27χρονη χάνει 40 κιλά σε 9 μήνες χωρίς δίαιτα, με οχτώ απλούς τρόπους

27χρονη χάνει 40 κιλά σε 9 μήνες

27χρονη χάνει 40 κιλά σε 9 μήνες

 

Ένα κορίτσι έχασε 40 κιλά χωρίς ν’ ακολουθήσει κάποια δίαιτα, απλά αλλάζοντας τον τρόπο ζωής της και ακολουθώντας οχτώ απλούς τρόπους.

Συγκεκριμένα, η Arielle αποφάσισε να αδυνατίσει τον Μάιο του 2015 και 9 μήνες μετά κατάφερε να χάσει 40 ολόκληρα κιλά.

 

27χρονη χάνει 40 κιλά σε 9 μήνες

1.Έβαλε στην διατροφή της τα φαγητά που της αρέσουν: Ναι, έτρωγε φρούτα και λαχανικά αλλά συνέχισε να τρώει πίτσα και να πίνει αλκοόλ. Απλά τα έκανε όλα με μέτρο και επέλεγε πάντα τις πιο υγιεινές εναλλακτικές.

2.Σταμάτησε να μετράει θερμίδες: Είναι αγχωτικό και πολλές φορές όχι και τόσο υγιεινό. Αντίθετα, εστίασε στη διαμόρφωση ενός διαιτητικού αλλά και υγιεινού μενού.

3.Σημείωνε τα πάντα: Πόσο νερό ήπιε, πόσο πεινούσε μετά από ένα γεύμα και πόση γυμναστική έκανε. Έτσι μπορούσε να διαμορφώσει και να αλλάξει τις συνήθειές της.

4.Ξεκίνησε να τρώει ένα πλούσιο πρωινό: Όταν έκανε δίαιτα το πρωινό της περιλάμβανε ένα φρούτο μόνο και νόμιζε ότι όσο πιο λίγο έτρωγε τόσο πιο γρήγορα θα αδυνάτιζε. Ευτυχώς συνειδητοποίησε ότι όταν άρχισε να τρώει περισσότερο, άρχισε να χάνει κιλά, αφού ήταν πάντα χορτάτη και δεν έτρωγε πολλά παχυντικά σνακ.

Arielle

5.Δεν πήγε γυμναστήριο, αλλά βρήκε την γυμναστική που της άρεσε: Σταμάτησε να πιέζει τον εαυτό της να πηγαίνει στο γυμναστήριο αφού βρήκε ότι το καθημερινό περπάτημα την χαλάρωνε!

6.Δεν τα παράτησε: Δύο μήνες μετά την προσπάθειά της, βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είχε κουραστεί αλλά δεν τα παράτησε κι αυτό την έκανε πιο δυνατή.

7.Ξεκίνησε να μαγειρεύει και να μην παραγγέλνει: Σπιτική πίτσα, σπιτικό γλυκό. Δεν στερήθηκε τίποτα, απλά τα μαγείρευε όλα πιο υγιεινά στο σπίτι της!

  Η απόλυτη No Diet δίαιτα: 5+1 μυστικά tips

27χρονη χάνει 40 κιλά

8.Είπε «ναι» στην πρωτεΐνη: Τα γεύματα που περιλαμβάνουν πρωτεΐνη χορταίνουν και βοηθούν να ελέγξεις την όρεξή σου, για αυτό εκτός από το κρέας, μην ξεχνάς να τρως φασόλια, γιαούρτι, αυγά, τυριά και ξηρούς καρπούς.

 

27χρονη χάνει 40 κιλά

 

https://www.instagram.com/p/BA40fNKTfiV/?utm_source=ig_embed

 

enimerotiko.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *