Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος Αλλάζοντας τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος Αλλάζοντας τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος Αλλάζοντας τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

Το καλό φενγκ σούι φέρνει στη ζωή μας υγεία, ευημερία και αρμονία σε αντίθεση με το κακό φενγκ σούι που μπορεί να έχει πολύ αρνητικά αποτελέσματα στην καθημερινότητά μας (έτσι, τουλάχιστον λένε οι ειδικοί).

Αν το πρόβλημά σας είναι το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά που δεν λέει να πέσει με τίποτα, τότε το φενγκ σούι μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα που σας δυσκολεύει τη ζωή.

 

Διώξτε την ακαταστασία

Κάθε γωνιά, δωμάτιο, χώρος του σπιτιού πρέπει να είναι καθαρός και τακτοποιημένος. Το καθαρό και οργανωμένο περιβάλλον δημιουργεί καλύτερη ενέργεια, κάτι που με τη σειρά του βοηθάει στο να αναπνέουμε καλύτερα. Η αναπνοή είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να έχετε ένα υγιές σώμα. Επίσης, λιγότερη ακαταστασία στο σπίτι σημαίνει και λιγότερη ακαταστασία μέσα σας πράγμα που οδηγεί σε καλύτερη υγεία.

Διώξτε την ακαταστασία
Βάλτε τάξη στο σπίτι σας για να τακτοποιηθούν όλα τα προβλήματα της ζωής σας.

 

Αναθεωρήστε, αναδιοργανωθείτε, επανεκτιμήστε

Τακτοποιήστε το σπίτι σας ξεκινώντας από την είσοδο του σπιτιού. Σύμφωνα με το φενγκ σούι η είσοδος θεωρείται το στόμα του σπιτιού σας, το χώρο που η ενέργεια εισβάλλει πρώτα. Δώστε βάση στο πώς θα φτιάξετε αυτό το σημείο του σπιτιού και μην το παραφορτώνετε με πράγματα που θα μπλοκάρουν τη ζωή σας αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το βάρος σας. Οι ειδικοί του φενγκ σούι τονίζουν πως η εξώπορτα πρέπει να ανοίγει τουλάχιστον μέχρι 90 μοίρες χωρίς να την εμποδίζει τίποτα.

Όσο πιο οργανωμένη είναι η είσοδος τόσο πιο ευχάριστο θα είναι για εσάς να μπαίνετε στο σπίτι σας καθημερινά. Δεν πρέπει η πόρτα σας να είναι εντελώς γυμνή. Βάλτε ένα χαλάκι που να γράφει «Καλώς ήρθατε» και φροντίζετε να σκουπίζετε οπωσδήποτε την είσοδο κάθε εβδομάδα. Βάλτε ένα πράσινο φυτό έξω από την πόρτα σας γιατί τα φυτά βοηθάνε στο να φέρνετε όμορφα πράγματα στη ζωή σας.

  57άρα με κορμί 20άρας: Τα γεύματα που απολαμβάνει η Σοφία Αλιμπέρτη και διατηρεί την εντυπωσιακή σιλουέτα της
Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος
Τα φυτά και η πρασινάδα βοηθάνε στην ανανέωση της θετικής ενέργειας.

 

Μην αφήνετε τίποτα χαλασμένο στο σπίτι

Το φενγκ σούι δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα χαλασμένα και σπασμένα πράγματα. Φτιάξτε ό,τι έχει χαλάσει μέσα στο σπίτι σας ή αντικαταστήστε το πετώντας όλα τα χαλασμένα μη λειτουργικά αντικείμενα.

 

Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος Αλλάζοντας τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

Φτιάξτε το υπνοδωμάτιο

Αν έχετε πρόβλημα με τα κιλά και την αυτοπεποίθησή σας, τότε το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος που πρέπει οπωσδήποτε να φτιαχτεί για να βελτιώσετε το σώμα σας και επομένως την ερωτική σας ζωή.

Φτιάξτε το υπνοδωμάτιο
Βάλτε το κρεβάτι σας σε τέτοια θέση ώστε να έχει πλάτη στον τοίχο.

 

Θέλετε το κρεβάτι σας να ακουμπάει οπωσδήποτε σε έναν τοίχο. Αυτό το trick δημιουργεί ασφάλεια και ηρεμία. Επίσης πρέπει να μπορείτε να ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας και από τις δύο μεριές εύκολα. Τέλος αποφεύγετε να το τοποθετείτε στην ίδια ευθεία με την πόρτα.

Το βράδυ διατηρήστε όλες τις πόρτες του σπιτιού κλειστές. Αυτό το trick βοηθάει στο να μένει η ενέργεια μέσα στον χώρο σας και να δημιουργείτε πιο δυνατές και σωστές σχέσεις.

Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος
Για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας ξεκινήστε οργανώνοντας καλύτερα τη ζωή και το σπίτι σας.

 

Αποφύγετε να έχετε τηλεόραση μέσα στο δωμάτιο γιατί δυσκολεύει τον ύπνο. Όσο πιο λίγο και ανήσυχα κοιμάστε τόσο πιο δύσκολα θα μπορέσετε να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διατροφή την επόμενη μέρα.

Προσέξτε την κουζίνα σας
Τα φρούτα στη κουζίνα είναι πολύ καλό φενγκ σούι. Οργανώστε τα σε ομάδες των 9 και διακοσμήστε με αυτά την κουζίνα σας.

 

Προσέξτε την κουζίνα σας

Σύμφωνα με το φενγκ σούι η κουζίνα θεωρείται η καρδιά του σπιτιού. Διακοσμήστε την κουζίνα σας με ζωηρά φωτεινά χρώματα και προσθέστε πολύ καλό φωτισμό και φρέσκα λουλούδια ή βότανα. Βάλτε στο τραπέζι της κουζίνας ένα μπολ με 9 πορτοκάλια καθώς αυτός ο αριθμός θα φέρει καλή τύχη και ευημερία στη ζωή σας.

Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος
Η ακαταστασία δεν ευνοεί καθόλου το χάσιμο κιλών.

 

Αποφύγετε να έχετε την πλάτη σας απέναντι στην πόρτα όταν μαγειρεύετε αλλά αν δεν γίνεται να αλλάξετε θέση στον φούρνο σας, βάλτε έναν καθρέφτη απέναντι από τον φούρνο

  The South Beach Diet: Κάνε τη δίαιτα του μπικίνι!

 

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση