Δήμητρα στον Ταύρο: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Δήμητρα στον Ταύρο

Δήμητρα στον Ταύρο

Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

 

Η Δήμητρα βρίσκεται πλέον στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Ο πλανήτης νάνος που ανακαλύφθηκε το μακρινό 1800 και «συγγενεύει» με τον Ζυγό σχετίζεται με την δικτύωση, τις δημόσιες σχέσεις και την ευρύτερη δημοσιοποίηση θεμάτων, γι’ αυτό την συναντάμε σε δεσπόζουσα θέση σε ανθρώπους των media, σε πολιτικούς αλλά και σε ευρέως γνωστά πρόσωπα ανεξάρτητα από τον χώρο που δραστηριοποιούνται μεμονωμένα.

Μια βασική λέξη-κλειδί για την κατανόησή της είναι «οι άλλοι», αρχικά ως συνεργάτες και ενίοτε ως αντίπαλοι κι αυτός είναι ο λόγος που οι τάσεις και ιδιότητές της στον γενέθλιο χάρτη σου εμφανίζονται μόνο όταν εσύ συναλλάσσεσαι με αυτούς τους «άλλους».

Θα σου επισημάνω ακόμη ότι στο πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνονται, γάμοι, διαζύγια, πολιτογραφήσεις κι ότι άλλο ανήκει στα πλαίσια του αστικού δικαίου.

Η φύση της είναι φιλική προς τις ανθρώπινες δραστηριότητες, σίγουρα όμως έχει και τις κακές στιγμές της ανάλογα με τις… παρέες που κάνει! Για παράδειγμα η επαφή της με τον Ουρανό παράγει συχνά ακραία κοινωνικοπολιτικά φαινόμενα ή μη αναμενόμενες και «ασύμμετρες» εξελίξεις, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο το δίπολο Δήμητρας-Ουρανού σχετίζεται με ξαφνικά συμβάντα που σοκάρουν.

Και βέβαια το παράδειγμα δεν είναι τυχαίο, αφού το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου γίνεται η σύνοδος Ουρανού-Δήμητρας στον Ταύρο και σίγουρα θα σε επηρεάσει… αναλόγως! Ό,τι περιμένεις δηλαδή, θα συμβεί το… αντίθετό του!

Ας δούμε όμως τι προβλέπεται γενικά για κάθε ζώδιο χωριστά, με βάση την διέλευση της Δήμητρας από τον Ταύρο, με «αστερίσκο» φυσικά τα «παλαβά» του Ιουνίου.

 

Δήμητρα στον Ταύρο: Τι φέρνει στα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα έσοδά σου παίρνουν την ανιούσα είναι πιθανό μάλιστα να ωφεληθείς από έναν οικονομικό συνεταιρισμό ή την οικονομική ευχέρεια κάποιου/ας άλλου/ης και τελικά να αποκτήσεις πολλά από αυτά που επιθυμείς. Επιπλέον, μπορείς να μεσολαβήσεις για υποθέσεις τρίτων παίρνοντας και το κάτι τι σου, ενώ «παίζει» και μια ρύθμιση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

  Γυναίκα Παρθένος: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

 

 ΤΑΥΡΟΣ

Η Δήμητρα σου δίνει αναμφισβήτητα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, είτε για καλό είτε με την μορφή μιας αρνητικής δημοσιότητας αλλά εδώ ισχύει το γνωστό και… αμερικανικό «δεν με νοιάζει τι λες για μένα, αρκεί να προφέρεις σωστά το όνομά μου»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα έρθεις σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, εξασφαλίζοντας αν μη τι άλλο μια αξιόπιστη υποστήριξη των σχεδίων σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αποκαλύψεις πάσης φύσεως έχουν τον πρώτο λόγο στην ζωή σου, είτε αυτές αφορούν σε προσωπικά, είτε σε επαγγελματικά θέματα κι εκείνο βέβαια που «γαργαλάει» την περιέργειά σου είναι το ότι θα μάθεις μυστικά για τις ζωές των… άλλων! Ίσως βέβαια να μπεις και σε μια διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης ή ψυχοθεραπείας με μοιράσματα και εκμυστηρεύσεις. Επιπλέον, μια κρυφή ή άτυπη συνεργασία μπορεί να σε «ξελασπώσει».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δήμητρα σε φέρνει πιο κοντά στην κοινωνική «αφρόκρεμα» κι αν αυτό δεν σου λέει κάτι, σίγουρα θα διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου και θα να δώσει μια νέα ώθηση στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από το «σουξέ» ενός φίλου ή μιας φίλης. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, με αντικείμενο την πολιτική ή την οικονομία.

 

ΛΕΩΝ

Ευκαιρία να λάμψεις με την παρουσία σου κι όχι βέβαια για τους… λάθος λόγους αλλά με αφορμή κι αιτία ένα επαγγελματικό εγχείρημα, «παίζει» μάλιστα και μια βράβευσή σου. Επιπλέον αναμένονται συσκέψεις και συνεργασίες με σημαίνοντα πρόσωπα, ίσως μάλιστα όλα αυτά να σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας πορείας, που όμως πέρα από την δόξα θα πρέπει να συνδυαστεί και με το χρήμα! Αν βέβαια τα «καταφέρεις» και βγουν στον… αέρα σκάνδαλα και μόνο, τότε το πράγμα αλλάζει!

  Τι δώρο θα κάνετε στην καλύτερη σας φίλη, σύμφωνα με το άστρο της;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σένα οι σπουδές, τα ταξίδια και οι νομικές υποθέσεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, ευνοείσαι ωστόσο και σε κάθε διαδικασία δημοσιοποίησης που αποσκοπεί (και) σε ένα κέρδος κι εδώ οι επίσημες συμφωνίες με άτομα και φορείς του εξωτερικού ή τα media μόνον καλά θα φέρουν. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άλλες κουλτούρες και φιλοσοφίες ζωής, με βασικό αίτημα το να τις «παντρέψεις» με τις δικές σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχεις οικονομική εύνοια, ενώ αναμένονται και ρυθμίσεις-συμφωνίες για φορολογικά θέματα, δάνεια, κληρονομιές ή αποζημιώσεις. Επιπλέον, η ερωτική σου δραστηριότητα μπορεί να είναι έντονη, τουλάχιστον σε επίπεδο πειρασμών και προτάσεων. Κι επειδή έτσι είναι η φύση της Δήμητρας να τα περιμένεις… όλα!

 

Δήμητρα στον Ταύρο: Τι φέρνει στα 12 ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάς με ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα ως προς την βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου, ενδέχεται μάλιστα να έρθεις σε επαφή με σημαίνονται πρόσωπα-κλειδιά, συνάπτοντας επίσημες συμφωνίες ή συμβάσεις. Ωστόσο ένας «γάμος» είναι το ίδιο πιθανός, όσο κι ένα «διαζύγιο». Επιπλέον, ότι πράττεις και απευθύνεται στο κοινό θα τύχει μιας διευρυμένης αποδοχής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοείσαι στα εργασιακά σου και είναι πιθανό να προκύψουν συμβάσεις ή/και συνεργασίες, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να προωθήσεις την δουλειά σου και να διαφημιστείς. Επιπλέον, σε θέματα υγείας και διατροφής, η ενημέρωσή σου είναι το «κλειδί» των εξελίξεων και βέβαια αν είσαι γιατρός ή θεραπευτής θα έχεις την ευκαιρία να δημοσιοποιήσεις την δουλειά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική σου ζωή και αναπόφευκτα οι ερωτiκές υποθέσεις σου περνούν σε πρώτο πλάνο κι αυτό μπορεί να οφείλεται τόσο σε μια «σκανδαλολογία», όσο και στο γεγονός πως «κυκλοφορείς» με ένα διακεκριμένο άτομο. Ακόμη ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς, η πιο γόνιμη εκδοχή ωστόσο αυτής της διέλευσης είναι η από κοινού ενεργοποίηση για έναν δημιουργικό σκοπό.

  Ποιο χαρακτηριστικό του δεν παραδέχεται ποτέ κάθε ζώδιο;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, λαμβάνοντας έναν επίσημο χαρακτήρα, κάτι που συμπεριλαμβάνει από περιουσιακές ρυθμίσεις και αγοραπωλησίες μέχρι… γάμους και διαζύγια! Στο πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση ή φιλοξενία. Επιπλέον, μπορεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο αλλά και να συμμετάσχεις σε γιορτές και δεξιώσεις, με συνδαιτυμόνες διακεκριμένα πρόσωπα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοείσαι σε κάθε είδους δραστηριότητα που απευθύνεται στο κοινό και εξαρτάται από την αποδοχή του. Η δημοσιότητα-δημοσιοποίηση είναι λοιπόν το ζητούμενο και μπορείς να κάνεις οτιδήποτε προς αυτήν την κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας τα μέσα δικτύωσης αλλά και την παλιά όσο και δοκιμασμένη μέθοδο «από στόμα σε στόμα». Μπορεί ακόμη να συνάψεις ένα συμβόλαιο για ένα επικοινωνιακό αγαθό ή μια σχετική υπηρεσία.

 

astrology

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *