Η Πανσέληνος του Απριλίου θα είναι η χειρότερη για αυτά τα ζώδια

Η Πανσέληνος του Απριλίου θα είναι η χειρότερη για αυτά τα ζώδια

Η Πανσέληνος του Απριλίου θα είναι η χειρότερη για αυτά τα ζώδια

 

Θα πραγματοποιηθεί στις 27 του μήνα.

Πανσέληνος είναι είναι μια δυνατή συνθήκη και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι μια εμπειρία που θα σου αλλάξει τη ζωή. Άλλωστε είναι η στιγμή που η Σελήνη ολοκληρώνει το ταξίδι της μέσα από τον σεληνιακό κύκλο.

Αν μιλάμε για σινεμά, μιας και βρισκόμαστε ακόμα στον απόηχο των Oscars, είναι σαν το μέρος της ταινίας όπου αποκαλύπτεται η αλήθεια, βγαίνουν τα γάντια και ξεκινά η μάχη. Παρόλο που είναι μια συναρπαστική στιγμή, μπορεί να είναι ταυτόχρονα αποπροσανατολιστική και χαοτική.

Η Πανσέληνος μπορεί να μοιάζει με χαστούκι στο πρόσωπο που σε προκαλεί να αντιδράσεις. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφήσεις αμέσως το μήνυμα αλλά πάντα βγάζει νόημα στο τέλος. Κι όλα αυτά στα λέμε γιατί αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου θα είναι η χειρότερη.

 

Η Πανσέληνος του Απριλίου θα είναι η χειρότερη για αυτά τα ζώδια

 

Κριός

Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει να επικεντρωθείς στον τρόπο που η ενέργεια των άλλων επηρεάζει τη δική σου. Εξάλλου όλες οι σχέσεις σου απαιτούν ανταλλαγή και εσύ δίνεις ενέργεια αλλά παίρνεις κιόλας. Κάποιες φορές αυτή η ανταλλαγή δεν είναι πάντα δίκαιη γιατί καταλήγεις να κουβαλάς κάτι που δεν ήταν δικό σου εξαρχής: κάτι άβολο και δύσκολο.

 

Λέων

Μπορεί να νιώσεις πληγωμένη με έναν τόσο βαθύ τρόπο. Ρίχνει φως στις πιο προσωπικές πτυχές της ζωής σου όπως είναι το σπίτι σου, η οικογένειά σου και ο προσωπικός σου χώρος. Μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να διαχειρίζεται μερικές προκλήσεις στα πιο πολύτιμα κομμάτια της ζωής σου.

  Τα Ζώδια και τα κοπλιμέντα

 

Τοξότης

Μπορεί να φέρει κάποια τελειώματα. Έχεις περάσει πολλά και έχεις αποχαιρετήσει πολλά πράγματα αλλά μπορεί να μην είσαι έτοιμη να αποκοπείς από το παρελθόν σου. Αυτή η Πανσέληνος θα αποκαλύψει ότι έχεις ολοκληρώσει τον κύκλο αλλά ακόμα κουβαλάς φορτία που δεν ανήκουν στο παρόν σου.

 

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *