4 Λόγοι για τους οποίους είναι αδύνατον να καταλάβεις έναν Ιχθύ. Ο τελευταίος είναι μεγάλη αλήθεια!

είναι αδύνατον να καταλάβεις έναν Ιχθύ

Είναι αδύνατον να καταλάβεις έναν Ιχθύ!

 

Ζώδια: Οι Ιχθείς είναι πολύ διαισθητικά άτομα. Φυσικά, δεν θα το μαντεύατε ποτέ. Θα σας κάνουν να θέλετε να τραβάτε τα μαλλιά σας και να πείτε όχι και τόσο ωραία λόγια.

Αλλά πάρτε στο χαλαρό τους Ιχθείς! Υπάρχει λόγος που είναι τόσο δύσκολο να τους καταλάβετε – αρκετοί, στην πραγματικότητα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε 4 βασικά σημεία που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τους φίλους σας, που κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα.

 

4 Λόγοι για τους οποίους είναι αδύνατον να καταλάβεις έναν Ιχθύ

#1 Είναι ονειροπόλοι.

Οι Ιχθείς είναι άτομα που περνάτε ώρες προσπαθώντας να τους προσγειώσετε. Είναι οι επίμονοι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου. Δεν προσπαθούν απαραίτητα να είναι επαναστατικοί. Έχουν απλά εκ φύσεως ιδεαλιστική άποψη του κόσμου.

Ως μέρος της ονειροπόλης φύσης τους, Οι Ιχθείς τείνουν να εμπλέκονται πολύ βαθιά σε πράγματα. Βρίσκουν κρυμμένες έννοιες σε πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δε θα έδιναν σημασία. Αυτό φυσικά μπορεί να είναι ενοχλητικό για τους φίλους τους που απλώς θέλουν να δουν μια ταινία χωρίς να ακούνε: «Αυτή η ατάκα είναι σημάδι από το σύμπαν!»

 

#2 Είναι χαμαιλέοντες.

Οι Ιχθείς θα αλλάξουν την ενέργειά τους ώστε να ταιριάζουν με αυτήν των άλλων. Είναι ευέλικτοι, αλλά αυτό σημαίνει ότι ένας Ιχθείς θα φαίνεται ένα τελείως διαφορετικό άτομο ανάλογα με το ποιον μιλάνε και υπό ποιες συνθήκες.

 

#3 Πάντα ψάχνουν για νέες εμπειρίες.

Ακριβώς όταν νομίζετε ότι τα πράγματα είναι σταθερά στη σχέση / φιλία σας με έναν Ιχθείς, κάτι συμβαίνει! Ξαφνικά θέλουν να τα μαζέψουν όλα και να μετακομίσουν σε άλλη χώρα!

  Ποιο είναι το θετικό χαρακτηριστικό μας; Το ζώδιό μας έχει την απάντηση!

Οι Ιχθείς δεν παραμένουν σταθεροί σε κανένα μέρος για πολύ καιρό. Απαιτούν την αλλαγή σε ένα ρυθμό που δεν αρέσει για τους περισσότερους ανθρώπους. Απλώς αντιβαίνει στη σταθερότητα που οι περισσότεροι από εμάς επιθυμούν ενστικτωδώς.

 

#4 Δεν καταλαβαίνουν τον εαυτό τους.

Δεν μπορείτε απλά να καθίσετε με έναν Ιχθύ και να του πείτε: «Δώσε μου μερικές συμβουλές σε αυτό.» Θα σας κοιτάξουν και θα σας απαντήσουν: «Πίστεψέ με, μακάρι να είχα μερικές συμβουλές για τον εαυτό μου.»

Οι Ιχθείς, ένα ζώδιο που δείχνει τόση κατανόηση στους άλλους, έχει πολύ χαλαρή αντίληψη για τη δική του ταυτότητα. Καθώς ονειρεύονται, αλλάζουν ενέργεια και αναζητούν νέες εμπειρίες, πιστεύουν πραγματικά ότι είναι το καλύτερο γι΄αυτούς εκείνη τη στιγμή.

Δεν θέλουν να βλάψουν τους άλλους ή να προκαλέσουν ταραχή- θέλουν μόνο να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο. Όταν εξετάζουν τα αποτελέσματα των ενεργειών τους, είναι εξίσου συγχυσμένοι όπως όλοι οι άλλοι.

 

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *