12 κοινά όνειρα που βλέπουμε όλοι στον ύπνο μας και τι σημαίνει το καθένα σύμφωνα με τον ονειροκρίτη

 

Συχνότερα όνειρα: Αναρωτιέστε για το τι μπορεί να σημαίνουν πραγματικά, τα όνειρά σας;

Συγκεκριμένα, τα όνειρα, τα οποία βλέπετε πιο συχνά, σε σύγκριση με κάποια άλλα; Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να διαβάσετε τη σχετική λίστα που βρίσκεται παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Συχνότερα όνειρα

12 κοινά όνειρα: Συμβουλές για το τι μπορεί να σημαίνουν τα όνειρα που βλέπετε πιο συχνά

– Η πτώση:

Το υποσυνείδητό σας σάς χτυπά το καμπανάκι! Πρόκειται για ένα κοινό όνειρο ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα στη δουλειά. Ανθρώπους που έχουν προβλήματα στη σχέση τους ή σε κάποιον άλλο τομέα.

– Σας πέφτουν τα δόντια:

Οι εδικοί του άρθρου δεν μοιάζουν να συμφωνούν. Ο Ian Wallace βλέπει τα δόντια ως ένα σύμβολο δύναμης και αυτοπεποίθησης. Έτσι εάν δείτε ότι τα χάνετε σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει στη ζωή σας που σας έχει κάνει να χάσετε την αυτοπεποίθηση σας. Σύμφωνα με τον Russel Grant τα δόντια που πέφτουν είναι σημάδι μια σχέσης που δεν πάει καλά. Η Lauren Lawrence, από την άλλη έχει δύο ερμηνείες, Για τις γυναίκες έχει να κάνει με την επιθυμία τους να μείνουν έγκυες, για τους άνδρες είναι μια επιθυμία για σεξουαλικό ερεθισμό.

– Εμφανίζεστε γυμνοί στο σχολείο ή στη δουλειά:

Και όμως, οι ειδικοί αντικρούουν την διαδεδομένη αντίληψη ότι το όνειρο αυτό έχει να κάνει με το ότι κάποιος νιώθει ευάλωτος ή με το ότι έχει άγχος. Από την έρευνα του Wallace προκύπτει ότι αττό το όνειρο είναι κοινό σε «άτομα που έχον δεχτεί μία προαγωγή, που έχουν πάει σε μία νέα δουλειά ή που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του δημόσιου ενδιαφέροντος.»

  Τι αποκαλύπτουν για την προσωπικότητά σου τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου;

12 κοινά όνειρα

12 κοινά όνειρα : Κι άλλες συμβουλές για το τι μπορεί να σημαίνουν τα όνειρα που βλέπετε πιο συχνά

– Δίνετε εξετάσεις

Σύμφωνα με τη Lawrence, μόνο όσοι έχουν έμμονη με την τελειότητα βλέπουν συχνά το όνειρο με τις αγχωτικές εξετάσεις. Λέει, ότι αυτό το όνειρο «υπενθυμίζει» σε ένα άτομα να παραμένει «επί ποδός». Η Lauri Loewenberg λέει ότι συνδέει αυτό το όνειρο με το άγχος στη δουλειά, ακριβώς όπως και με το άγχος στο σχολείο.

– Θάνατος

Εάν βλέπετε το θάνατό σας, τότε αυτό το όνειρο «δείχνει την επιθυμία σας να τερματίσετε κάτι στη ζωή σας, μία σχέση, μία δουλειά, μία επιλογή καριέρας, ή ακόμη και το παρελθόν», λέει η Lawrence. O Grant τονίζει ότι αυτό το όνειρο δεν είναι απαραίτητα ένας εφιάλτης. Αντίθετα, όπως λέει, ο στόχος αυτού του ονείρου είναι να ενθαρρύνει ένα άτομο να κάνει μία νέα αρχή.

– Γνωρίζετε έναν διάσημο

Σύμφωνα με τον Wallace το ποιον σταρ θα δείτε σας δείχνει και ποια είναι τα ταλέντα που εκτιμάτε περισσότερο.

Συχνότερα όνειρα: Επιπλέον, συμβουλές για το τι μπορεί να σημαίνουν τα όνειρα που βλέπετε πιο συχνά

– Σας κυνηγάνε

Νιώθει σας εφιάλτης, αλλά σύμφωνα με τον Wallace αυτό το όνειρο είναι καλό σημάδι! Πιστεύει ότι ο στόχος του είναι να σας ωθήσει στο να αντιμεττωπίσετε επιτέλους ένα πρρόβλημα που αγνοείται εδώ και καιρό. Η Loewenberg εντοπίζει πάντως αυτό το όνειρο περισσότερο στις γυναίκες από ότι στους άνδρες.

– Σας απατάνε

Το ότι το είδατε δεν σημαίνει και ότι σας συμβαίνει! Η Loewenberg λέει ότι είναι πιθανό να το δείτε εάν ο ή ή σύντροφος σας περνάει αρκετό χρόνο κάνοντας κάτι που δεν σας αφορά άμεσα. Και η Lawrence συμφωνεί ότι αυτό το όνειρο είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά σας. Τα όνειρα που αφορούν τους πρώην συντρόφους και τις προηγούμενες σχέσεις είναι πάντως πολύ συνηθισμένα.

  Μαρία Ρέτσα: H 20χρονη δεσποινίδα που βόσκει μόνη της 100 γιδοπρόβατα στην Εύβοια
– Φτάνετε κάπου αργοπορημένοι

Ο Wallace τονίζει ότι είναι ένα σημάδι ότι κάνετε τόσα πολλά που έχετε πραγματικά «υπερφορτώσει»! Ο Grant συμφωνεί, λέγοντας ότι ένα είναι το μήνυμα αυτού του ονείρου: «Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.»

12 κοινά όνειρα : Ο ι υπόλοιπες, συμβουλές για το τι μπορεί να σημαίνουν τα όνειρα που βλέπετε πιο συχνά

– Πετάτε

Ο Wallace λέει ότι το όνειρο αυτό ενθαρρύνει κάποιον να αποδεσμευθεί από όλα αυτά που τον κρατάνε κάτω και συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη ζωή του, αφήνοντας απλά τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Επίσης, όπως λέει ο Grant, αυτό το όνειρο ίσως σας δείχνει ότι στη ζωή σας υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν ελέγχετε.

– Είστε έγκυος

Για τον Grant αυτό σημαίνει ότι έχετε προβλήματα. Για την Lawrence ότι έχετε την ανάγκη είτε για ένα δημιουργικό project είτε για να γίνεις γονείς. Ή μπορεί να αντιπροσωπεύει μία νέα ιδέα που σας έχει πρόσφατα δημιουργηθεί, λέει η Loewenberg.

– Οδηγείτε ένα όχημα που βρίσκεται εκτός ελέγχου

Οι ερμηνείες εδώ δεν προκαλούν καμία έκπληξη! Ο Wallace λέει: «Ίσως αισθάνεστε ότι δεν ελέγχετε τον δρόμο σας προς την επιτυχία.» Ο Grant τονίζει ότι είναι ένα σημάδι ότι μια προσωρινή κακιά συνήθεια ίσως σας γίνει μόνιμο πρόβλημα.

 

enimerotiko.gr

%d