Test παρατηρητικότητας: Λίγοι κατάφεραν να βρουν την γυναίκα στην φωτογραφία

Test παρατηρητικότητας

Test παρατηρητικότητας

Λίγοι κατάφεραν να βρουν την γυναίκα στην φωτογραφία

 

Αυτό το test παρατηρητικότητας απαιτεί δυνατούς λύτες

Η αλήθεια είναι πως τα tests παρατηρητικότητας αλλά και γενικά τα tests έχουν κατακλύσει το internet και όχι άδικα. Τα διάφορα tests που τεστάρουν τις γνώσεις ή την παρατηρητικότητά μας είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περνάμε τον χρόνο μας στο διαδίκτυο.

Οι άνθρωποι, βλέπουν ένα test και αμέσως θέλουν να το κάνουν για να αποδείξουν στον εαυτό τους αλλά και στους φίλους τους, ότι έχουν δυνατότητες σε διάφορους τομείς. Είναι περισσότερο ένας τρόπος ψυχαγωγίας μέσα στο σπίτι, παρά οτιδήποτε άλλο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανήκουμε κι εμείς σε αυτούς τους ανθρώπους. Αποφασίσαμε λοιπόν να βρούμε για εσάς ένα πολύ δύσκολο test παρατηρητικότητας. Λίγοι άνθρωποι κατάφεραν να βρουν την γυναίκα στην φωτογραφία που θα μοιραστούμε παρακάτω.

Εσείς θα τα καταφέρετε; Διαβάστε παρακάτω:

Λίγα λόγια για τα test παρατηρητικότητας

Τα test παρατηρητικότητας είναι αυτό που υποδηλώνει και η ονομασία τους. Διάφορες εικόνες ή βίντεο που βάζουν στους ανθρώπους την δοκιμασία να παρατηρήσουν πράγματα που δύσκολα τα παρατηρείς. Είναι από τα αγαπημένα μας test αφού, θεωρούμε ότι είναι πιο δύσκολα από άλλα.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος να παρατηρεί συγκεκριμένα πράγματα. Πρέπει λοιπόν να συγκεντρωθείς απόλυτα για να παρατηρήσεις κάτι. Μάλιστα πριν κάποια χρόνια είχε κυκλοφορήσει στο internet ένα βίντεο που είχε γίνει viral τότε.

Εσείς θα τα καταφέρετε; Διαβάστε παρακάτω

Το βίντεο ήθελε να περάσει το μήνυμα στους οδηγούς ότι απαγορεύεται να μιλούν στο τηλέφωνο όσο οδηγούν, διότι το τηλέφωνο τους αποσπά την προσοχή. Στο βίντεο οι άνθρωποι καλούνταν να παρατηρήσουν κάτι συγκεκριμένο. Την ίδια στιγμή, μία αρκούδα περνούσε μπροστά από τα μάτια τους.

  ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ! Μια βόλτα στο κάστρο αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού σου

Οι άνθρωποι παρατηρώντας με προσοχή αυτό που τους είχε ζητηθεί, δεν πρόσεξαν καν την αρκούδα, παρόλο που έκανε ότι μπορούσε για να κάνει αισθητή την παρουσία της. Με αυτόν τον τρόπο το τεστ έδειχνε ότι όταν ένας άνθρωπος είναι συγκεντρωμένος σε ένα πράγμα, δεν μπορεί παράλληλα να συγκεντρωθεί και σε κάτι άλλο.

Σήμερα λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας μία εικόνα. Στην εικόνα βλέπουμε έναν χαρούμενο παππού στο χωράφι του να αγναντεύει . Όλα στην εικόνα είναι πολύ ξεκάθαρα. Κανείς όμως δεν πρόσεξε την γυναίκα. Εσύ θα τα καταφέρεις;

Δείτε παρακάτω την εικόνα:

Test παρατηρητικότητας

 

true

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *