Αυτά τα ζώδια δεν το έχουν καθόλου με τα γραπτά μηνύματα

ζώδια γραπτά μηνύματα

Ποια είναι τα ζώδια που δεν το έχουν καθόλου με τα γραπτά μηνύματα

 

Έχεις ποτέ ραντεβού με κάποιον που κάνατε φοβερή συζήτηση από κοντά αλλά κάτι πήγαινε λάθος στα μηνύματα;

Μπορεί η καρδιά σου να καρδιοχτυπούσε κάθε φορά που έβλεπες στην οθόνη το όνομά του αλλά τελικά να έβλεπες ως απάντηση στο μήνυμά σου ένα “lol”. Σίγουρα αυτό σε έκανε να αναρωτιέσαι πως γίνεται να μην υπάρχει επαφή αφού από κοντά η χημεία σας είναι καλή; Αν δεν βρήκες τότε την απάντησε, ήρθε η αστρολογία να σου τη δώσει.

Κάποια ζώδια δεν το έχουν καθόλου με τα γραπτά μηνύματα αλλά, ευτυχώς, τα καταφέρνουν πολύ καλά από κοντά.

Αν αυτός που σου αρέσει ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τώρα ξέρεις ότι οι συζητήσεις σας θα πρέπει να μην εμπεριέχουν πληκτρολόγιο. Εκτός αν ψάχνεις μόνο κάποιον με τον οποίο έχεις καλή χημεία διαδικτυακά, οπότε θα τσεκάρεις εδώ.

Αυτά τα ζώδια δεν το έχουν καθόλου με τα γραπτά μηνύματα

Κριός

Έχει κάθε πρόθεση να απαντήσει. Αλήθεια! Πάντα όμως προκύπτουν πράγματα που έχουν προτεραιότητα: επείγουσες συζητήσεις με τον εργοδότη, πόλεμος σχολίων στο facebook με τον θείο του και σημαντικά μηνύματα με τον ντελιβερά τους. Όταν θα είστε face-to-face θα εισπράξεις μια έξτρα απολαυστική δόση από κοπλιμέντα, ερωτήσεις και έξυπνα σχόλια.

 

Δίδυμος

Η προσοχή αυτού του ζωηρού ζωδίου μοιράζεται σε ένα εκατομμύριο διαφορετικές κατευθύνσεις, οπότε θα του πάρει λίγο χρόνο να σου απαντήσει σε μήνυμα. Αν τον πετύχεις όμως στο super market ή βγεις μαζί του για φαγητό δεν θα παραλείψει να σε ρωτήσει για το πώς σου φάνηκε το Hollywood του Netflix ή το νέο album της Lady Gaga.

  Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23 Απριλίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια

 

Παρθένος

Sorry, πιθανότατα ο Παρθένος θα αφήσει το μήνυμά σου στο “διαβάστηκε”. Θα κρυφοκοιτάς και θα βλέπεις την ίδια ένδειξη για ένα ολόκληρο 24ωρο και θα αναρωτιέσαι αν πνίγεται όντως στη δουλειά ή απλά σε αγνοεί. Τι έγιναν τα emojis;!

Αργά ή γρήγορα, θα συνειδητοποιήσει ότι ο Παρθένος δίνει στη δουλειά, στην υποχρέωση ή σε οτιδήποτε έχει δεσμευτεί όλη την προσοχή του. Οπότε να είσαι σίγουρη πως όταν ξαναβρεθείτε θα έχεις όλη την προσοχή του πάνω σου.

 

Τοξότης

Αν ο Παρθένος διάβασε το μήνυμά σου και δεν απάντησε, ο Τοξότης ούτε καν το άνοιξε. Γνωρίζοντας τον ακούραστο και αντισυμβατικό Τοξότη, θα πρέπει να στοιχηματίσεις ότι έπεσε στην τρύπα του YouTube, έμπλεξε με την κουζίνα ή πήγε για διαλογισμό που τον έκανε να κλείσει το κινητό. Σε κάθε περίπτωση θα έχει μια φανταστική ιστορία να σου διηγηθεί την επόμενη φορά που θα βρεθείτε.

 

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *