Σημάδια που Δείχνουν Πως το Πεπρωμένο Σας Είναι να Είστε Μαζί

Σημάδια που Δείχνουν Πως το Πεπρωμένο Σας Είναι να Είστε Μαζί

8 Σημάδια που Δείχνουν Πως το Πεπρωμένο Σας Είναι να Είστε Μαζί

 

Tο ξεμυάλισμα και ο έρωτας είναι μια από τις πιο μαγικές εμπειρίες στη ζωή μας.

Όταν ενθουσιαζόμαστε με κάποιο άτομο, γεννώνται ερωτήσεις μέσα μας: Θα είμαστε μαζί για πάνα ή κάποια στιγμή θα έρθει το επώδυνο τέλος; Ταιριάζουμε για να μοιραστούμε τη ζωή μας ή υπάρχουν πράγματα που ακόμα δεν ξέρουμε για το άλλο πρόσωπο και θα μας επηρεάσουν στην πορεία; Δεν είναι μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το είναι γραφτό να γίνει στο μέλλον.

Για να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα, ίσως το πιο απλό πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τις πολλές σκέψεις και να ακούσουμε την καρδιά μας. Εδώ παραθέτουμε 5 σημάδια που μας δείχνουν ότι ο προορισμός σας είναι να είστε μαζί.

 

Σημάδια που Δείχνουν Πως το Πεπρωμένο Σας Είναι να Είστε Μαζί

1. Αισθάνεστε ευάλωτοι μαζί του

Όταν ανοίγεστε στην σχέση σας, ζείτε αυθεντικά. Είστε ο εαυτός σας και βγάζετε τα πραγματικά σας συναισθήματα Είναι όμορφο να αποδέχεστε τα λάθη σας και να συγχωρείτε αυτά του άλλου. Το να έχετε αδυναμία στο άλλο πρόσωπο σας απελευθερώνει. Είναι αυτή η ατμόσφαιρα της αμοιβαίας ευπάθειας και υποχωρητικότητας που η αληθινή αγάπη ανθίζει.

Αν μπορείτε να μοιραστείτε την ψυχή σας με το άλλο πρόσωπο χωρίς να αισθάνεστε πως σας ελέγχει ή σας επικρίνει, το πρόσωπο αυτό είναι ο σύντροφος της ζωής σας. «Τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι ανοίγουν την καρδιά τους; Αισθάνονται καλύτερα.» ~ Haruki Murakami

2. Σέβεστε ο ένας τον άλλο

Η αμοιβαία εκτίμηση απαιτεί εμπιστοσύνη και σεβασμό. Με τη σειρά του, ο σεβασμός απαιτεί ειλικρίνεια. Το πραγματικό πρόσωπο της αγάπης είναι το πώς συμπεριφερόμαστε στο άλλο πρόσωπο στη σχέση. Αυτό το επίπεδο σεβασμού σας οδηγεί να μοιράζεστε πράγματα που δεν θα εκμυστηρευόσασταν σε κανέναν.

  LOVE GIF

Ο σεβασμός κερδίζεται. Όταν είστε σε μια σχέση που σας παρέχει ασφάλεια και προστασία, έχετε βρει το ταίρι σας. «Όταν τοποθετείς κάποιον ψηλά, θα πρέπει να συνεχίσετε να σέβεστε ο ένας τον άλλο εξίσου.» ~ Τερέζα Mummert

3. Δεν ζηλεύεστε

Είστε άνετα με το να ποθείτε το άλλο άτομο και ταυτόχρονα να έχετε το δικό σας χώρο και να μην ασφυκτιάτε στη σχέση. Δεν ζηλεύεστε, επειδή εξακολουθείτε να παραμένετε ανεξάρτητες προσωπικότητες. Δεν νιώθετε καμία πίεση για ανασφάλειες του παρελθόντος, επειδή αισθάνεστε άνετα με και χωρίς το άλλο πρόσωπο κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε και περνάτε χρόνο με τους φίλους σας και μόνοι σας. Κάθε φορά που συναντιέστε είναι μια επιβράβευση αυτών που αισθάνεστε.

Δεν υπάρχει εξάρτηση ή κτητικότητα από κάποιον από τους δύο. Καλό είναι να είμαστε ένα με το άλλο πρόσωπο, αλλά πιο σημαντικό να έχουμε ελευθερία έκφρασης και να ικανοποιούμε τα διαφορετικά μας ενδιαφέροντα. «Οι άνθρωποι με ανασφάλειες κρύβουν τον ήλιο σας επειδή ζηλεύουν το φως που εκπέμπετε και κουράζονται από τις σκοτεινές ανάστερες νύχτες τους.» ~ Shannon L. Alder

4. Γελάτε όταν είστε μαζί

Ο αυθορμητισμός φέρνει και τις αστείες στιγμές. Έτσι, σας δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσετε με τις γκάφες που κάνετε και οι δύο. Το γέλιο είναι πάντα παρόν στη σχέση σας. Πολλές φορές τέτοιες σχέσεις ξεκινούν σαν φιλικές. Εκτιμάτε ο ένας τον άλλο αρκετά για να αφήνεστε να είστε ο εαυτός σας. Αυτό είναι ένα υγιές κομμάτι της σχέσης.

Εάν μπορείτε να γελάτε με τον εαυτό σας και με το σύντροφό σας, χωρίς να κάνετε δεύτερες σκέψεις για το πως θα το πάρει και χωρίς σαρκασμό, είστε σε μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον. «Κανείς δεν χρειάζεται να είναι ο ήλιος, το φεγγάρι ή τα αστέρια σας, αν έχετε μέσα σας το δικό σας σύμπαν.» ~ KMDocherty

  I Love You Gif

5. Ο ένας βελτιώνει τον άλλο

Ο ένας μεταμορφώνει τον άλλο στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού του. Μετατρέπεστε σε εξερευνητές και καταφεύγετε στην περιπέτεια για να βρείτε τρόπους που προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση ο ένας στον άλλο. Αποδέχεστε τα πάντα χωρίς να κρίνετε συναίσθημα το άλλο πρόσωπο. Είναι αυτού του είδους οι σχέσεις που το καλύτερο ενισχύεται μέσα στον πυρήνα του καθένα. Αν η σχέση σας βασίζεται στο θαυμασμό και εμπνέεστε από το άλλο πρόσωπο, έχετε βρει το κόσμημα της ζωής σας.

Δεν υπάρχει προκαθορισμένο εγχειρίδιο για τις σχέσεις, αλλά αυτά τα σημάδια θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε τις απορίες σας. Η καρδιά σας θα σας ηρεμήσει και θα σας δείξει πότε βρήκατε το άλλο σας μισό με το οποίο θα περάσετε τη ζωή σας. Μερικές φορές μπορεί να χρειάζεται να περάσετε από κάποιες σχέσεις για να αποκτήσετε την εμπειρία να αναγνωρίσετε το κατάλληλο άτομο.

Όπως είπε ο ψυχολόγος Καρλ Γιουνγκ, «Η συνάντηση δυο προσωπικοτήτων μοιάζει με την επαφή δυο χημικών ουσιών: και τα δυο στοιχεία μεταμορφώνονται ακόμα και από την πιο μικρή αντίδραση.»

 

Πηγή: share24.gr

yousay.gr

Αφήστε μια απάντηση