Το γεύμα Lifting!

Το γεύμα Lifting

Το γεύμα Lifting

Τι πρέπει να τρώμε για λάμψη πριν από μια εξαιρετική δημόσια εμφάνιση;

Αναρωτιέται ο δερματολόγος της ομορφιάς NicholasPerricone. «Ψάρι και λαχανικά!», απαντά με πλήρη βεβαιότητα, και ιδού πώς το αναλύει.

Όταν ένας ασθενής μου θέλει να λάμπει πριν από μια σημαντική βραδιά, λέει ο Dr Perricone, συστήνω άφοβα την κατανάλωση ψαριού και μια τοπική δόση συμπλέγματος DMAE (NTP Complex). Συστήνω όμως και ειδική διατροφή για τις τελευταίες σαράντα οκτώ ώρες πριν από το μεγάλο γεγονός.

Μπορείτε να αποκτήσετε πιο υγιές και λείο δέρμα χάρη σε αυτά που τρώτε, αρκεί να καταναλώσετε πολλά αντιοξειδωτικά τρόφιμα που δεν ευνοούν την παραγωγή ινσουλίνης, ενυδατώνοντας παράλληλα το δέρμα σας.

 

Aς δούμε ένα μοντέλο διατροφής για πριν από μια εξαιρετική εμφάνιση

Πρωινό:
Σαλάτα φρέσκων λαχανικών, με πολλά φρούτα του δάσους και ομελέτα με ασπράδια αβγών.

Μεσημεριανό:
Μια ποικιλία ζεστών ή κρύων λαχανικών: μπρόκολο, πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, κουνουπίδι και φρέσκα φασολάκια. Καρυκέψτε τα λαχανικά με φρέσκα βότανα της αρεσκείας σας και μαγειρέψτε με ελαιόλαδο.

Βραδινό:
Τόνος ψητός καρυκευμένος με σκόρδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μαζί με βρασμένα στον ατμό ανάμεικτα λαχανικά (μπρόκολο, κουνουπίδι, πιπεριές) με ελαιόλαδο.

 

Αλλαγές που σώζουν το πρόσωπο

Είναι δύσκολο να αλλάξει κανείς ριζικά τις διατροφικές του συνήθειες. Να όμως κάποιες προτάσεις που προτείνει ο Dr Perricone, για πιο ελαστικό, λαμπερό δέρμα και καλύτερη υγεία:

Αντικαταστήστε το μπέικον με γαλοπούλα.
Το μοσχαρίσιο φιλέτο με φιλέτο σολομού.
Το παγωτό με κρύο γιαούρτι με λίγα λιπαρά.
Το μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά, με μπιφτέκι γαλοπούλας.

Τα ζυμαρικά για γαρνιτούρα με πουρέ λαχανικών.
Τα κουλουράκια και τα σοκολατάκια, με ζεστή κομπόστα από ποικιλία φρούτων.
Τις βάφλες και τα σιρόπια με βρασμένο κουάκερ με μήλα, κανέλα και λίγες σταφίδες.

  Δίαιτα στο παρά 5 των διακοπών: Κι όμως προλαβαίνεις

Τέλος προσθέτουμε εμείς, μην στερηθείτε την αγαπημένη σας σοκολάτα, αρκεί να περιέχει 60% με 70% κακάο, που είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά, και παρά τις πολλές θερμίδες, είναι ένα πραγματικό ελιξήριο.

Ο Dr. Nicholas Perricone είναι διακεκριμένος δερματολόγος, αναγνωρισμένος διεθνώς ως ειδικός στην αντιγήρανση, εκπαιδευτικός και πολυβραβευμένος για τις καινοτομίες στον τομέα του.

 

Το γεύμα Lifting

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *