Αυτές είναι οι 5 χειρότερες τροφές για τη διατροφή σας!

Αυτές είναι οι 5 χειρότερες τροφές

Αυτές είναι οι 5 χειρότερες τροφές για τη διατροφή σας

 

Πετάξτε αυτά τα τρόφιμα από τα ντουλάπια σας!

Ξέρετε ποιες είναι οι τροφές που κάνουν κακό στην υγεία σας και πρέπει οπωσδήποτε να τις αφαιρέσετε από τη διατροφή σας; Το Athensmagazine.gr τις βρήκε και σας τις παρουσιάζει παρακάτω.

Τρόφιμα που πρέπει να βγάλετε από τη διατροφή σας.

Λιπαρά κρέατα

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά όλοι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο κρέας που επιλέγουμε. Το ιδανικό θα ήταν να τρώτε μια φορά την εβδομάδα κόκκινο κρέας και τις άλλες φορές να επιλέγετε κοτόπουλο ή γαλοπούλα που περιέχει άπαχη πρωτεΐνη. Αμέσως θα μειώσετε τα λιπαρά και τις θερμίδες που καταναλώνετε.

 

Ποτό

Γνωρίζετε ήδη ότι το αλκοόλ είναι καταστροφικό για κάθε διατροφή. Περιέχει τις λεγόμενες “κενές θερμίδες” και μεγάλες ποσότητες ζάχαρης που όσο και να προσέξετε πριν ή μετά την κατανάλωσή του, δεν πρόκειται να το “σώσετε”. Εκτός από τη μπίρα ή το κρασί, μπορείτε να επιλέξετε ένα Mojito και να τους αναφέρετε να μη βάλουν αρκετή ζάχαρη μέσα.

 

Τηγανητά φαγητά

Σύμφωνα με έρευνες, οι τηγανητές πατάτες είναι η νούμερο ένα τροφή με μεγάλες ποσότητες αλατιού και λιπαρών. Σε γενικές γραμμές, τα τηγανητά τείνουν να είναι γεμάτα σε κορεσμένα λιπαρά, αρκετά “βαριά” για το σώμα και φυσικά, με πολλές θερμίδες. Μπορείτε να επιλέξετε, λοιπόν, την πατάτα ή καλύτερα την γλυκοπατάτα, σε ψητή ή βραστή μορφή.

 

Σόδα

Δεν έχει τίποτα να προσφέρει στη διατροφή σας, παρά μόνο φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα άτομα που κατανάλωναν καθημερινά σόδα, τείνουν να έχουν συσσωρευμένο λίπος στην περιοχή της μέσης και της κοιλιάς. Αν αγαπάτε αυτό το αναψυκτικό, επιλέξτε καλύτερα ξινό νερό που προέρχεται από φυσική πηγή και είναι sparkling.

  Αυτά είναι τα διατροφικά μυστικά και tips της Κατερίνας Καινούργιου για αδυνάτισμα που διαρκεί!

 

Χυμοί

Από ότι καταλαβαίνετε δεν αναφερόμαστε στους φυσικούς χυμούς που φτιάχνετε μόνοι σας. Οι χυμοί του εμπορίου έχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και συντηρητικών, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο φιλικοί για τη δίαιτά σας.

 

Αυτές είναι οι 5 χειρότερες τροφές για τη διατροφή σας

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση