Οι πλανήτες συνωμοτούν για να αποκτήσουμε ακόμα πιο όμορφα μαλλιά!

Οι πλανήτες συνωμοτούν για να αποκτήσουμε ακόμα πιο όμορφα μαλλιά

Οι πλανήτες συνωμοτούν για να αποκτήσουμε ακόμα πιο όμορφα μαλλιά

Τι και εάν τα μαλλιά μας βρίσκονται στα κάτω τους; Τα άστρα προβλέπουν πως ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες το «μέλλον» τους διαγράφεται λαμπρό, αρκεί να ακολουθήσουμε τις προτάσεις και συμβουλές, ανάλογα με το ζώδιο μας!

 

Κριός

21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Σας αρέσει να τολμάτε και να ρισκάρετε σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αυτό σημαίνει πως σας συνοδεύει η αίσθηση της περιπέτειας ακόμα και στο κομμωτήριο, ειδικά όταν πρόκειται να αλλάξετε το στιλ των μαλλιών σας!

Καθώς είστε ανυπόμονες, χρειάζεστε προϊόντα που προσδίδουν άμεσα αποτελέσματα. Με κυρίαρχο πλανήτη τον Άρη, ο οποίος είναι γνωστός και ως κόκκινος πλανήτης, δεν είναι διόλου τυχαίο εάν δημιουργήσετε μερικές κόκκινες τούφες στα μαλλιά σας ή μεταμορφωθείτε σε μια φλογερή κοκκινομάλλα!

Συμβουλή: Όπως ξέρουμε βαριέστε εύκολα, οπότε είναι καλό να επιλέξετε μια κουπ που σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Διάσημες Κριοί: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Βικτόρια Μπέκαμ, Έμμα Τόμσον, Ρις Γουίδερσπουν, Κέιτ Χάντσον

Ταύρος

20 Απριλίου – 20 Μαίου

Αρκετά σταθερές στη ρουτίνα της περιποίησης των μαλλιών σας, δεν αλλάζετε εύκολα συνήθειες. Και μια και είστε και λίγο καχύποπτες, δεν εμπιστεύεστε εύκολα νέα προϊόντα για την περιποίησή τους. Όταν όμως, βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, δύσκολα το αποχωρίζεστε.

Ως ζώδιο της Γης, προτιμάτε ένα κλασικό, αλλά και γοητευτικό στιλ που ταιριάζει και με τον τρόπο που ντύνεστε. Καθώς ο πλανήτης σας είναι η Αφροδίτη, δηλαδή ο πλανήτης της ομορφιάς, σας έχει χαρίσει πυκνά και υγιή μαλλιά.

Συμβουλή: Για να εντυπωσιάσετε ακόμα περισσότερο ως γνήσια πρέσβειρα της Αφροδίτης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά σας κοκαλάκια, τσιμπιδάκια, χτενάκια και άλλα μικρά έργα τέχνης και αξεσουάρ!

Διάσημες Ταύροι: Ρενέ Ζελβέγκερ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζάνετ Τζάκσον, Κίρστεν Ναστ, Ούμα Θέρμαν, Μισέλ Φάιφερ

 

Οι πλανήτες συνωμοτούν για να αποκτήσουμε ακόμα πιο όμορφα μαλλιά

Δίδυμος

21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Ανάλογα με τις φάσεις που περνάτε είστε ικανές να αλλάζετε τα μαλλιά σας κάθε ημέρα! Για σας το σημαντικό είναι να περνάτε καλά και να διασκεδάζετε με τα μαλλιά σας. Είστε πρόθυμες να δοκιμάσετε καινούργια και διαφορετικά στιλ, όπως και προϊόντα μαλλιών.

Επειδή έχετε διπλή προσωπικότητα, σας αρέσει να έχετε κλασικό στιλ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να εξελιχθεί και στο πιο μοντέρνο. Είστε ικανές να έχετε άλλο look το πρωί και άλλο το βράδυ, ενώ είστε και φαν της πολυχρωμίας, αφού έχετε δοκιμάσει σχεδόν, όλα τα χρώματα και τις αποχρώσεις στις βαφές!

  Οι Ειδικοί Προειδοποιούν: Μην Πιάνετε ΠΟΤΕ Τα Μαλλιά Σας Αλογοουρά Αν Πρόκειται Να Ιδρώσετε

Συμβουλή: Καθώς είστε πρόθυμες να πειραματιστείτε με νέα προϊόντα, φροντίστε πριν υποστηρίξετε κάποιο λέγοντας πως είναι σούπερ, να το τσεκάρετε προηγουμένως, διπλά!

Διάσημες Δίδυμοι: Νικόλ Κίντμαν, Ναόμι Κάμπελ, Ανέτ Μπένινγκ, Αντζελίνα Ζολί, Κάιλι Μινόγκ, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

 

Καρκίνος

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Χαρακτηρίζεστε από έμφυτη διαίσθηση και είστε κάπως κυκλοθυμικές. Όταν είστε καλά συναισθηματικά, διατηρείτε το ίδιο στιλ για καιρό. Τα μαλλιά σας είναι πυκνά, συνήθως σπαστά και προτιμάτε να είναι μακριά.

Όντας πεισματάρες, δεν δίνετε ιδιαίτερη σημασία στις συμβουλές του κομμωτή σας και ενώ διαλέγετε τα προϊόντα περιποίησης και στάιλινγκ περισσότερο βάσει ενστίκτου, συνήθως αποδεικνύονται οι καλύτερες επιλογές!

Συμβουλή: Χρειάζεστε ένα κομμωτή που θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Αναζητήστε τον και αφεθείτε στα χέρια του για μια πετυχημένη αλλαγή!

Διάσημες Καρκίνοι: Μέριλ Στριπ, Κόρτνεϊ Λοβ, Τζέρι Χολ, Τζέσικα Σίμσον, Λιβ Τάιλερ, Πάμελα Άντερσον

 

Λέων

23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο κυρίαρχος πλανήτης στον Λέοντα είναι ο Ήλιος και επειδή προσφέρει φως, δεν είναι τυχαίο που σε μερικές φάσεις της ζωής σας είστε ξανθές ή τουλάχιστον, θέλετε να γίνετε.

Ως γνήσιο λιοντάρι επιδιώκετε να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας, για αυτό και διαλέγετε ένα στιλ που δεν περνάει απαρατήρητο. Όσον αφορά τον κομμωτή σας, ενδέχεται να τον εγκαταλείψετε στο λεπτό, ειδικά εάν δεν σας κανακεύει και δεν δείχνει τη λατρεία του στο πρόσωπό σας!

Συμβουλή: Επειδή δεν είστε καθόλου φειδωλή, ξοδεύετε αρκετά για προϊόντα μαλλιών, αλλά θα είναι καλό να είστε γενικά, πιο προσεκτικές στις επιλογές σας.

Διάσημες Λέοντες: Τζένιφερ Λόπεζ, Άντζελα Μπάσετ, Σάντρα Μπούλοκ, Μαντόνα

Παρθένος

23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Προτιμάτε να χρησιμοποιείτε περισσότερο φυσικά, παρά χημικά προϊόντα. Νιώθετε καλά όταν αγοράζετε προϊόντα που είναι ασφαλή για το περιβάλλον ή δεν είναι δοκιμασμένα σε ζώα. Σας αρέσει να δοκιμάζετε τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς με βότανα και φυσικά συστατικά.

Δίνετε μεγάλη σημασία στη θρέψη και στις βιταμίνες, προκειμένου να καταφέρετε να έχετε όμορφα, μακριά μαλλιά που πέφτουν φυσικά. Επειδή είστε ζώδιο της Γης, προτιμάτε να είστε περισσότερο πρακτική παρά φανταχτερή και να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας.

  Εξαφανίστε τις Άσπρες Τρίχες και επαναφέρετε τα Μαλλιά σας στο Φυσικό τους Χρώμα, με αυτήν την Καταπληκτική Συνταγή

Συμβουλή: Δεν αισθάνεστε άνετα όταν τα μαλλιά σας είναι ατημέλητα, οπότε προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα, ώστε να έχετε καθημερινά τον απαιτούμενο χρόνο για τη φροντίδα τους.

Διάσημες Παρθένοι: Κλόντια Σίφερ, Κάμερον Ντιαζ, Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ, Σάλμα Χάγιεκ

Ζυγός

23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η ισορροπία είναι πολύ σημαντική για εσάς, με αποτέλεσμα να θέλετε τα μαλλιά σας να είναι τέλεια. Αυτό σημαίνει πως σας ενδιαφέρει το σωστό λούσιμο, ένα άψογο στέγνωμα, τέλειο χτένισμα και όλα αυτά με τα καλύτερα προϊόντα.

Καθώς λοιπόν, η ρουτίνα της φροντίδας των μαλλιών σας είναι προφανέστατα πολύ σημαντική για εσάς, ξοδεύετε αρκετά χρήματα για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα, επιλέγοντας από τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Συμβουλή: Για να διατηρείτε τα μαλλιά σας υγιή και όμορφα, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε κάθε έξι εβδομάδες τον κομμωτή σας, ακόμα και εάν δεν θέλετε να αλλάξετε στιλ.

Διάσημες Ζυγοί: Γκουίνεθ Πάλτροου, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Σούζαν Σάραντον, Ντόνα Κάραν

 

Σκορπιός

23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Έχετε ανάγκη από μυστήριο και σας αρέσει να φθάνετε και σε ακραίες επιλογές. Λατρεύετε τις μεταμορφώσεις και θέλετε να αλλάζετε εντελώς την εμφάνισή σας. Εξακολουθείτε όμως, να διατηρείτε την αυτοπεποίθησή σας, χωρίς να σας απασχολεί πόσο ασυνήθιστο ή εκκεντρικό μπορεί να είναι το νέο σας look.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ντέμι Μουρ, η οποία για χάρη ενός ρόλου ξύρισε τη μακριά της κόμη και διατήρησε αυτό το στιλ για λίγο καιρό και στην προσωπική της ζωή.

Συμβουλή: Μπορεί να σας αρέσει να δοκιμάζετε ακόμα και εκκεντρικές κουπ, αλλά δεν είναι ανάγκη και να φθάνετε στα άκρα.

Διάσημες Σκορπιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Γουινόνα Ράιντερ, Μεγκ Ράιν, Ρεμπέκα Ρόμιν-Στάμος

 

Οι πλανήτες συνωμοτούν για να αποκτήσουμε ακόμα πιο όμορφα μαλλιά

Τοξότης

22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Σας διακρίνει η αποφασιστικότητα και η λατρεία να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα. Επειδή για εσάς ο χρόνος είναι σημαντικός, προτιμάτε ένα απλό, casual look, για το οποίο δεν θα χρειάζεται να είστε με τις ώρες στο μπάνιο και μπροστά στον καθρέφτη!

Συμβουλή: Προτιμάτε να λούζεστε και να φεύγετε, οπότε ένα σαμπουάν 2 σε 1 θα σας λύσει τα χέρια. Παρόλα αυτά, δεν είναι δεν είναι κακό να χρησιμοποιείτε και κάποιο προϊόν styling.

Διάσημες Τοξότες: Τζούλιαν Μουρ, Τζένιφερ Κόνελι, Κιμ Μπάσιντζερ, Μίλα Γιόβιοβιτς

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Είστε λίγο συντηρητικές και κλασικές. Επειδή είστε αρκετά καλές στη διαχείριση των χρημάτων σας, προτιμήστε να διαθέσετε το μπάτζετ σας για ένα καλό κούρεμα, παρά για προϊόντα styling.

Για την ακρίβεια, για εσάς η καλύτερη επένδυση είναι ένα καλό κούρεμα στο καλύτερο κομμωτήριο της πόλης. Και αυτό, διότι επειδή είστε τελειομανής, θέλετε το στιλ των μαλλιών σας να είναι ολοκληρωμένο, χωρίς ατέλειες!

Συμβουλή: Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και προσπαθήστε να μην είστε τόσο συντηρητικές. Φυσικά, δεν είναι ανάγκη να φθάσετε στα άκρα, αφού πάντα υπάρχει η μέση οδός.

Διάσημες Αιγόκεροι: Κρίστι Τέρλινγκτον, Κέιτ Μος, Αμάντα Πιτ

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ανατριχιάζετε και μόνο στο άκουσμα της λέξης τάση! Πιστεύετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε μόνη σας το δικό σας look. Σας αρέσει να αλλάζετε το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά να θυμάστε πως εάν το κάνετε συχνά, ενδέχεται να τα καταστρέψετε.

Λατρεύετε τις φράντζες και ειδικά τις αλογοουρές, που δημιουργείτε σε όλες τις εκδοχές της.

Συμβουλή: Επειδή βάφετε συχνά τα μαλλιά σας, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα για βαμμένα μαλλιά.

Διάσημες Υδροχόοι: Τζένιφερ Άνιστον, Τζίνα Ντέιβις, Κριστίνα Ρίτσι, Χίδερ Γκράχαμ, Σέριλ Κρόου

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Η πολυκοσμία των κομμωτηρίων σας αποδιοργανώνει, οπότε το ιδανικό για εσάς θα ήταν να ερχόταν ο κομμωτής στον χώρο σας. Καθώς δείχνετε εύκολα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, μπορεί να υποκύψετε σε ό,τι σας προτείνουν.

Για αυτό και είναι πολύ πιθανόν, να αλλάζετε τα μαλλιά σας τόσο συχνά, όσο αλλάζετε γνώμη! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ντρου Μπάριμορ, η οποία από μακριά και ξανθά, έκανε τα μαλλιά της κόκκινα και τα έκοψε μέχρι τους ώμους.

Συμβουλή: Αφού επηρεάζεστε εύκολα από τρίτους, φροντίστε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να αισθάνεστε άνετες και για σιγουριά, πάρτε καλύτερα και την κολλητή σας μαζί. Σίγουρα σας ξέρει καλύτερα από τον κομμωτή σας!

Διάσημες Ιχθείς: Σίντι Κρόφορντ, Σάρον Στόουν, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Νίκι Τέιλορ

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *