7 τρόποι για να αισθανθείς πιο αδύνατη μέχρι αύριο!

7 τρόποι για να αισθανθείς πιο αδύνατη μέχρι αύριο

πιο αδύνατη μέχρι αύριο

 

H δίαιτα και η γυμναστική χρειάζονται αφοσίωση και χρόνο για να πετύχουν, για αυτό αν δεν έχεις προλάβει μέχρι τώρα να ακολουθήσεις μια διατροφή που θα σε … «ξεφουσκώσει» λίγο πριν βγεις στην παραλία, ανακάλυψε 7 κόλπα για να νιώσεις πιο αδύνατη μέχρι αύριο!

 

7 τρόποι για να αισθανθείς πιο αδύνατη μέχρι αύριο

1.Πιες νερό: Το νερό σε βοηθάει να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου και να αποφύγεις την κατακράτηση υγρών. Γέμισε ένα μπουκάλι με νερό και πάρ’ το μαζί σου στο γραφείο για να θυμάσαι να πίνεις συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2.Προσοχή στις ποσότητες: Εάν μετά από κάθε γεύμα αισθάνεσαι φουσκωμένη, μπορεί να μην φταίει η τροφή αλλά η ποσότητα. Μείωσε λίγο την ποσότητα και θα δεις αμέσως αποτέλεσμα!

3.Πες «ναι» στις φυτικές ίνες: Κάθε γεύμα πρέπει να περιλαμβάνει φυτικές ίνες κι ειδικά αν τις προτιμήσεις και στα σνακ σου ενδιάμεσα από τα γεύματα θα νιώθεις συνέχεια χορτάτη και θα καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες όλη τη διάρκεια της ημέρας.

4.Ποτό; Ένα κρασί, ένα κοκτέιλ, μια μπίρα μπορεί να σε φουσκώσει αλλά και να αυξήσει τις θερμίδες που παίρνεις καθημερινά!

5.Ποιο γλυκό; Προσπάθησε να αποφύγεις τις λιπαρές τροφές, τη ζάχαρη και τα γλυκά και προτίμησε φρούτα που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες.

6.Τσάι και ροφήματα: Προτίμησε ροφήματα με κανέλα, τζίντζερ και πράσινο τσάι που σε ξεφουσκώνουν!

7.Ύπνος για καλό μεταβολισμό: Προσπάθησε να κοιμάσαι αρκετά για να μπορέσεις να μείνεις πιστή στη δίαιτά σου αλλά και για να ρυθμίσεις τον μεταβολισμό σου!

  Με σώμα μοντέλου στα 60 της - Τι τρώει καθημερινά η Κατερίνα Διδασκάλου

 

joytv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *