Σνακ: Πόσα πρέπει να τρως για να αδυνατίσεις;

Σνακ: Πόσα πρέπει να τρως για να αδυνατίσεις

Σνακ: Πόσα πρέπει να τρως για να αδυνατίσεις

 

Οι διαιτολόγοι συμβουλεύουν να τρώμε μικρά και συχνά γεύματα για να ενισχύσουμε τον μεταβολισμό μας και να χάσουμε κιλά.

Πόσα σνακ, όμως, πρέπει να τρώμε ενδιάμεσα από τα 3 βασικά γεύματα για να αδυνατίσουμε;

Η απάντηση που δίνουν οι επιστήμονες δεν είναι ικανοποιητική! Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, δεν έχει σημασία η συχνότητα των γευμάτων αλλά η… ποσότητα και η ποιότητα. Με λίγα λόγια μπορεί να τρως σνακ και να παχαίνεις αλλά μπορεί και να αδυνατίζεις.

 

Πλέον μπορούμε να βρούμε πολλά έτοιμα σνακ που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας, αφού κάθε φορά που πεινάμε, απλά ανοίγουμε την συσκευασία και καταναλώνουμε ένα σνακ. Αυτό, όμως, κάποιες φορές είναι καταστροφικό για τη δίαιτά μας, αφού πολλά σνακ περιέχουν πολλές θερμίδες.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν, μάλιστα, ότι τα συχνά γεύματα δεν ενισχύουν τον μεταβολισμό απαραίτητα. Αυτό που έχει σημασία είναι τι τρώμε συνολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, για αυτό αν τα σνακ προσθέτουν επιπλέον θερμίδες σε αυτές που λαμβάνουμε καθημερινά, τότε είναι πιθανό να πάρουμε κιλά.

Τι πρέπει, λοιπόν, να προσέχεις; Ο σωστός συνδυασμός των συστατικών είναι το μυστικό για να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην καταλήξεις να πάρεις κιλά. Προτίμησε τον συνδυασμό πρωτεΐνης και φυτικών ινών για ένα σνακ που θα σε κρατήσει χορτάτη και θα ενισχύσει την προσπάθειά σου να χάσεις κιλά.

Ιδανικά διάλεξε ένα φρέσκο φρούτο, ξηρούς καρπούς σε μικρή ποσότητα, μια κούπα ποπ κορν, γιαούρτι με φρούτα, ένα smoothie χωρίς παχυντικά συστατικά, κράκερ με χούμους ή αβοκάντο και λαχανικά με ντιπ.

  Φτιάξε το κορμί της Ελένης Πετρουλάκη! Οι 10 top συμβουλές για τέλειο σώμα από την κορυφαία Ελληνίδα γυμνάστρια

 

Σνακ: Πόσα πρέπει να τρως για να αδυνατίσεις

joytv

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *