Αυτά Είναι Τα 5 Πιο Διορατικά Ζώδια

Αυτά Είναι Τα 5 Πιο Διορατικά Ζώδια

Αυτά Είναι Τα 5 Πιο Διορατικά Ζώδια

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν κρίνουν ένα βιβλίο από το εξώφυλλο, αλλά το ψάχνουν το θέμα.

Είναι εκείνα τα άτομα στα οποία θα στραφείς όταν έχεις πρόβλημα που σε ταλανίζει, διότι ξέρεις ότι θα ακούσεις μια σωστή κουβέντα και θα σε καθοδηγήσουν σωστά. Για τα ίδια όμως, αυτό τους το προσόν (ή διορατικότητα) μπορεί και να είναι παίδεμα: ποιος θέλει να βλέπει όσα οι άλλοι δεν βλέπουν και γίνονται έτσι οι κακοί της υπόθεσης; Φυσικά κανένας! Έτσι πολλές φορές, κρατούν όσα σκέφτονται για τον εαυτό τους!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι περισσότεροι Ιχθύες δεν εκτιμούν το πόσο διορατικοί είναι κι όμως πάντα η διαίσθηση τους, τους δικαιώνει. Ίσως η διορατικότητά τους να οφείλεται στο ότι είναι απίστευτα ευαίσθητα και δεκτικά σε ερεθίσματα άτομα κι έχουν μια βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης φύσης (ιδιαίτερα τις αδυναμίες της). Επίσης έχουν μια ισχυρή εσωτερική πυξίδα, κάτι που τους βοηθάει να μη βλέπουν τα πράγματα μόνο όπως είναι, αλλά να έχουν τη δυνατότητα να δουν τι βρίσκεται βαθύτερα, πέρα από την επιφάνεια. Ένστικτο;;; 10 στα 10!

 

ΛΕΩΝ

Έχουν καθαρή-διαυγή ματιά και δεν μασάνε τα λόγια τους όταν δουν κάτι που δεν είναι σωστό. Γνωρίζει με την καρδιά του τι είναι σωστό και τι λάθος. «Κόβει» χαρακτήρες και ζυγίζει πρόσωπα. Ξέρει τι ρόλο βαράει ο καθένας και μπορεί να χρησιμοποιήσει και το ένστικτό του για να σου δώσει μια ορθή συμβουλή! Άκουσε τον και δε θα χάσεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι διεισδύουν μέσα από την επιφάνεια και φτάνουν εκεί που είναι η αλήθεια των πραγμάτων. Πολλοί είναι αυτοί που εμπιστεύονται τους Διδύμους κι απευθύνονται σ’ αυτούς αν «πέσουν σε τοίχο» και δεν βγάζουν άκρη.
Το σημαντικό με αυτό το αέρινο ζώδιο δεν είναι μόνο η ενσυναίσθηση τους, αλλά κι η ικανότητά τους να μεταφέρουν τα νοήματα στους άλλους με τρόπο που να μπορούν να τα κατανοήσουν. Είναι από τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια, κάτι που μάλλον εξηγεί γιατί είναι τόσο «καλοί αγωγοί» της γνώσης.

  Αυτό είναι το τέλειο (χριστουγεννιάτικο) δώρο για κάθε ζώδιο

 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι καλοί στο να βλέπουν όλα τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Έχουν μια πολύ σαφή αίσθηση περί ορθού και δικαίου. Γενικότερα, δεν εκλαμβάνουν κάτι ως σωστό, επειδή οι άλλοι λένε ότι είναι σωστό. Προτιμούν να ανακαλύψουν μόνοι τους την εγκυρότητα μιας ιδέας και στη συνέχεια ν’ αποφασίσουν αν αξίζει τον κόπο να μεταφερθεί και στους άλλους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόκειται για χαρισματικά άτομα, που δεν αφήνουν τις προκαταλήψεις να τους επηρεάσουν, γεγονός που τους προικίζει με μια βαθύτερη κατανόηση των ανθρώπων. Συχνά χρησιμοποιούν τόσο κοφτερά λόγια, που μπορεί να τρομάξουν ή να απωθήσουν κάποιους. Όμως, αν μπορέσετε να ξεπεράσετε τον τρόπο που ο Υδροχόος παρουσιάζει μια ιδέα ή μια γνώμη, θα εκτιμήσετε πολύ το μυαλό και τον λόγο του.
Μερικές φορές, οι άνθρωποι αρνούνται αυτά που λέει ο Υδροχόος ως εξωπραγματικά ή ανέφικτα. Τελικά, όμως, τα γεγονότα έρχονται και «κουμπώνουν» με τα λόγια του και τότε καταλαβαίνουμε ότι τα είχε πει σωστά από την αρχή!

 

Αυτά Είναι Τα 5 Πιο Διορατικά Ζώδια

πηγη

yousay.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *