Ποιο είναι το ζώο-πνεύμα που αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας;

Ποιο είναι το ζώο-πνεύμα

Ποιο είναι το ζώο-πνεύμα που αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας

 

Κάθε άτομο έχει το ζώο-πνεύμα ή ζώο της ψυχής και υπάρχουν σε πολλές παραδόσεις ανά τον κόσμο.

Είναι οι οντότητες που προσέχουν και καθοδηγούν τον άνθρωπο όσο ζει. Είναι ένα πλάσμα που μας ενθαρρύνει και μας βοηθά σε όλες τις προσπάθειές μας. Θεωρείται πηγή υποστήριξης και ενέργειας. Ποιο είναι το δικό σας ζώο-πνεύμα ανάλογα με το ζώδιο σας;

Το ζώο-πνεύμα είναι μία συμβολική αναπαράσταση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας. Και όταν τα πράγματα… σκουραίνουν το πνευματικό μας ζώο μας βοηθά να δούμε τη ζωή πιο θετικά. Λέγεται ότι μας συνοδεύουν από τη γέννησή μας, όπως οι άγγελοι και τα πνεύματα των αγαπημένων μας.

Μάλιστα, το ζώο πνεύμα ή ζώο της ψυχής αποτελούσε ένα από τα σημαντικότερα γνωρίσματα σε παγανιστικούς πολιτισμούς και κυρίως στους Ινδιάνους της Βόρειας Αμερικής.

 

Τι σημαίνει η σχέση μας με το πνευματικό μας ζώο;

Το κάθε ζώδιο έχει το δικό του ζώο, αλλά η σχέση μας μαζί του είναι δυνατή πάντα. Τα πνευματικά ζώα συνδέονται με τα ερωτικά ενός ανθρώπου, αφού περιστρέφονται γύρω από το προσωπικό μας ταξίδι στη ζωή και είναι ένας τρόπος να καταλάβουμε καλύτερα τα μαθήματα, καλά και κακά, που παίρνουμε καθημερινά.

 

Ποια είναι τα ζώα-πνεύματα στον ζωδιακό κύκλο;

Ορισμένα ζώδια θεωρούνται αρχετυπικά πνεύματα-ζώα. Όλα τα ζώδια, με εξαίρεση τον Λέοντα (Δράκος) και τον Σκορπιό (Φοίνικας), αντιπροσωπεύουν έναν τύπο ζώου που παρέχει μία εσωτερική ματιά για την προσωπικότητα και τον σκοπό ενός ατόμου εδώ στη Γη, μέσω της πνευματικής ενέργειας.

Ανάλογα με το ζώδιο σας, έχετε ένα πνευματικό ζώο που απεικονίζει τι είδους άνθρωπος είστε, καθώς και αυτό που για το οποίο αγωνίζεστε στη ζωή.

 

Ποιο είναι το ζώο-πνεύμα που αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας

Κριός – Τσίτα

Όπως ακριβώς η τσίτα, είστε γεμάτη ενέργεια που απαιτεί να είστε ελεύθερη και αδάμαστη.

Αγκαλιάστε λοιπόν την «άγρια» πλευρά σας και την ταχύτητα που σας διακρίνει σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και εστιάστε στις προσπάθειές σας.

Όταν βρίσκετε το θήραμά σας, ή κάτι που θέλετε να πετύχετε, δεν θα τα παρατήσετε ποτέ, αν δεν πετύχετε. Είστε τρομερά δυναμική και η γνώμη σας έχει πάντα βαρύτητα.

  Τα ζώδια και το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τι προτιμούν και πως το σερβίρουν!

 

Ταύρος-Αρκούδα

Η αρκούδα συμβολίζει τη δύναμη και τη σταθερότητα, δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για εσάς.

Ό,τι κι αν κάνετε, πάντα προσπαθείτε να χτίζετε γερά θεμέλια και να υπερασπίζεστε τα θέλω και τις απόψεις σας. Η αρκούδα είναι επίσης σύμβολο της προστασίας.

Αυτό φαίνεται όχι μόνο από το πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε προκειμένου να δημιουργήσετε μια σταθερότητα γύρω σας αλλά και από το ότι πάντα προστατεύετε τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δίδυμοι – Δελφίνι

Κάτω από την παιχνιδιάρικη διάθεση και την έμφυτη περιέργειά σας, είστε ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια

Ακριβώς, όπως και το δελφίνι είναι από τα πιο έξυπνα ζώα, το ίδιο είναι και οι Δίδυμοι! Θέλετε να μαθαίνετε συνεχώς και να ανακαλύπτετε τον κόσμο, και ξέρετε να ακούτε, όταν κάποιος σας μιλάει.

Αγαπάτε το παιχνίδι και τη ζωντάνια και κάποιες φορές κάνετε πράγματα μόνο και μόνο για να διασκεδάσετε. Το σημαντικό για εσάς είναι να δημιουργείτε αξιομνημόνευτες στιγμές χωρίς να σκέφτεστε τους κανόνες.

Καρκίνος – Λαγός

Όπως και ο λαγός έτσι κι εσείς είστε ταπεινή και ντροπαλή, αλλά είστε επίσης έξυπνη και δημιουργική.

Δεν αφήνετε τους φόβους σας να σας καπελώσουν και αυτό δεν το ξεχνάτε ποτέ. Είστε περίπλοκος άνθρωπος. Έχετε πολλά χαρίσματα, τα οποία σας κάνουν ένα μοναδικό πλάσμα με μεγάλη καρδιά.

Μπορεί μερικές φορές να νιώθετε ανυπεράσπιστη ή εξαντλημένη, αλλά ξέρετε πώς να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και είστε πιο δυνατή από ό,τι φαίνεστε.

Λέων – Δράκος

Όπως ένας δράκος, ο Λέοντας είναι το ζώδιο που η παρουσία του αρκεί για να γοητεύσει τους ανθρώπους γύρω του.

Είστε δυναμική και γενναία και πάντα πολεμάτε για ό,τι έχει αξία για εσάς. Θεωρείστε γεννημένη αρχηγός και ο δράκος αντιπροσωπεύει τους ηγέτες που είναι ικανοί, κάτι το οποίο σας ακολουθεί στην καριέρα και στα προσωπικά σας.

Είστε επίσης αριστοκρατική και επιβλητική παρουσία που πάντα ψάχνει τρόπους να δείχνει τη δύναμή της.

Ποιο είναι το ζώο-πνεύμα που αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας

Παρθένος – Αλεπού

Οι αλεπούδες μπορεί να είναι μικρόσωμες, αλλά κερδίζουν σε μυαλό.

  Οι 3 πιο αταίριαστοι συνδυασμοί ζωδίων

Μπορεί στους μύθους και τα παραμύθια, οι αλεπούδες να αντιπροσωπεύουν την πονηριά ακόμη και τη μοχθηρία, αλλά στην πραγματικότητα είναι ζώα γρήγορα και πανέξυπνα.

Όχι μόνο έχετε υψηλή ευφυΐα αλλά είστε επίσης προσαρμοστική και νιώθετε εύκολα άνετα σε κάθε νέο περιβάλλον. Έχετε την ικανότητα να τα φέρνετε βόλτα ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις και να βρίσκετε λύσεις και στα πιο περίπλοκα ζητήματα. Σας αρέσει να αναλύετε τα πράγματα και το μυαλό σας δεν σταματά να δουλεύει, χαρίζοντάς σας έτσι εξυπνάδα και σοφία.

Ζυγός – Κύκνος

Ακόμα κι αν δεν ξέρετε τι αντιπροσωπεύει ο κύκνος, είναι βέβαιο ότι ένας Ζυγός, με τέτοια χάρη και τρόπους δε θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο.

Η ομορφιά και η ηπιότητα του Ζυγού είναι μοναδικές, μέσα και έξω. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να βρίσκετε την ισορροπία ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Έχετε δε, την ικανότητα να νιώθετε άνετα, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα μεγάλο πλήθος. Είστε αυθεντική και πιστεύετε στην αξία της εσωτερικής πνευματικότητας. Όλο χάρη, ηρεμία και αγνότητα, είστε ένας αληθινός κύκνος.

Σκορπιός – Φοίνικας

Ο φοίνικας αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σας, που έχει δύο όψεις.Έχετε την «ορατή» σας πλευρά που χρησιμοποιείτε για να προστατεύεστε από τους κινδύνους και τις ερωτικές απογοητεύσεις. Και έχετε και την ήπια πλευρά σας, που είναι ιδιαίτερα τρωτή.

Για να αγκαλιάσετε αυτή την πλευρά θα πρέπει να περάσετε από μια σημαντική μετάλλαξη. Και αυτό είναι ένα μονοπάτι που ίσως δεν περιμένατε ποτέ ότι θα πάρετε. Όπως ο Φοίνικας έτσι κι εσείς είστε ένα σύμβολο αναγέννησης, εξέλιξης και εσωτερικής δύναμης.

Τοξότης – Γάτα

Όπως η γάτα έτσι κι εσείς δεν είστε άνθρωπος που θα μείνει σε μια θέση ή θα του πουν τι να κάνει.

Προτιμάτε να χαράζετε τα δικά σας μονοπάτια και όχι να αλλάζετε για τους άλλους. Εσείς και η γάτα έχετε αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά. Είστε ιδιαίτερα ανεξάρτητη, περίεργη και ελεύθερη.

Συνήθως απολαμβάνετε ό,τι έχει να σας προσφέρει η ζωή περνώντας πολύτιμο χρόνο με τον εαυτό σας και μόνο. Και φυσικά αρνείστε να δώσετε εξηγήσεις σε οποιονδήποτε πέρα από εσάς την ίδια.

  ΚΟΥΪΖ : Τι ΖΩΔΙΟ είσαι πραγματικά βάσει χαρακτήρα;

Αιγόκερως – Αλιγάτορας

Όπως ο αλιγάτορας έτσι κι εσείς έχετε αυτή την πρωτόγονη ενέργεια, όταν πρόκειται να πιάσετε το «θήραμά» σας.

Με άλλα λόγια όταν «μπήξετε» τα δόντια σας σε κάτι, τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να τα παρατήσετε. Θα κατακτήσετε με προσήλωση αυτό που θέλετε. Είστε επίσης πολύ υπομονετική και αποφασιστική.

Θα πάρετε τον χρόνο σας, ώστε να βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε αυτό που θέλετε και να τους καταπλήξετε όλους με τη δύναμη και την ευστροφία σας. Μπορεί μερικές φορές να έχετε μία άγρια πλευρά, αλλά προκαλείται έκπληξη σε όσους δεν έχουν υποψιαστεί στις αστείρευτες ικανότητές σας.

Υδροχόος – Αράχνη

Ο Υδροχόος είναι αυτός που «χύνει το νερό» και στις αράχνες αρέσει να ζουν γύρω ή και μέσα στο νερό. Οι αράχνες επίσης αντιπροσωπεύουν την υπομονή, τη δημιουργικότητα και το σκοτάδι απέναντι στο φως.

Όπως η αράχνη λοιπόν, έτσι κι εσείς περνάτε πολύ χρόνο φτιάχνοντας κάτι όμορφο, το οποίο το χρωστάτε στον ανεξάρτητο χαρακτήρα σας. Κάποιες φορές προτιμάτε ακόμα και να μένετε μόνη σας προκειμένου να αφιερωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτό που κάνετε και σας κάνει ευτυχισμένη.

Φυσικά υπάρχουν φιλικές αράχνες και αράχνες που προστατεύουν την περιοχή τους. Εσείς έχετε και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά σε ό,τι κι αν κάνετε. Η περίπλοκη φύση σας κάνει τους ανθρώπους να δυσκολεύονται να καταλάβουν ποια είστε και γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Ιχθύς – Ελάφι

Όπως τα ελάφια είστε συμπονετική, ήρεμη και ανοιχτόκαρδη.

Ένα από τα πράγματα που εκτιμάτε περισσότερο στη ζωή είναι να βρίσκεστε γύρω από ανθρώπους που σκέφτονται το ίδιο με εσάς. Είστε επίσης πολύ ευαίσθητη και ντροπαλή όπως ένα ελάφι.

Δεν σας αρέσουν οι προσβλητικές, σκληρές και χυδαίες απόψεις, ούτε οι άνθρωποι που τις εκφέρουν. Οι κοντινοί σας ξέρουν πώς να σας πλησιάσουν ήρεμα και ήσυχα προκειμένου να τους ανοιχτείτε, αφού είστε ένα πλάσμα ευγενικό που εκτιμά τα χαριτωμένα και γλυκά πράγματα σε αυτή τη ζωή.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *