Aυτά είναι τα 5 «παλιόπαιδα» του ζωδιακού

τα 5 «παλιόπαιδα» του ζωδιακού

Ποια είναι τα 5 «παλιόπαιδα» του ζωδιακού

 

Με αυτά τα 5 ζώδια που θα σου αναφέρουμε πιο κάτω, δεν παίζεις… Είναι τα «παλιόπαιδα» του ζωδιακού και παίρνουν τον τίτλο αυτό δίκαια μάλιστα, αν κρίνουμε από τα στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Δεν λέμε ότι μοιάζουν μεταξύ τους. Απλώς ότι έχουν αρκετά κοινά, που θα μπορούσαν να τους κάνουν «παλιόπαιδα». Βέβαια να ξέρεις ότι ακριβώς αυτό τους το χαρακτηριστικό είναι που τα κάνει και τόσο ερωτεύσιμα ώρες-ώρες…

 

Aυτά είναι τα 5 «παλιόπαιδα» του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γεννημένος επαναστάτης. Δύσκολα θα συναντήσεις Κριό στην ζωή σου που να μην έχει αυτή την πλευρά μέσα του. Είναι πραγματικό… «παλιόπαιδο», δεν φοβάται ποτέ και σπάνια μπορείς να τον απειλήσεις ή να τον κάνεις να νιώσει κίνδυνο. Πάντα θα είναι έτοιμος για μάχη και για επίθεση. Μην μπεις στον δρόμο του γιατί δεν θα σε «λυπηθεί» και θα είσαι μια από τις… «απώλειες».

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ένα άτομο δυνατό, με το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να τα βάλεις. Είναι αρκετά επιθετικός και ευαίξαπτος. Δεν χαρίζει κάστανο που λέμε… Αυτό που κυρίως τον παρακινεί είναι η περηφάνεια του και η μεγάλη του αυτοπεποίθηση. Το περίεργο με το ζώδιο αυτό είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να γίνει και αρκετά γλυκούλικο, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει… Έχεις πάντως μια τάση να τη βγάζει καθαρή και να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός προδίδεται από το βλέμμα του και μόνο… Καταλαβαίνεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις και προσέχεις διπλά, όταν είσαι δίπλα του. Είναι ίσως ΤΟ «παλιόπαιδο» του ζωδιακού και όχι άδικα. Είναι ικανός για όλα, ατρόμητος και δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια του. Είναι σκληρό άτομο, δεν ανέχεται ανοησίες και δεν σηκώνει πολλά πολλά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει την φήμη του ψυχρού. Είναι… Και καλά κάνεις και τον φοβάσαι και κρατάς τις αποστάσεις σου. Δεν θα διστάσει να σε βάλει στην θέση σου και να σου «κόψει τα πόδια» με μια ατάκα του και μόνο. Δεν τον νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνον και επικεντρώνεται μόνο στον δικό του στόχο. Φυσικά προκειμένου να τον πετύχει, θα «περάσει κι από πάνω σου», αν χρειαστεί. Δεν έχει ενδοιασμούς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να εκπλήσσεσαι που βλέπεις τον Υδροχόο στην σχετική μας λίστα, αλλά έχουμε να σου πούμε, ότι δίκαια κέρδισε την θέση του εδώ! Μιλάμε για ένα άτομο ασυμβίβαστο, ξεφεύγει από την πεπατημένη συχνά, είναι προκλητικό και δεν κάνει ποτέ πίσω. Δεν υποχωρεί και αν χρειαστεί, θα «πάρει και το σπαθί» του και θα ριχτεί στη μάχη. Πιστεύει πολύ στον εαυτό του και στις ικανότητές του και ανήκει στις πιο δυνατές προσωπικότητες του ζωδιακού κύκλου.

 

πηγή : astrology

fumara.gr

  Νοέμβριος 2022: Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *