Αν κάνεις σχέση με αυτόν τον άντρα του ζωδιακού, θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!

Αν κάνεις σχέση με αυτόν τον άντρα του ζωδιακού, θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!

Αν κάνεις σχέση με αυτόν τον άντρα του ζωδιακού, θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο

 

Στην αρχή τα βλέπεις όλα ρόδινα, νιώθεις ερωτευμένη και ευτυχισμένη, αλλά η εξέλιξη της σχέσης σου με αυτόν τον άντρα του ζωδιακού δε θα είναι όπως τη φαντάζεσαι.

Το όνειρο ίσως μετατραπεί σε εφιάλτη. Ναι, ξέρουμε ότι τώρα που διαβάζεις αυτό το άρθρο μπορεί να μας βρίσκεις μέσα στην υπερβολή ή να μας βρίζεις κιόλας, αλλά η πραγματικότητα είναι ο χειρότερος συνδυασμός ζωδίων, του δικού σου και του δικού του.

Γι’ αυτό σου λέμε να τον κρατήσεις σε απόσταση και σου εξηγούμε και τον λόγο, διαφορετικά θα κάνεις το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου. Βέβαια, εσύ θα κάνεις την τελική επιλογή!

 

Αν κάνεις σχέση με αυτόν τον άντρα του ζωδιακού, θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο

Αν είσαι Κριός

Απόφυγε τον Καρκίνο

Εσύ είσαι παρορμητική και περιπετειώδης ενώ ο Καρκίνος είναι πιο ευαίσθητος τύπος. Διστάζει, έχει ανασφάλειες και αφού τα σκεφτεί όλα, τότε θα αποφασίσει τι θα κάνει. Αυτό θα σε τρελάνει. Εσύ δεν είσαι της υπομονής, σου αρέσουν οι προκλήσεις, ρισκάρεις, ενώ σε αυτόν αρέσει να παίζει σε ασφαλές περιβάλλον, επειδή δεν θέλει να τραυματιστεί συναισθηματικά.

 

Αν είσαι Ταύρος
Απόφυγε τον Υδροχόο

Σου αρέσει να υπάρχει μια σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Εκτός αυτού είσαι παραδοσιακή, έως συντηρητική και όπως αντιλαμβάνεσαι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε στη ζωή σου είναι κάποιος που τρελαίνεται να παραβαίνει τους κανόνες, να κάνει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει και να προκαλεί αναστάτωση. Πιθανόν να σε γοητεύει ο τρόπος που σκέφτεται, αλλά δε μπορεί να σου προσφέρει αυτά που ζητάς για να είσαι ευτυχισμένη.

 

Αν είσαι Δίδυμος
Απόφυγε τον Σκορπιό

Μπορείς να κάνεις τον Σκορπιό, με την εξυπνάδα σου και την τσαχπινιά σου, να σου ανοίξει την καρδιά του και να σου εκμυστηρευτεί τα πιο κρυφά του μυστικά κι αυτό είναι μια καλή αρχή. Το θέμα είναι όμως ότι μόλις καλύψεις την περιέργειά σου και αντιληφθείς ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που λατρεύει να ελέγχει την σύντροφό του, να ζηλεύει και να θέλει την προσοχή σου αποκλειστικά δε θα το αντέξεις.

  Τα ζώδια που κινδυνεύουν να καταλήξουν μόνα τους στη ζωή

 

Αν είσαι Καρκίνος
Απόφυγε την Παρθένο

Ο Παρθένος δε θα σου πει -ή τουλάχιστον όχι όπως εσύ περιμένεις- το τι αισθάνεται για σένα. Κι αν το κάνει, ο τρόπος του θα είναι τόσο «άνευρος» και ψύχραιμος, λες και δίνει διάλεξη. Εσύ δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που δεν εκφράζεται συναισθηματικά. Επιπλέον, πάντα θα σε διορθώνει και θα σε επιβλέπει, ενώ εσύ έχεις ανάγκη έναν άντρα που θα είναι δίπλα σου και θα σε υποστηρίζει.

 

Αν είσαι Λέων
Απόφυγε τον Υδροχόο

Του Υδροχόου το αφτί δεν ιδρώνει για το πώς αισθάνεσαι μια δεδομένη στιγμή, ούτε καταλαβαίνει το ότι η προκλητική ή πειρακτική του συμπεριφορά ενδεχομένως να σε θίγει ή να σε προσβάλλει. Εσύ θα προσπαθήσεις να κρατήσεις μια ανωτερότητα, μια υπερηφάνεια και αυτός θα σε «σαμποτάρει». Θέλεις, κοινώς, να είσαι πρωταγωνίστρια στην κεντρική σκηνή, ενώ ο Υδροχόος θα σπάει πλάκα, κλείνοντάς σου τους προβολείς. Άμα αρχίσεις και τη δραματοποίηση, τότε θα πέσει μεγάλο δούλεμα.

 

Αν είσαι Παρθένος
Απόφυγε τον Τοξότη

Ο Τοξότης είναι αυθόρμητος και ζει την κάθε μέρα του ξεχωριστά. Δεν κάνει μακρόχρονα σχέδια και προγράμματα, ό,τι του έρθει θα το χειριστεί ανάλογα. Επίσης, δεν περιορίζεται εύκολα κι έχει τους δικούς του κανόνες για να νιώθει καλά και να περνά καλύτερα. Εσύ, πάλι, με όλο αυτό το χύμα μπορεί να φρικάρεις. Στο τέλος το μόνο που θα σου μείνει από αυτή τη σχέση είναι άπειρα νεύρα.

 

Αν κάνεις σχέση με αυτόν τον άντρα του ζωδιακού, θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο

Αν είσαι Ζυγός
Απόφυγε τον Καρκίνο

Είσαι πολύ κοινωνική και βρίσκεις κοινά σχεδόν με τον οποιοδήποτε, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορείς να χειριστείς και αυτό είναι ο άκρατος συναισθηματισμός του Καρκίνου, που μπορεί να καταλήξει σε γκρίνια και παράπονα. Επίσης, εσύ θέλεις να κυκλοφορείς, να συναναστρέφεσαι με κόσμο και αυτός λατρεύει τη σπιτίσια ζωή. Σε λίγο καιρό, λοιπόν, θα καταλήξεις να βγαίνεις μόνη σου, με τις παρέες σου και θα την ακούς κιόλας που τον παρατάς.

  Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 από τον Κώστα Λεφάκη

 

Αν είσαι Σκορπιός
Απόφυγε τον Κριό

Έχετε αρκετά κοινά μεταξύ σας. Είστε δυναμικοί, μαχητικοί, παίρνετε ρίσκα, αλλά και ο καθένας σας, με τον δικό του τρόπο, διεκδικεί τα ηνία της σχέσης. Ε, δε γίνεται να υπάρχουν δύο αρχηγοί, συν το ότι θα νιώσεις ότι ασφυκτιάς από την έλλειψη εμπιστοσύνης του ή τις ζήλιες του. Για μια νύχτα ή ως φίλοι… με προνόμια μια χαρά θα τα πάτε. Για κάτι περισσότερο, ούτε λόγος να γίνεται.

 

Αν είσαι Τοξότης
Απόφυγε τον Ταύρο

Ο Ταύρος είναι αρκετά προσγειωμένος, θέλει να νιώθει ασφαλής, ήρεμος και σίγουρα δεν έχει καμία διάθεση για αναστάτωση και περιπέτειες στη ζωή του. Αντίθετα, εσύ χρειάζεσαι κίνηση, δράση και σου φαίνεται αρκετά δύσκολο να μείνεις καρφωμένη στο ίδιο περιβάλλον, με τις ίδιες παραστάσεις. Θέλεις να μάθεις, να δεις, να ταξιδέψεις, ενώ αυτός αρνείται πεισματικά να σπάσει τη ρουτίνα του. Ε, πόσο νομίζεις ότι θα αντέξετε μαζί;

 

Αν είσαι Αιγόκερως
Απόφυγε τον Τοξότη

Είναι αρκετά γοητευτικός και ατρόμητος, αφού σου την έπεσε! Αν σε κατάφερε κιόλας να βγείτε, ίσως αρχίσεις να τον βλέπεις πιο σοβαρά, να τον εκτιμήσεις κιόλας σαν… αντίπαλο. Όχι, και πάλι Όχι. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πληγωθείς ανεπανόρθωτα γιατί όταν πια δεθείς μαζί του συναισθηματικά, αυτός θα την κάνει. Δεν είναι ικανός να αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις, είναι ό,τι του φανεί, οπότε δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του. Τι σχέση λοιπόν να κάνεις που από ένα σημείο και μετά θα τον κυνηγάς για το οτιδήποτε;

 

Αν είσαι Υδροχόοος
Απόφυγε τον Ιχθύ

Ο Ιχθύς είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Είναι ονειροπόλος και ευαίσθητος και χρειάζεται διαφορετικό χειρισμό. Εσύ, πάλι, δε διακρίνεσαι από μεγάλη λεπτότητα, ούτε δείχνεις πρόθυμη να του σκουπίζεις τα δάκρυα με το μαντίλι, όταν τον πιάνουν οι μαύρες του για τον απάνθρωπο κόσμο ή για το ότι δεν τον αγαπάς όσο εκείνος. Όλο αυτό το δράμα θα σε κάνει κάποια στιγμή και κακιά και ειρωνική. Οπότε, δεν είσαι η κατάλληλη γι’ αυτόν, ούτε αυτός για σένα.

  Δραματικές ώρες για Διδύμους και άλλα τρία ζώδια: Οι 4 του ζωδιακού που θα περάσουν «μαύρο» Φεβρουάριο

 

Αν είσαι Ιχθύς
Απόφυγε τον Κριό

Εσύ θέλεις την ησυχία και την γαλήνη σου, ο Κριός, από την άλλη, είναι μέσα στην ένταση και την ενέργεια. Δεν κάθεται στα αβγά του, πάντα έχει να κάνει ένα σωρό πράγματα που από ένα σημείο και μετά θα νιώσεις ότι δημιουργεί πανικό και αναστάτωση στον κόσμο σου και θα έχεις μία μόνιμη ανησυχία. Και όχι, δε θα σου είναι καθόλου εύκολο το να αποτραβηχτείς και να ονειροπολήσεις, αφού είναι του ή τώρα ή ποτέ. Άσε που δε σε πολυεμπιστεύεται έτσι κι αλλιώς.

 

astrology

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *