Πώς εμπνέεται τους γύρω σας; Δείτε τι λέει το ζώδιό σας

Πώς εμπνέεται τους γύρω σας

Πώς εμπνέεται τους γύρω σας

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας

 

Είτε αυτό είναι φίλος, συνάδελφος, οικογένεια ή σύντροφος, μας περιτριγυρίζουν διαφορετικές ενέργειες και διαφορετικές αντιλήψεις. Και όπως μας επηρεάζουν έτσι τους επηρεάζουμε κι εμείς, ανάλογα με το ζώδιό μας.

Κάποιοι είναι πιο οργανωτικοί, ενώ κάποιοι πιο αυθόρμητοι και περιπετειώδεις. Εσείς πώς εμπνέετε τους γύρω σας να γίνουν καλύτεροι;

 

Κριός: 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Εμπνέει τους άλλους να παλέψουν για τα θέλω τους

Ο Κριός είναι γεννημένος στρατιώτης. Εκτιμά την αυτοσυντήρηση και το να μένει πιστός στις αξίες του. Δεν είναι ο τύπος ανθρώπου που θα πει πράγματα που δεν πιστεύει, ενώ η αδικία του «βγάζει» συχνά την πιο ηρωική πλευρά του.

Αγαπά να υπερασπίζεται αυτούς που το έχουν ανάγκη και μισεί να του λένε τι να κάνει, γι’ αυτό και παροτρύνει και τους γύρω του να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι.

 

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Εμπνέει τους άλλους να αφιερώνονται στους σκοπούς τους

Ο Ταύρος είναι ζώδιο που εκτιμά την ασφάλεια και τον σεβασμό. Είναι αφοσιωμένος να δημιουργεί γερές βάσεις για τις σχέσεις του με τους ανθρώπους που αγαπά, ώστε όλοι να είναι στο ίδιο μήκος κύματος και να ξέρουν τι να περιμένουν.

Ο Ταύρος αποτελεί έμπνευση για τους άλλους προσκαλώντας τους να κρατάνε τη ζωή τους σε τάξη και προσφέροντάς τους μια ζωή ήσυχη και ασφαλή.

 

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Εμπνέει τους άλλους να είναι φιλοπερίεργοι

Οι Δίδυμοι θέλουν να διεγείρονται συνεχώς νοητικά και να διασκεδάζουν. Τους αρέσουν οι συζητήσεις, οι γρίφοι, το τραγούδι και φυσικά οι ερωτήσεις.

Οι Δίδυμοι θυμίζουν μικρά πουλιά που συνεχώς πετάνε, και προτιμούν να κρατάνε τις χαρούμενες, ανάλαφρες στιγμές. Εμπνέουν τους γύρω τους κάνοντας την κάθε μέρα να μοιάζει με περιπέτεια και μυστήριο.

  Ποια ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες

 

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Εμπνέει τους άλλους να νοιάζονται

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο με συναίσθημα, που δίνει μεγάλη σημασία στις αισθήσεις και τα ένστικτά του. Αφοσιώνεται στους στόχους του ολοκληρωτικά με όλη του την ψυχή.

Ένα Καρκίνος είναι ικανός να μην κοιμηθεί προκειμένου να καταφέρει αυτό που θέλει. Η ικανότητα του να νοιάζεται βαθιά και να δουλεύει συνεχώς για το καλύτερο είναι αυτά που εμπνέουν τους γύρω του.

 

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Εμπνέει τους άλλους να είναι ο εαυτός τους

Ο φλογερός Λέοντας είναι επικεντρωμένος στο να εκφράζεται και να ανακαλύπτει τη διασκεδαστική πλευρά της ζωής. Έχει πληθωρική και θερμή παρουσία που γοητεύει, αλλά κάποιες φορές επισκιάζει τους πιο εσωστρεφείς.

Το να αφήνει τους άλλους να ανακαλύπτουν την προσωπικότητά τους και το πώς θα χαλαρώνουν είναι ο τρόπος του να ξεφεύγει από το να ασχολείται συνεχώς με τον εαυτό του. Όσοι έχουν ανάγκη από αυτοπεποίθηση εμπνέονται από τον τρόπο ζωής ενός Λέοντα.

 

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Εμπνέει τους άλλους να γίνονται καλύτεροι

Ως γνήσιο ζώδιο της Γης ο Παρθένος νοιάζεται για τον υλικό κόσμο. Συχνά τον συνδυάζουν με την υγεία, την άθληση και την τελειότητα. Όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με το να βελτιώνεις κάτι που ήδη υπάρχει.

Ο Παρθένος πάντα έχει αψεγάδιαστο στιλ, και οι σημειώσεις του στο σχολείο ήταν πάντα οι καλύτερες. Με τον τρόπο του εμπνέει τους άλλους να εκτιμούν και να βελτιώνουν την καθημερινότητά τους, ώστε ακόμα και η πιο βαρετή συνήθεια να γίνεται μια μικρή τελετουργία.

 

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Εμπνέει τους άλλους να ζουν αρμονικά

Ζώδιο του Αέρα ο Ζυγός έχει μια ευχάριστη ενέργεια που τον τυλίγει και είναι τέλειος στο να αντανακλά αυτούς με τους οποίους συναναστρέφεται.

  Πότε είναι έτοιμα για ΕΚΡΗΞΗ ΘΥΜΟΥ τα 12 ζώδια;

Ξέρει τις κατάλληλες λέξεις σε μια συζήτηση, ξέρει το σωστό τραγούδι για ένα πάρτι και το τέλειο σύνολο για κάθε περίσταση. Εμπνέει τους γύρω του, ώστε να δημιουργούν στη ζωή τους ομορφιά και ειρήνη.

 

Πώς εμπνέεται τους γύρω σας; Δείτε τι λέει το ζώδιό σας

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Εμπνέει τους άλλους να κοιτάζουν βαθιά στην ψυχή τους

Τα πιο απόκρυφα και σκοτεινά σημεία της ζωής είναι που προκαλούν τη φαντασία του Σκορπιού. Εμμονές, ένταση, θυμός, πόθος, εκδίκηση, όλα αυτά είναι αγαπημένα θέματα για το ζώδιο αυτό.

Και γι’ αυτό είναι ικανός να κάνει τους γύρω του να δουν όλες τις πλευρές της ζωής. Είναι μια στάση ζωής υγιής και φυσιολογική, αφού όλοι πρέπει να εξελισσόμαστε και να ξαναγεννιόμαστε. Οι Σκορπιοί εμπνέουν τους ανθρώπους να ρωτάνε τις πιο δύσκολες ερωτήσεις και να προχωράνε, όσο δύσκολο κι αν τους φαίνεται στην αρχή.

 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Εμπνέει τους άλλους να ρισκάρουν

Ο Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια, το να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα και να νιώθει απόλυτη ελευθερία. Είναι άνθρωπος αισιόδοξος που εμπιστεύεται το σύμπαν και όσα αυτό φέρνει.

Οι άλλοι θαυμάζουν τη σκέψη και την αγάπη του Τοξότης να φιλοσοφεί καθώς και το χάρισμά του να δείχνει τον τρόπο για βελτίωση. Η θετική του ενέργεια είναι μεταδοτική και εμπνέει τους γύρω του με την ελεύθερη φύση του.

 

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Εμπνέει τους άλλους να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της Γης που αναλαμβάνει δράσει με οδηγό τη λογική. Αποπνέει μια ψυχρή, ήρεμη αύρα που δείχνει ότι έχει τα πάντα υπό έλεγχο.

  Τι να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού ανάλογα με το ζωδιό του!

Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να σε βοηθήσει να οργανώσεις το πλάνο της ζωής σου σε βάθος χρόνου, να σε καθοδηγήσει, να σου δώσει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές.

Αν θέλει κάποιος να ξεκινήσει μία επιχείρηση ή να αποπληρώσει το δάνειό του, τότε ας στραφεί σε έναν Αιγόκερο. Η σταθερότητα και το αίσθημα της ευθύνης ενός Αιγόκερου εμπνέει τους γύρω του να προχωρήσουν μπροστά και να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους.

 

Πώς εμπνέεται τους γύρω σας; Δείτε τι λέει το ζώδιό σας

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Εμπνέει τους άλλους να είναι ειλικρινείς

Ο μικρός επαναστάτης Υδροχόος είναι ένα ζώδιο πνευματικό, ηθικολογικό και συναρπαστικό. Αλλάζει συνεχώς διάθεση, πηγαίνοντας από το ένα άκρο στο άλλο, αλλά ανεξάρτητα από την κυκλοθυμία του πάντα είναι ευθύς με τους γύρω του.

Αυτός είναι ο λόγος, που ωθεί και τους άλλους να βρουν τα δικά τους πιστεύω, γιατί έτσι γίνεται η ζωή πιο ενδιαφέρουσα. Το πάθος του Υδροχόου και η ηγετική του φύση εμπνέει κάποιον να κάνει πράγματα και να λέει πάντα αυτό που σκέφτεται.

 

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Εμπνέει τους άλλους να είναι πιο ευαίσθητοι

Ο Ιχθύς είναι το πιο δεκτικό ζώδιο, χάρη στην ονειρική φύση του. Συντονίζεται πάντα με τα συναισθήματα των γύρω του και καταλαβαίνει πότε κάποιος χρειάζεται βοήθεια.

Είναι ικανός να βλέπει τη συνολική εικόνα και όχι μέρος της, και βοηθάει και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Οι άνθρωποι εμπνέονται από τον Ιχθύ και την όμορφη ψυχή του και προσπαθούν να γίνουν ευγενικοί και ανιδιοτελείς σαν αυτόν.

 

womanidol

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *