σας αγαπούν θα μείνουν στο πλάι σας. Οι υπόλοιποι δεν αξίζουν ένα κομμάτι της καρδιάς σας. Καθώς ο πύργος σας καταρρέει κοιτάξτε τα θεμέλια της ζωής σας και αναρωτηθείτε τι έχει σημασία για εσάς πραγματικά και πού θέλετε να φτάσετε.

 

Λέων: Εννιά σπαθί

Μήπως είστε λίγο ανήσυχη; Το εννιά σπαθί υποδηλώνει φόβο και άγχος. Είναι σαν να σας κυνηγά το παρελθόν και σας στοιχειώνει η σκέψη ότι θα σας «γραπώσει». Θυμηθείτε ότι αυτή η κάρτα δεν σημαίνει ότι θα σας συμβούν άσχημα πράγματα, παρόλο που είναι αυτό που νιώθετε.

Φέτος θα είναι μια χρονιά για να επουλώσετε τα τραύματά σας. Στηριχτείτε στους φίλους σας, κάντε την ανασκόπησή σας και αν χρειαστεί ζητήστε βοήθεια από κάποιον ειδικό. Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε όλα τα βάρη μόνη σας. Η βασική αρχή είναι να αντιμετωπίσετε την εσωτερική σας αναταραχή με έναν υγιή τρόπο.

 

Παρθένος: Βαλές σπαθί

Ήρθε η ώρα για επικοινωνία! Φέτος είναι μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε πράγματα, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να εκφράσετε τις ιδέες σας. Το πρόβλημα με αυτή την κάρτα, είναι ότι ο Βαλές συνήθως αντιπροσωπεύει κάποιον νέο, αφελή, που δεν σκέφτεται πριν πράξει.

Δείξτε υπομονή πριν ριχτείτε σε μια μάχη, και περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία για να εκφραστείτε σωστά. Προσέξτε μην σας παρασύρει ο ενθουσιασμός και γίνεται σκληρή με τους γύρω σας, γιατί θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

  Πανσέληνος στους Διδύμους: Έρωτα και χρήματα φέρνει η τελευταία πανσέληνος του 2021

Τι σας επιφυλάσσει το 2021

Τι σας επιφυλάσσει το 2021; Τα ταρώ έχουν τις απαντήσεις

Ζυγός: Τρία πεντάκτινο, ανάποδα

Φέτος έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες ανισορροπίες στη ζωή σας, γιατί θα διαπιστώσετε ότι οποιαδήποτε συλλογική προσπάθεια θα είναι δύσκολο να ευοδωθεί. Οι άνθρωποι γύρω σας παλεύουν για να αποκτήσουν τον έλεγχο, για να ακουστεί η δική τους φωνή πρώτα. Και ίσως είστε κι εσείς μέρος του προβλήματος.

Αν το αναγνωρίσετε όμως αυτό, τότε θα γίνετε μέρος της λύσης! Φέτος εξασκείστε τις ειρηνικές σας διαθέσεις και βρείτε την αρμονία στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, χωρίς να παραγκωνίζετε τη γνώμη και τις επιθυμίες κανενός. Ως ζώδιο της ισορροπίας, μπορείτε να τα καταφέρετε.

 

Σκορπιός: Βαλές πεντάκτινο

Σκορπιοί, ήρθε η ώρα να σηκώσετε τα μανίκια! Ο βαλές πεντάκτινο σας δείχνει ότι πρέπει να επικεντρωθείτε στο κυνήγι των στόχων σας. Η αποφασιστικότητα για φέτος είναι ο καλύτερος φίλος σας και έτσι μπορείτε να καταφέρετε ό,τι θελήσετε.

Η κάρτα αυτή είναι πολύ γήινη που αντιπροσωπεύει τα υλικά αγαθά, γι΄αυτό και η σκληρή δουλειά θα έχει αποτελέσματα. Φυσικά, και πάλι θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες, αλλά αν μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. η προσαρμοστικότητά σας θα σας βοηθήσει.

 

Τοξότης: Εφτά πεντάκτινο, ανάποδα

Για τους Τοξότες είναι ώρα επαναπροσδιορισμού των αξιών σας. Πιθανώς νιώθετε ότι δίνετε πολλά, ενώ δεν κερδίζετε κάποιο αντάλλαγμα για τους κόπους σας. Μην σας παίρνει από κάτω όμως. Αυτό σημαίνει απλά ότι πρέπει να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα και να αφιερώσετε την ενέργειά σας αλλού.

Ίσως κάποια σχέση που έχετε δεν σας προσφέρει αρκετά, ή ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε δουλειά. Επικεντρωθείτε στις προτεραιότητές σας και βρείτε πώς θα βγείτε από την κατάσταση στην οποία έχετε κολλήσει. Αυτό μπορεί να γίνει με σύμμαχο την καλή επικοινωνία, μαθαίνοντας να ζητάτε ευθέως αυτό που θέλετε.

  Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Ζωδίων για τον Σεπτέμβριο 2022 με τα Ταρώ Lenormand

Ή ίσως χρειαστεί να τελειώσετε μια κατάσταση. Οι δραστικές αλλαγές που κλείνουν μια πόρτα συνήθως ανοίγουν μια άλλη! Ό,τι κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε σκεφτεί καλά τι θέλετε.

Τα ταρώ έχουν τις απαντήσεις

 

Αιγόκερως: Έξι μπαστούνι

Η σκληρή δουλειά των Αιγόκερων φέτος θα αναγνωριστεί! Το έξι μπαστούνι υποδηλώνει την κοινωνική αναγνώριση των επιτευγμάτων σας. Μπορεί να κερδίσετε κάποιο βραβείο, μια προαγωγή, ή κουβέντες αναγνώρισης από κάποιον που βοηθήσατε.

Μπορεί η σκληρή δουλειά να είναι στη φύση σας, αλλά είναι ωραίο να το εκτιμάνε και οι γύρω σας. Προσοχή όμως, γιατί οι έπαινοι μπορούν να σας φουσκώσουν τα μυαλά! Ένα παραφουσκωμένο «εγώ» δεν είναι το καλύτερο. Συνεχίστε τη σκληρή δουλειά.

 

Υδροχόος: Ρήγας μπαστούνι, ανάποδα

Υδροχόοι, χαλαρώστε! Ο Ρήγας μπαστούνι είναι αρχηγός και όταν είναι ανάποδα, τότε σημαίνει ότι μπορεί να γίνει αρκετά… αυταρχικός! Πιθανώς να το κάνετε χωρίς να το καταλαβαίνετε, αλλά φέτος νιώθετε την ανάγκη να αναλάβετε πράγματα και να βρεθείτε σε καταστάσεις που δεν σας έχουν καλέσει.

Μπορεί να νομίζετε ότι βοηθάτε ή ότι δεν ανακατεύεστε με τις δουλειές άλλων, αλλά για τους άλλους μπορεί οι ενέργειές σας να φανούν εγωιστικές. Αν οι γύρω σας εκνευρίζονται μαζί σας, φέτος και νομίζετε ότι αυτό γίνεται χωρίς λόγο, κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε πώς βλέπουν τις πράξεις σας οι άλλοι. Βοηθάτε ή μήπως εμποδίζετε;

 

Ιχθύες: Σελήνη

Φέτος οι Ιχθύς ακολουθούν το ένστικτό τους. Το φεγγάρι λάμπει μέσα στη νύχτα, και ενώ το σκοτάδι μπορεί να σας μπερδέψει, το φεγγάρι είναι ο οδηγός σας. Σας περιμένουν κάποιες δοκιμασίες που θα νιώσετε ότι δεν ξέρετε πώς να τις αντιμετωπίσετε.

Απλά ακούστε και εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Αφήστε τη Σελήνη να σας θυμίσει ότι υπάρχει φως ακόμα και στα πιο σκοτεινά σημεία και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Κοιτάξτε μέσα σας, εκτιμήστε τον εαυτό σας και πιστέψτε σε αυτόν.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *