Πώς θα αποκτήσεις τον μεταβολισμό που είχες στα 20;

Πώς θα αποκτήσεις τον μεταβολισμό που είχες στα 20;

Πώς θα αποκτήσεις τον μεταβολισμό που είχες στα 20

 

Θυμάστε την εποχή που τρώγατε ό,τι θέλατε χωρίς να παίρνετε πολλά κιλά ή τότε που κάνατε δίαιτα για μία εβδομάδα και χάνατε το περιττό βάρος χωρίς κόπο;

Ο μεταβολισμός μετά τα 30 επιβραδύνεται, ειδικά όταν δεν γυμναζόμαστε ή δεν ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή. Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πάλι τον μεταβολισμό που είχατε;

 

Πώς θα αποκτήσεις τον μεταβολισμό που είχες στα 20

Καφές

Η καφεΐνη μπορεί να συμβάλλει αρκετά στην ενίσχυση του οργανισμού. Η καφεΐνη -σύμφωνα με έρευνες- μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των θερμίδων που καίει ο οργανισμός όταν ξεκουράζεται μέχρι και 25% ενώ μας βοηθά να τρώμε λιγότερο!

Νερό

Οι άνθρωποι που πίνουν 8 με 12 ποτήρια νερό την ημέρα, καίνε περισσότερες θερμίδες από αυτούς που πίνουν λίγο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ όσοι προτιμούν κρύο νερό καίνε ακόμα περισσότερο αφού βάζουν τον οργανισμό τους σε διαδικασία να δουλέψει σκληρότερα!

Πικάντικο φαγητό

Η καψαϊκίνη, η ουσία που δίνει στις πιπεριές τη φλογερή τους γεύση, αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος και τον μεταβολικό ρυθμό, σύμφωνα με το Journal of Biological Chemistry!

Έντονη προπόνηση

Η έντονη προπόνηση ωθεί τον οργανισμό να καταναλώσει περισσότερο οξυγόνο για αυτό η έντονη διαλειμματική προπόνηση ωθεί τον οργανισμό να κάψει περισσότερες θερμίδες ακόμα και 24 ώρες μετά.

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες που αυξάνουν και επιταχύνουν τον ρυθμό του μεταβολισμού.

 

ΠΗΓΗ

tromaktiko

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

  Δίαιτα και κατακράτηση υγρών: θα πεις αντίο στην κατακράτηση

Αφήστε μια απάντηση