Το πιο γοητευτικό ζώδιο -Τους ρίχνει όλους με τη μία

Το πιο γοητευτικό ζώδιο -Τους ρίχνει όλους με τη μία

Το πιο γοητευτικό ζώδιο

 

Κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση; Έχετε την ικανότητα να παρουσιάζεται τον εαυτό σας θετικά; Αν ναι, τότε κερδίζετε στο παιχνίδι της ζωής.

Σε πολλές περιπτώσεις η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει κανείς από εσάς είναι το κλειδί, ειδικά όταν προσπαθείτε να πάρετε μια δουλειά ή να ρίξετε κάποιον. Επιπλέον, κάνοντας μια πραγματικά καλή πρώτη εντύπωση, σας βοηθά να δημιουργήσετε σχέσεις με ανθρώπους που θα μπορούσαν να έχουν διαρκή αποτελέσματα.Υπάρχουν κάποια ζώδια που κάνουν μια καλή πρώτη εντύπωση.

Δείχνουν ενδιαφέρον για τους άλλους, είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και δεν δείχνουν πως έχουν πολλές ανάγκες.

 

Ας δούμε ποια ζώδια πραγματικά μπορούν να κάνουν μια πολύ καλή πρώτη εντύπωση.

1. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων παρουσιάζει τον εαυτό του με έναν μοναδικό τρόπο – ντύνεται κομψά, είναι καλλωπισμένοι και έχουν πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Μένουν αξέχαστοι χωρίς να δείχνουν ανήθικοι. Είναι πολύ φιλικοί και ομιλητικοί, αλλά δεν θα μιλούν μόνο για τον εαυτό τους.

Ο Λέων ξέρει ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι υπερβολικό για να ξεχωρίσει από το πλήθος. Έχει μια έμφυτη αίσθηση και καταλαβαίνει πότε είναι η ζωή του πάρτι και πότε πρέπει να αφήσει τους άλλους να λάμψουν. Υπάρχουν πολλοί λίγοι άνθρωποι στην Γη που δεν μπορεί να μαγέψει ο Λέων.

 

2. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι τόσο ζωντανός και ενθουσιώδης που οι άνθρωποι τον λατρεύουν. Ένας από τους τρόπους που τους βοηθά να δημιουργήσουν μια φανταστική πρώτη εντύπωση είναι η γλώσσα του σώματός τους. Ο Κριός ξέρει ότι όταν γνωρίζει κάποιον, αυτό το άτομο δίνει τα πάντα, και γι’ αυτό δεν πρόκειται να είναι υπερβολικά σαρκαστικός ή να σχολιάσει αρνητικά κάτι που δεν του αρέσει.

  Η μοναδική λέξη που θα πρέπει να θυμάται κάθε ζώδιο για να πετύχει τα πάντα στη ζωή του

Αυτό το ζώδιο παρουσιάζει την πιο αισιόδοξη και θετική πλευρά του εαυτού του και το μεταφέρει αυτό στους άλλους χαμογελώντας με τα μάτια και με την γλώσσα του σώματός του.

 

3. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης δεν χρειάζεται να υποκρίνεται τον ενθουσιασμό του όταν γνωρίζει κάποιο άτομο – πραγματικά το απολαμβάνει. Έχουν ένα καλό ένστικτο για τους ανθρώπους και φαίνεται να ξέρουν τι να κάνουν ή τι να πουν που θα κάνει τους άλλους να τους λατρέψουν.

Ο Τοξότης είναι συνήθως ακροατής επειδή είναι πολύ καλός στο να βρει κάτι ενδιαφέρον σε σχεδόν οποιαδήποτε συζήτηση. Έχουν μια άνεση με τον εαυτό τους που τους καθιστά ιδιαίτερα αγαπητούς.

 

4. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος μπορεί να είναι ένα από τα πιο προσγειωμένα ζώδια, αλλά ξέρει πώς θα κάνει μια φοβερή πρώτη εντύπωση. Έχει απίστευτο στυλ και είναι πολύ μαγευτικός, γι’ αυτό και όλοι τον θέλουν στην ομάδα τους ή στο πάρτι τους.

Ο Ταύρος γνωρίζει ότι η ευγένειά του, δεν σημαίνει πως είναι βαρετός και ότι είναι πολύ σημαντικά να δείχνεις σεβασμό στους γύρω σου χωρίς να χάσεις τον εαυτό σου. Παρουσιάζει τον εαυτό του ως κάποιος που ξέρει τι κάνει και πως έχει τα πάντα υπό έλεγχο.

 

5. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι πολύ προσαρμόσιμοι, κοινωνικοί και σπουδαίοι στην επικοινωνία. Έχουν την δυνατότητα να γοητεύουν σχεδόν τους πάντες και όλοι ξέρουν πως οι Δίδυμοι θα κάνουν τα πράγματα πολύ πιο ευχάριστα με την παρουσία τους. Οι Δίδυμοι είναι ανοιχτόμυαλοι και αποδέχονται τις διαφορές των ανθρώπων χωρίς να κρίνουν.

  Αυτά είναι τα ζώδια που δεν ταιριάζουν αλλά κάνουν το καλύτερο ζευγάρι!

Η γλώσσα του σώματός τους στηρίζει αυτό που λένε κι έτσι οι άλλοι ξέρουν ότι οι Δίδυμοι είναι πολύ ειλικρινείς. Τείνουν να έχουν μια θετική στάση και όλοι θέλουν να είναι μαζί τους.

 

6. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί ξέρουν τι να κάνουν για να κάνουν μια φοβερή πρώτη εντύπωση – είναι υπέροχοι, λένε τα σωστά πράγματα και είναι αρκετά άνετοι με το σώμα τους. Προετοιμάζονται αρκετή ώρα για οπουδήποτε κι αν πάνε. Θα κάνουν την έρευνά τους για μια εταιρεία πριν από μια συνέντευξη, θα έχουν θέματα συζήτησης έτοιμα και ίσως και κάποια αστεία.

Οι Σκορπιοί είναι πολύ διαισθητικοί, και τείνουν να ακολουθούν το ένστικτό τους προκειμένου να κάνουν μια καλή πρώτη εντύπωση. Αν νιώθουν ότι πρέπει να είναι ανοιχτοί, αλλά όχι πολύ αυθόρμητοι, τότε αυτό θα κάνουν. Ή αν καταλάβουν ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο χαλαρά, θα χαλαρώσουν κι αυτοί λίγο.

 

Το πιο γοητευτικό ζώδιο -Τους ρίχνει όλους με τη μία

iefimerida.gr

yousay.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *