5 πράγματα που φανερώνει το μήκος των μαλλιών σου για την προσωπικότητά σου

Πράγματα που φανερώνει το μήκος των μαλλιών

πράγματα που φανερώνει μήκος των μαλλιών

Το μήκος των μαλλιών σε μία γυναίκα φανερώνει πολλά στοιχεία για την προσωπικότητά της, καθώς είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά που την καθορίζουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με μια μελέτη, το μήκος των μαλλιών είναι μια πραγματική αντανάκλαση του χαρακτήρα μας.

Δείτε παρακάτω τι δηλώνει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας.

 

5 πράγματα που φανερώνει το μήκος των μαλλιών σου για την προσωπικότητά σου

Μήκος των μαλλιών: Πίξι ή πολύ κοντό

Πίξι ή πολύ κοντό

Έχετε αυτοπεποίθηση, σας αρέσει να φλερτάρετε, είστε κοινωνικές και ευχάριστες προσωπικότητες. Σας είναι πολύ εύκολο να γνωρίζετε καινούργιο κόσμο και να κάνετε νέους φίλους. Σας αρέσουν οι δουλειές που σας επιτρέπουν να τονίζετε την ευφυΐα σας και ξέρετε πώς να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα με αξιοπρέπεια και αυτο-έλεγχο, αν και ορισμένες φορές φέρεστε παρορμητικά.

 

Μήκος των μαλλιών: Καρέ ή πάνω από τους ώμους

Καρέ

Είστε ένας ευθύς άνθρωπος που λέει την αλήθεια ακόμα και αν αυτή πονάει. Έχετε την ικανότητα να ισορροπείτε ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή. Είστε ατρόμητες και οργανωμένες. Δεν σας αρέσει η ρουτίνα, δεν έχετε κόμπλεξ και σας αρέσει να ζείτε καινούργιες εμπειρίες. Ορισμένες φορές, δράτε χωρίς να σκέφτεστε.

 

Μήκος των μαλλιών: Μέχρι τους ώμους ή μεσαίου μήκους

Μήκος των μαλλιών: Μέχρι τους ώμους ή μεσαίου μήκους

Είστε ευτυχισμένες με την θηλυκή και κομψή σας εμφάνιση. Είστε πολύ ομιλητικές και η φυσική ομορφιά σας τραβάει όλα τα βλέμματα στον δρόμο σας. Σας αρέσουν οι προκλήσεις και τα καινούργια πρότζεκτ. Ξεκινάτε εύκολα καινούργιες φιλίες και έχετε την ικανότητα να τις διατηρήσετε.

 

Μήκος των μαλλιών: Μακριά ή πολύ μακριά μαλλιά

πράγματα που φανερώνουν μαλλιά

Είστε πολύ προσεχτικές, υπομονετικές και ονειροπόλες. Σας αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις και δίνετε όλη σας την ψυχή σε αυτές. Επίσης, είστε πολύ επιλεκτικές και απαιτητικές με τον σύντροφό σας. Παλεύετε για τα όνειρό σας και κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η επιμονή σας, σας βοηθάει να επιτύχετε ό,τι θέλετε στην ζωή σας.

  Απίστευτο! Αν φάτε αυτό το τρόφιμο θα γλιτώσετε για πάντα από τα κουνούπια

 

enimerotiko

Αφήστε μια απάντηση