Tι σκέφτεται ένας άντρας για μια γυναίκα ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών της

Tι σκέφτεται ένας άντρας

Tι σκέφτεται ένας άντρας για μια γυναίκα ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών της

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι πιο ελκυστικές γυναίκες σύμφωνα με τους άντρες είναι οι μελαχρινές με μπλε μάτια. Ωστόσο, η ελκυστικότητα είναι διαφορετική για τον καθένα και τα μαλλιά σας μπορούν να πουν πολλά για την προσωπικότητά σας, ειδικά στα μάτια των ανδρών.

Παραδόξως, μερικοί από αυτούς μπορεί μέχρι και να κοιτάξουν πρώτα τα μαλλιά σας όταν αποφασίζουν να σας ζητήσουν να βγείτε ραντεβού.

Ανακαλύψαμε ποια χρώματα μαλλιών αρέσουν περισσότερο στους άντρες και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τους λόγους.

 

Tι σκέφτεται ένας άντρας για μια γυναίκα ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών της

1. Οι άνδρες βλέπουν τις ξανθιές ως περιπετειώδεις.

Οι άνδρες βλέπουν τις ξανθιές ως περιπετειώδεις

Δεν είναι τόσοι πολλοί οι άντρες που έλκονται από τις ξανθιές, σε αντίθεση με αυτό που νομίζαμε. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι πιστεύουν ότι τους φαίνεται αφύσικο, εκτός αν είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους, το οποίο είναι πολύ σπάνιο (μόνο το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού). Οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά είναι τολμηρές. Πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά μπορεί να κρύβονται πίσω από το χρώμα των μαλλιών τους.

«Τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά τείνουν να προσθέσουν περισσότερο φως στο υπόλοιπο πακέτο, ειδικά στο φυσικό φως του ήλιου. Στην τελική οι άνδρες είναι οπτικά πλάσματα.»

«Φαίνονται πιο ανοιχτές στο να τους μιλήσω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου βγαίνει φυσικά να μιλήσω σε μια ξανθιά με μπλε μάτια παρά σε μία καστανή με καστανά μάτια ».

«Υποθέτω γιατί τα αστέρια του Χόλυγουντ είναι ξανθιές και το 99% από αυτές είναι όμορφες!»

  Μητέρα ξεσπά «Βλέπουν τον Δημήτρη στην παιδική χαρά και απομακρύνουν τα παιδιά τους. Ναι, τρέξε. Κινδυνεύεις να πάθεις κακό από υπερβολική δόση χαράς.»

«Δεδομένου ότι στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, υπάρχουν πολύ λιγότερες ξανθές από ό, τι οι μη ξανθές, οι άντρες τις βρίσκουν πιο ελκυστικές.»

2. Οι γυναίκες με καστανά μαλλιά θεωρούνται απλές.

Tι σκέφτεται ένας άντρας

Οι καφέ, καστανές και άλλες σκούρες αποχρώσεις είναι μερικά από τα πιο προτιμώμενα χρώματα μαλλιών για τους άνδρες. Οι καστανές προσελκύουν την προσοχή των ανδρών επειδή δίνουν την εντύπωση ότι δεν φοβούνται να εκφράσουν την γνώμη τους. Είναι ειλικρινείς και αληθινές, αλλά επίσης φαίνεται ένα πολύ φυσικό χρώμα.

«Βγαίνω ραντεβού κυρίως με καστανές. Δεν είμαι σίγουρος γιατί, αλλά ίσως επειδή έχουν το ίδιο χρώμα μαλλιών με εμένα; ​​”

«Βγαίνω με γυναίκες με οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών, αλλά προτιμώ τις καστανές επειδή μου αρέσουν τα πιο σκούρα χρώματα. Όσο πιο σκούρο, τόσο το καλύτερο.»

«Ίσως επειδή η μαμά μου είναι καστανή, έτσι νομίζω ότι μια καστανή θα είναι και μια αξιόπιστη γυναίκα».

 

Tι σκέφτεται ένας άντρας για μια γυναίκα ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών της

3. Οι άντρες πιστεύουν ότι οι κοκκινομάλλες είναι άγριες.

οι κοκκινομάλλες είναι άγριες

Ενώ τα κόκκινα μαλλιά μπορεί να μην θεωρούνται τόσο ελκυστικά από τις γυναίκες, οι άνδρες λατρεύουν να βλέπουν τις γυναίκες με κόκκινα μαλλιά σε αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια με τον τόνο του δέρματος τους. Τα φυσικά κόκκινα μαλλιά είναι τα πιο σπάνια από όλα και, συνήθως, εκείνες που βάφουν τα μαλλιά τους κόκκινα φαίνονται επίσης άγριες, εξωστρεφείς και εκφραστικές.

«Λατρεύω τις κοκκινομάλλες, δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά η μαμά μου μου είπε ότι είναι επειδή η πρώτη μπέιμπι σίτερ που είχα όταν ήμουν 2 ετών είχε κόκκινα μαλλιά».

  Η Γιαγιά Από Την Αιτωλοκαρνανία Που Έφτασε Τα 106 Χωρίς Να Δει Ποτέ Γιατρό Και Φάρμακα Αποκαλύπτει Το Μυστικό Της Μακροζωίας Της

«Κοκκινομάλλα. Ειδικά όταν είναι ανοιχτό / έντονο κόκκινο, ο τρόπος που πέφτει ο ήλιος στα μαλλιά, και το πως το κάνει να λάμπει. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ.”

«Οι περισσότερες κοκκινομάλλες που ξέρω είναι πολύ τσαχπίνες, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο δική μου άποψη».

4. Οι γυναίκες με μαύρα μαλλιά είναι ανοιχτόμυαλες.

Tι σκέφτεται ένας άντρας

Μερικοί άνδρες βρίσκουν πιο ελκυστικές τις γυναίκες με μαύρα. Από τεχνικής απόψεως, το μαύρο είναι η απουσία όλων των χρωμάτων, κάτι που μερικές φορές κάνει τις γυναίκες να φαίνονται ότι σκέφτονται έξω από το κουτί, και ότι είναι ανοιχτές σε νέα πράγματα και ικανές να δουν πέρα ​​από αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι.

«Είμαι ένας ξανθός άντρας με μπλε μάτια και ελκύομαι κυρίως από κορίτσια με σκούρα μαλλιά. Έχουμε μια παροιμία στη Γερμανία που λέει «Τα αντίθετα έλκονται». Λοιπόν, είναι αλήθεια, για μένα τουλάχιστον.»

«Λατρεύω όταν είναι τόσο σκούρο μπλε που νομίζω ότι είναι μαύρο έως ότου φτάσει το φως του ήλιου στα μαλλιά.»

«Μου αρέσει πολύ το πώς φαίνεται τα μαύρα μαλλιά στο ανοιχτό δέρμα».

Tι σκέφτεται ένας άντρας για μια γυναίκα ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών της

 

fumara.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *