Πώς ζηλεύουν τα 12 ζώδια και πώς το δείχνουν

Πώς ζηλεύουν τα 12 ζώδια και πώς το δείχνουν

Πώς ζηλεύουν τα 12 ζώδια και πώς το δείχνουν

Όλα ζηλεύουν, αλλά δεν θα στο δείξουν με τον ίδιο τρόπο.

 

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Η ζήλια είναι σαράκι που μας τρώει και ένα άκρως άχρηστο και ενοχλητικό συναίσθημα, που όμως όταν έχει μέτρο, μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε υπέροχα.

Είναι αυτή η μικρή ικανοποίηση που θα πάρεις όταν ο σύντροφός σου σού δείξει πως ένιωσε το ζιζάνιο της ζήλιας. Αυτή η γλυκιά ικανοποίηση που θα νιώσεις και θα έρθει για να τονώσει λίγο την αυτοπεποίθησή σου.

Επειδή, όμως, δεν ζηλεύουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, ιδού οι ατάκες που θα ακούσεις από κάθε ζώδιο όταν το τέρας με τα πράσινα μάτια τους χτυπά την πόρτα.

Τότε και μόνο τότε θα αντιληφθείς πως ο σύντροφός σου βασανίζεται από τη ζήλια του και προφανώς και από τον έρωτά του για σένα.

 

Πώς ζηλεύουν τα 12 ζώδια και πώς το δείχνουν

Κριός

Ο Κριός δεν θα το κρατήσει για τον εαυτό του αυτό που νιώθει. Θα σου κάνει μια μικρή φασαρία, χωρίς να πέσει σε χαμηλό επίπεδο. Είναι κτητικός και εκρηκτικός, οπότε αν ακούσεις κάτι σαν «δεν το περίμενα αυτό από σένα», θα ξέρεις πως εννοεί που χαμογέλασες ελαφρά στον σερβιτόρο.

Ταύρος

Ο Ταύρος τιμά τον τίτλο του αν ζηλεύει και η κτητικότητά του τον βάζει αυτόματα «στο υαλοπωλείο». Στην αρχή θα γίνει η έκρηξη, μετά θα δείξει ελαφρά ξενερωμένος και μετά θα έρθει και θα σου πει «δηλαδή σου άρεσε στα αλήθεια αυτός ο τύπος; Είναι καλύτερος από μένα;».

Δίδυμος

Εδώ θα σου δώσουμε μια μικρή συμβουλή. Μην προσπαθήσεις ποτέ να κάνεις τον Δίδυμο να ζηλέψει γιατί πιθανώς τελικά να ζηλέψεις εσύ. Δεν καταλαβαίνει από αυτό το συναίσθημα και δυστυχώς αν το νιώσει, θα είναι στο στάδιο που θα σε χωρίσει. Ας μην παίξουμε τέτοια παιχνίδια με τον Δίδυμο.

  “Καλύτερα να μείνουμε φίλοι!” Ποια ζώδια μπορούν από εραστές να γίνουν δυο καλά φιλαράκια;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ζηλιάρης, αλλά δεν θα θυμώσει. Θα κυριευθεί από ανασφάλεια και θα έρθει και θα σου κάνει «αγάπες» για να επιβεβαιώσει πως ακόμα είσαι δικιά του. Σπάνια θα τον δεις έξαλλο, συνήθως θα τον δεις στεναχωρημένο. Οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα.

Λέων

Ζηλεύει πολύ, αλλά είναι και ο βασιλιάς. Δεν θα πει κάτι, θα σου ρίξει ένα βλέμμα που θα μεταφραστεί ως «ντροπή σου» και θα συνεχίσει να καίγεται μέσα του. Ποτέ δεν θα κάνει υστερίες, το πολύ πολύ να πει κάποια φαρμακερή ατάκα.

 

Πώς ζηλεύουν τα 12 ζώδια και πώς το δείχνουν

Παρθένος

Ο ορθολογιστής Παρθένος δεν θα κάνει υστερίες, θα κάτσει να το συζητήσει μαζί σου ήρεμα. Θα το επαναφέρει στην κουβέντα μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να σου δείξει πως δεν ξεχνάει. Δεν ξεχνά ποτέ και θα πει ατάκες τύπου «εγώ σε εμπιστεύομαι, τώρα εσύ κάνε ό,τι σου λέει η συνείδησή σου».

Ζυγός

Υστερία, νεύρα, πικρόχολα σχόλια και ίσως κλάματα. Αυτός είναι ο κύκλος στον οποίο θα περιστρέφεται ο Ζυγός. Είναι ανασφαλής και όχι ιδιαίτερα εγωιστής, οπότε ό,τι νιώσει θα το εκδηλώσει.

Σκορπιός

Καλύτερα να μην ζηλέψει ο Σκορπιός. Το πιο πιθανό είναι να σας «βγει ξινό». Πρώτα θα θυμώσει, μετά θα πει βαριές κουβέντες, μετά θα στο κρατήσει και μετά θα στο ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα εκνευριστεί όταν ζηλέψει και θα το κάνει σε τέτοιο βαθμό που μπορεί και να φύγει από τον χώρο για ώρες. Θα χρειαστεί προσπάθεια να επανακτήσεις την εμπιστοσύνη του και δεν θα το ξεχάσει εύκολα.

  Τα 3 ζώδια που επωφελούνται περισσότερο από την Πανσέληνο του Ιουλίου

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν θα σου δείξει την ζήλια του, αλλά αν χρειαστεί να το κάνει θα την κάνει με ώριμο και νηφάλιο τρόπο. Κουβέντα και ανάλυση μέχρι να πειστεί.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν θα σου δείξει πως ζηλεύει γιατί δεν ζηλεύει καθόλου. Πραγματικά, μπορεί να φαίνεται αδιανόητο αλλά το ζώδιο αυτό έχει καταφέρει να μην ασχολείται με τέτοια συναισθήματα.

Ιχθείς

Ο ήπιος Ιχθύς θα ζηλέψει με τρόπο αξιολάτρευτο και θα σου καταστήσει σαφές το πόσο καλά έκανες και τον προκάλεσες. Νάζια, γελάκια και τέτοια χαριτωμένα και στην ουσία, ο πιο υποδειγματικός τρόπος για να ζηλέψει κανείς!

 

Τώρα ξέρεις αν αξίζει τον κόπο να κάνεις τον αγαπημένο σου να ζηλέψει ή αν αυτό θα σε βάλει τελικά σε δύσβατα μονοπάτια.

 

belikeyou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *