Προσπαθείτε να αδυνατίσετε αλλά δεν τα καταφέρνετε; Φάτε αυτό και θα μείνετε άφωνοι με τα αποτελέσματα!

Προσπαθείτε να αδυνατίσετε αλλά δεν τα καταφέρνετε;

Προσπαθείτε να αδυνατίσετε

Φάτε αυτό και θα μείνετε άφωνοι με τα αποτελέσματα!

 

Κιλά: Παρά την προσπάθεια, πολλοί άνθρωποι τα παρατάνε όταν κάνουν δίαιτα, γιατί δεν βλέπουν ορατά αποτελέσματα. Είναι πολύ εκνευριστικό, αλλά δεν χρειάζεται να το περάσετε ξανά. Έρευνα του Louisiana State University δείχνει ότι οι άνθρωποι που τρώνε καρύδια σε καθημερινή βάση έχουν 25% λιγότερες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκοι και 21% λιγότερες πιθανότητες να παχύνουν στην περιφέρεια.

Επίσης, έχουν χαμηλότερο δείκτη μάζας σώματος και υψηλότερα επίπεδα καλής χοληστερίνης.

Πιθανόν να σκέφτεστε, «Αυτό είναι τρελό! Τα καρύδια είναι γεμάτα λιπαρά και θερμίδες!» Αλλά αυτό δεν είναι απολύτως σωστό.

καρύδια

Προσπαθείτε να αδυνατίσετε αλλά δεν τα καταφέρνετε; Φάτε αυτό και θα μείνετε άφωνοι με τα αποτελέσματα!

Καρύδια: Θα τρώτε λιγότερο και θα χάνετε κιλά πιο αποτελεσματικά

«Τα καρύδια είναι πλούσια σε φυτική πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και υγιεινά μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, άρα είναι ένα χορταστικό τρόφιμο που μπορεί να μειώσει την όρεξη», εξηγεί η Carol O’Neil, επικεφαλής ερευνήτρια και καθηγήτρια στο Louisiana State University. Τα καρύδια μας δίνουν την αίσθηση του κορεσμού: θα τρώτε λιγότερο και θα χάνετε κιλά πιο αποτελεσματικά.

«Μόλις 1/3 του φλιτζανιού καρύδια τη μέρα μπορούν να σας δώσουν πολλές σημαντικές βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ενέργεια», λέει η Maureen Ternus, εκτελεστική διευθύντρια του INC NREF, ενός ΜΚΟ για την διατροφική έρευνα και ενημέρωση. Όλα αυτά κάνουν τα καρύδια ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα που μπορείτε να φάτε σαν σνακ μέσα στη μέρα.

 

athensmagazine.gr

  Η 7ήμερη δίαιτα της μακροζωίας – Δείτε το αναλυτικό πλάνο ανά ημέρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *