Τα ζώδια που θέλουν να δυσκολευτούν για να σε κατακτήσουν

Τα ζώδια που θέλουν να δυσκολευτούν για να σε κατακτήσουν

Τα ζώδια που θέλουν να δυσκολευτούν για να σε κατακτήσουν

 

Μια συμβουλή που μπορεί να ακούς τακτικά από τις φίλες σου όταν θα εξομολογηθείς ότι φλερτάρεις με κάποιον είναι το ¨παίξτο δύσκολη”.

Αυτό βέβαια ενέχει και τον κίνδυνο να μην καταλάβει ο άλλος αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά. Θα πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπία. Κανείς άλλωστε δεν είπε ότι η διαδικασία των ραντεβού είναι εύκολη υπόθεση. Επίσης, υπάρχουν κάποια ζώδια που θέλουν να δυσκολευτούν για να σε κατακτήσουν γιατί αγαπούν τον ρόλο του κυνηγού.

 

Τα ζώδια που θέλουν να δυσκολευτούν για να σε κατακτήσουν

Δίδυμος

Είναι ζώδιο που του αρέσει να φλερτάρει και θέλει συνεχώς να διεγείρεται εγκεφαλικά. Ενεργοποιείται από το να κυνηγά και να το κυνηγούν. Απλά θυμήσου: Αν παίζεις αυτό το παιχνίδι με τον Δίδυμο θα πρέπει να διατηρήσεις τη φινέτσα σου. Μην προσποιείσαι ότι είσαι απασχολημένη και δεν μπορείς να τον δεις και μετά κάνεις Instagram story ότι είσαι έξω με τις φίλες σου.

 

Σκορπιός

Έχει μια κλίση στα παιχνίδια του μυαλού. Αν του αρέσεις, θα καταλάβει απόλυτα αν είσαι ανοιχτό βιβλίο κάποιες μέρες και άλλες είσαι στο καβούκι σου.

 

Τοξότης

Είναι από φυσικού του επιφυλακτικός. Περισσότερο όμως από το να είναι άστατος με τις συντρόφους του, προτιμά τις προκλήσεις. Αν εκφράσεις ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σου, αλλά τους κρατάς σε απόσταση, θα δώσουν σημασία σε αυτά που σου αρέσουν, δεν σου αρέσουν, αυτά που σε φτιάχνουν και τις ανάγκες σου έτσι ώστε να σε πετύχει.

 

Υδροχόος

Κάπως καταφέρνει να είναι βαθιά παθιασμένος ενώ παραμένει χαλαρός και άνετος. Αν πηγαίνεις πίσω και μπρος μαζί του, ξέρει ότι είσαι καλή σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, αν ο ρομαντικός και ο αισθησιασμός είναι αμοιβαίος, θα κολλήσει μέχρι να κουραστείς να το παίζεις “δύσκολη”.

  Μάιος 2021: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

 

marieclaire

Αφήστε μια απάντηση