Εσύ τι ξέρεις για τη δίαιτα του μπισκότου με κανέλα;

Εσύ τι ξέρεις για τη δίαιτα του μπισκότου με κανέλα;

Τι είναι και πώς χάνεις κιλά;

Δίαιτα του μπισκότου: Την έχεις ακουστά; Όλα τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα της δίαιτας του μπισκότου που περιέχουν κανέλα. Τι είναι και πώς χάνεις κιλά;

δίαιτα του μπισκότου με κανέλα

Φιλοσοφία της δίαιτας

Η δίαιτα αυτή βασίζεται στην κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας 9 συνολικά μπισκότων (1-2 μπισκότα κάθε 2 ώρες) χαμηλών θερμίδων, διατηρώντας έτσι την όρεξη και τη θερμιδική πρόσληψη σε χαμηλά επίπεδα. Τα μπισκότα αυτά δημιουργούνται βάση ειδικής συνταγής «ελέγχου της πείνας». Αποτελούνται από μίγματα αμινοξέων, τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, και φυτικών ινών.

 

Συστήνεται η κατανάλωση 500-700 θερμίδες ημερησίως

Οι ποικιλίες μπισκότων περιλαμβάνουν πλιγούρι βρώμης με κανέλα, σοκολάτα μπράουνις και γκρανόλα σφενδάμου. Τέλος, σημαντική είναι η προσθήκη ενός σπιτικού βραδινού για αποφυγή της μονοτονίας.

Πλεονεκτήματα

Δεν χρειάζεται η δημιουργία γευμάτων, εύκολη κατανάλωση τροφής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας
Απώλεια βάρους

Μειονεκτήματα

Επαναπρόσληψη βάρους
Έλλειψη σε σημαντικά θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες
Μονοτονία

 

Κανέλα η θαυματουργή: Πώς λιώνει το λίπος και ποιες ιδιότητες έχει

Η κανέλα δεν έχει τυχαία την «τιμητική» της στη ζαχαροπλαστική. Το ασύγκριτο άρωμά της αποπνέει μια «ζεστασιά» και μαζί µε την πικάντικη γεύση της, που ακροβατεί ανάμεσα στη γλύκα και στο ελαφρώς καυτερό στοιχείο, σε ταξιδεύει αναπόφευκτα στα μονοπάτια της Ανατολής και συγκεκριμένα στα σοκάκια της Πόλης.

Άλλωστε, για όποιον έχει μεγαλώσει εκεί, η ευωδιά της έχει καταγραφεί ανεξίτηλα στη μνήμη και την καρδιά του. Η χρήση της κανέλας απαντάται ήδη από τους βιβλικούς χρόνους, καθώς από τότε φαίνεται πώς είχαν εκτιμήσει δεόντως τις ευεργετικές της ιδιότητες, ενώ τη χρησιμοποιούσαν και για να παρατείνουν τη συντήρηση τροφίμων.

  Τα τρικ της Φαίης Σκορδά για να χάνει γρήγορα τα περιττά κιλά

 

Μπαχαρικό-σύµµαχος καλής υγείας

Η κανέλα, αυτό το θαυμάσιο μπαχαρικό, βοηθά και στη διατήρηση της καλής υγείας. Πιο συγκεκριμένα, φημίζεται για την αντισηπτική, αντιοξειδωτική, λιποδιαλυτικήαντιφλεγµονώδη και αντιθροµβωτική δράση της. Συμβάλλει επίσης στη διατήρηση της γλυκόζης του αίματος και στον καλό έλεγχο του σακχάρου, στον καλό μεταβολισμό, ενώ αποτελεί και πλούσια πηγή μαγγανίου.

Βράστε λίγο νερό µε ξύλα κανέλας και τοποθετήστε το σε ένα µπολ. Θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα δημιουργήσει ένα ζεστό και ευχάριστο κλίμα στο χώρο!

 

Εσύ τι ξέρεις για τη δίαιτα του μπισκότου με κανέλα;

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση