Χάστε 5 κιλά σε μια εβδομάδα Με αυτή τη δίαιτα λύνετε το πρόβλημά σας

Χάστε 5 κιλά σε μια εβδομάδα

Χάστε 5 κιλά σε μια εβδομάδα

Με αυτή τη δίαιτα λύνετε το πρόβλημά σας – «16 ώρες» αποχής

 

Δοκιμάστε την

Αν ψάχνετε μία δίαιτα, με την οποία θα λύσετε… μια και καλή το πρόβλημά σας με την απώλεια κιλών, τότε μπορείτε να χάσετε 5 σε μια εβδομάδα, κάνοντας αποχή… για 16 ώρες.

Η δίαιτα αυτή, που χαρακτηρίζεται ως των «8 ωρών», έχει βάση στην εγκατάλειψη του παραδοσιακού τρόπου διατροφής (πρωϊνό, μεσημεριανό κλπ) και στον περιορισμό της κατανάλωσης τροφής μόνο μέσα σε διάστημα 8 ωρών.

Η δίαιτα των 8 ωρών είναι ένας νέος τρόπος διατροφής ο οποίος δεν βασίζεται στο τι τρώμε, αλλά στο πότε τρώμε. Αυτό είναι το τρικ για να χάσεις έως και 5 κιλά την εβδομάδα.

8 Hour Diet

 

5+1 συμβουλές για την «8 Hour Diet»

Το concept της απλό: Επιλέγεις ένα οκτάωρο μέσα στην ημέρα σου, κατά τη διάρκεια του οποίου μπορείς να φας ό,τι θέλεις. Αφού περάσουν αυτές οι 8 ώρες, πρέπει να σταματήσεις μέχρι την επόμενη μέρα ενώ πρέπει να δίνεις χρόνο στο σώμα να επεξεργαστεί την τροφή. Αν το κάνεις αυτό, τότε μπορείς να χάσεις λίπος και να βάλεις μπρος στο μεταβολισμό σου χωρίς να μετράς θερμίδες.

 

Χάστε 5 κιλά σε μια εβδομάδα – Με αυτή τη δίαιτα λύνετε το πρόβλημά σας

Να και 6 συμβουλές:

– Επίλεξε το οκτάωρο της διατροφής σου:Αν ξεκινήσεις τη μέρα σου και το πρωινό σου στις 9.00 το πρωί, τότε το τελευταίο σου γεύμα (ας το πούμε βραδινό) θα πρέπει να έχει τελειώσει στις 17.00 το απόγευμα.Προγραμμάτισε το οκτάωρο ανάλογα με τις υποχρεώσεις σου.

– Όλα με μέτρο: Κατά τη διάρκεια των οκτώ ωρών, συστήνεται να επιλέγεις καλές και θρεπτικές τροφές για τα γεύματά σου.

  Η δίαιτα των 4 ημερών για να χάσεις γρήγορα 2,5 κιλά

– Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι και 10′ λεπτά εξάσκησης για να τονώσεις το μεταβολισμό. Στη συνέχεια πάρε ένα πλούσιο πρωινό.

– Ετοίμασε ένα πλούσιο σε καλές θερμίδες μεσημεριανό: Μπορεί τα κυρίως γεύματα μέσα στην ημέρα σου να είναι κοντά το ένα με το άλλο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να είναι πλούσια και χορταστικά.

– Ξέχασε τα ελαφριά βραδινά: Αν ακολουθήσεις τη δίαιτα, είναι πολύ πιθανό να κάτσεις για δείπνο στις 17.00 το απόγευμα.Για αυτό και το βραδινό σου πρέπει και μπορεί να είναι πλούσιο και χορταστικό. Μια μοσχαρίσια μπριζόλα με λαχανικά είναι η ενδεικτική πρόταση.

– Στο οκτάωρο χωράει γλυκό: Αν αναλογιστείς πως θα περάσουν 16 ώρες μέχρι να ξεκινήσεις και πάλι να τρως, καταλαβαίνεις πως ο οργανισμός σου θα έχει χρόνο να κάψει αρκετές θερμίδες. Για αυτό μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου γλυκό!

 

Συμπερασματικά:

Τρώμε για 8 συνεχόμενες ώρες μέσα στην ημέρα, ό,τι θέλουμε κι όποτε θέλουμε. Επιλέγουμε εμείς το ωράριο που μας βολεύει. Για παράδειγμα, αν ξυπνάμε στις 7 και θέλουμε να φάμε πρωινό στις 8, τότε για τις επόμενες 8 ώρες (από τις 8:00 μέχρι τις 16:00) είμαστε ελεύθεροι να καταναλώσουμε οποιαδήποτε τροφή θέλουμε.

Αν πάλι είμαστε άνθρωποι που τρώνε το βράδυ ή δεν τρώνε πρωινό, μπορούμε να φάμε το πρώτο μας γεύμα στις 12.00 και το τελευταίο στις 20.00. Όλες τις υπόλοιπες 16 ώρες της ημέρας “νηστεύουμε”.

Γενικότερα, τις διαλειμματικές δίαιτες όπως αυτή δεν χρειάζεται να τις ακολουθείτε κάθε μέρα.

Ακόμα κι αν κάνουμε τη δίαιτα των 8 ωρών 3 φορές την εβδομάδα, θα δείτε οπωσδήποτε αποτελέσματα. Κάτι άλλο επίσης πολύ ενδιαφέρον, είναι ότι μπορείτε να τη προσαρμόσετε σε οποιαδήποτε άλλη δίαιτα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

  Πως να χάσετε κιλά χωρίς να πεινάσετε

 

athensmagazine

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση