Τα 4 «χρυσά» tips για αποτελεσματική απώλεια κιλών

Τα 4 «χρυσά» tips για αποτελεσματική απώλεια κιλών

Ποια είναι τα tips για αποτελεσματική απώλεια κιλών

 

Οι διατροφολόγοι μπορεί να δίνουν αποτελεσματικές δίαιτες που θα σε βοηθήσουν να χάσεις με υγιεινό τρόπο το περιττό βάρος, όμως δύσκολα μπορούν να σε βοηθήσουν στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζεις καθημερινά, όταν θα πεινάς ή δεν θα έχεις το κουράγιο να συνεχίσεις.

Η Jenny Sugar, μια γυναίκα που κατάφερε να χάσει τα κιλά που την ταλαιπωρούσαν για χρόνια, έγραψε στο YourTango, 4 tips που την βοήθησαν να αδυνατίσει:

 

Τα 4 «χρυσά» tips για αποτελεσματική απώλεια κιλών

Προσοχή στην ποσότητα:

Εάν έχεις συνηθίσει να τρως το γλυκό με ένα κουτάλι μέσα από το βάζο, τότε σίγουρα θα σταματήσεις να το κάνεις όταν θα ξεκινήσεις τη δίαιτά σου. Θα κάνεις το ίδιο, όμως, και με τις διαιτητικές τροφές. Καλό είναι να προσέχεις την ποσότητα και των light γευμάτων σου, για να μην καταλήξεις να καταναλώνεις περισσότερες θερμίδες απ’ όσες πρέπει.

 

Φρούτα και λαχανικά:

Μια υγιεινή διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει πολλά φρούτα, λαχανικά, όσπρια, προϊόντα ολικής άλεσης και λιγότερο κρέας ή γαλακτοκομικά.

 

Γυμναστική:

Μια απλή βόλτα δεν θα σε βοηθήσει να κάψεις τις θερμίδες που θέλεις. Καλό είναι να περπατάς αν η εναλλακτική σου είναι να κάθεσαι στον καναπέ, αλλά αν θέλεις να χάσεις κιλά πρέπει να κάνεις συχνά ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε βοηθάει να καις περίπου 500 θερμίδες.

 

Μετά τη γυμναστική,

αισθάνεσαι περισσότερη ενέργεια και πεινάς. Μην κάνεις το λάθος να καταναλώσεις περισσότερο φαγητό, γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις να χάσεις κιλά. Ένα διαιτητικό σνακ ή ένα φρούτο είναι ιδανική επιλογή.

  Ρόφημα με λεμόνι και τζίντζερ πείτε αντίο στο περιττό βάρος

 

joytv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *