Έρωτας: 1 φορά για τις γυναίκες, 5 για τους άνδρες

Έρωτας: 1 φορά για τις γυναίκες

Έρωτας: 1 φορά για τις γυναίκες, 5 για τους άνδρες

Για τις γυναίκες υπάρχει μια και μοναδική αληθινή αγάπη, ενώ αντίθετα οι άνδρες ερωτεύονται πιο εύκολα, φτάνοντας έως και τις πέντε αληθινές αγάπες κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία για λογαριασμό της εταιρείας παγωτών Häagen-Dazs. Ακόμα και αν στην πραγματικότητα, η διαφορά στα δύο φύλα δεν είναι τεράστια.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 47 τοις εκατό των γυναικών γνώρισαν μόνο μια αγάπη στη ζωή τους, ενώ την ίδια στιγμή το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες φτάνει το 39 τοις εκατό.

Από τους άνδρες που ρωτήθηκαν, το 51 τοις εκατό απάντησαν πως έχουν ερωτευτεί από δύο έως πέντε φορές, ενώ αντίστοιχα οι γυναίκες έφταναν το 45 τοις εκατό. Συνολικά ερωτήθηκαν δύο χιλιάδες ενήλικοι για να βγουν τα συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Το 75 τοις εκατό των ερωτηθέντων και από τα δύο φύλα υποστήριξαν πως πιστεύουν στην αληθινή αγάπη και μόνο το 5 τοις εκατό των ανδρών και των γυναικών δήλωσαν ότι δεν έχουν ερωτευτεί ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι από αυτούς ήταν νεότεροι από 24 ετών και πως ακόμα περιμένουν τον κύρια ή την κυρία τέλειο/α.

Παρά την εξέλιξη της τεχνολογίας και την παράλληλη εξέλιξη των σχέσεων, η έρευνα αποκάλυψε πως πολλοί είναι οι Βρετανοί που επιμένουν παραδοσιακά, όταν πρόκειται για το θέμα του έρωτα και της αγάπης.

Για τους άνδρες ο έρωτας και η αληθινή αγάπη φαίνονται πιο εύκολα, απ’ ότι για τις γυναίκες

Απόδειξη αυτού πως ο ένας στους τρεις παίρνει στα σοβαρά τη σχέση του, μόνο όταν γνωρίσει τους γονείς του συντρόφου του, ενώ ένας στους πέντε πιστεύει πως προχωρά στο επόμενο στάδιο της σχέσης μόνο αφού πει το “σ’ αγαπάω”. Παράλληλα, το 3 τοις εκατό μόνο, ευτυχώς για εμάς, θεωρεί τα πράγματα σοβαρά μόνο αφού υπάρξει σεξουαλική επαφή.

  Θεία Λειτουργία από στρατιωτικό ιερέα στην Αγια Σοφιά το 1919! Ένα άγνωστο ντοκουμέντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εταιρεία παγωτού συνεργάστηκε σε αυτή την έρευνα με συμβούλους από την ομάδα “School of Life”, για να μπορέσει να καταλάβει την στάση των Βρετανών στην αγάπη. Μια ψυχοθεραπεύτρια από την ομάδα, η Lucy Beresford, δήλωσε μετά την ανακοίνωση των συμπερασμάτων:

“Είναι αναζωογονητικό να βλέπει κανείς πως η ιδέα της πραγματικής αγάπης ακόμα υπάρχει και δεν κινούνται όλα γύρω από την σωματική επαφή. Περισσότερο υπάρχουν πραγματικές αξίες, όπως η ειλικρίνεια”.

Και συνεχίζει: “Παράλληλα, είναι κρίμα να βλέπουμε πως ο πολυάσχολος τρόπος ζωής μας λειτουργεί συχνά σαν εμπόδιο για να μην είμαστε αυθόρμητοι και να μην κάνουμε πράγματα που μπορούν να διατηρήσουν την σχέση μας ζωντανή”.

 

Έρωτας: 1 φορά για τις γυναίκες, 5 για τους άνδρες

mymind.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *