Ζώδια και γάμος. Πως να σου κάνει την πρόταση;

Ζώδια και γάμος

Ζώδια και γάμος

Πως να σου κάνει την πρόταση;

 

Νιώθεις ότι είσαι έτοιμη για τον γάμο. Γνώρισες το άλλο σου μισό, τον άνθρωπο που έχει όλα τα προσόντα για να μπορέσεις μαζί του να κάνεις οικογένεια, είναι αυτό ακριβώς που αναζητούσες και σε συμπληρώνει σε όλα! Περνάτε τέλεια μαζί, όμως η πρόταση γάμου καθυστερεί ή πολύ απλά δεν ξέρεις αν έχει σκεφτεί να παντρευτείτε κάποια στιγμή!

Όλοι σε ρωτάνε “πότε θα φάμε κουφέτα”, “Πότε θα γίνει ο γάμος; ” εσύ ζορίζεσαι, δαγκώνεσαι και δεν ξέρεις τι να απαντήσεις… Τα ζώδια και εμείς σου έχουμε τη λύση. Γιατί τα ζώδια πάντα θα είναι στο πλευρό σου και θα σε καθοδηγήσουν σε αυτά που δε μπορείς να λύσεις μόνη σου.

 

Ζώδια και γάμος. Πως να σου κάνει την πρόταση;

Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε όλα τα βήματα που πρέπει να κάνεις, προκειμένου να δεχτείς την πολυπόθητη πρόταση γάμου!

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο και το βασικό που πρέπει να γνωρίζεις για τον Κριό είναι ότι τον πνίγει η ιδέα του “για πάντα μαζί”, έτσι λοιπόν αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις, είναι να μην γκρινιάζεις και να μην κουβεντιάζεις πολύ για θέματα γάμου και οικογένειας. Δείξε με τον τρόπο σου ότι δεν περιμένεις πρόταση γάμου ή ότι και εσύ η ίδια δεν έχεις πολυσκεφτεί το θέμα της παντρειάς! Προσπάθησε να γίνει η παρουσία σου στη ζωή του απαραίτητη, πρόσφερε συντροφικότητα δίχως πίεση και, ναι, η πρόταση γάμου θα σου έρθει ξαφνικά, γρήγορα και από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι το παιδί για σπίτι και οικογένεια, μπορεί να αργεί να πάρει την απόφαση του γάμου, όταν το κάνει όμως, τότε θα είναι για πάντα… Ένας Ταύρος για να κάνει πρόταση γάμου, θα πρέπει να είναι σίγουρος, τόσο για τα δικά σου αισθήματα, όσο και για τα δικά του! Θα πρέπει επιπλέον να είναι σίγουρος ότι είσαι το κατάλληλο άτομο για να ανοίξει σπίτι! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τον πείσεις για τα αισθήματά σου και να του προσφέρεις τη ζεστή φωλιά που θα τον κάνει να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά!

 

Ζώδια και γάμος. Πως να σου κάνει την πρόταση;

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι αλήθεια ότι τον πιάνει κρύος ιδρώτας όταν σκέφτεται ή ακούει για γάμο, οικογένεια και παιδιά… Ο Δίδυμος φοβάται το γάμο, επομένως αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τον πείσεις, με επιχειρήματα πάντα (αφού σε Δίδυμο απευθύνεσαι) ότι μεταξύ σας δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, ακόμα και όταν μπει το στεφάνι!

  4 πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ένας Καρκίνος

Καταρχάς θα πρέπει να τον αφήσεις ελεύθερο να μπορεί να απολαμβάνει τις δραστηριότητές του, χωρίς πιέσεις και χωρίς να ζητάς… ραπόρτο για το τι κάνει, πού πάει, με ποιους βρέθηκε. Στην συνέχεια, θα πρέπει να παίζεις με όμορφο τρόπο με το μυαλό του, για να του εξιτάρεις το ενδιαφέρον. Πέρασέ του το μήνυμα ότι ο γάμος μαζί σου θα είναι μία νέα εμπειρία, που θα θυμίζει παιχνίδι… Με αυτό τον τρόπο η πρόταση γάμου δε θα αργήσει!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος έχει την βαθύτερη επιθυμία να δημιουργήσει το δικό του σπιτικό! Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για αυτόν, ωστόσο οι ανασφάλειές του και οι συναισθηματικοί του φόβοι μπορεί να τον κάνουν να διστάζει και να αναβάλει την απόφαση γάμου! Τι να κάνεις; Κάνε τον να νιώσει κοντά σου σαν να είστε ήδη παντρεμένοι, σαν να είστε οικογένεια… Ανάπτυξε καλές σχέσεις με το περιβάλλον του, ιδιαίτερα με τους γονείς και τα αδέρφια του, γιατί ακούει πολύ τις συμβουλές τους και μπορούν να έχουν θετική επιρροή στη μεταξύ σας σχέση. Δώσε του όση περισσότερη αγάπη μπορείς και… δε θα χάσεις!

 

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας λατρεύει τα παιδιά, θεωρεί λοιπόν ότι ο βασικός λόγος για να πάρει τη απόφαση του γάμου είναι το να θέλει να γίνει γονιός! Θες πρόταση γάμου λοιπόν; Ένας πολύ καλός τρόπος είναι να του ξυπνήσεις το πατρικό (ή μητρικό αν μιλάμε για γυναίκα) ένστικτο! Δείξε του πόσο αγαπάς τα παιδιά, αλλά εκδήλωσε και την σκέψη σου ότι θεωρείς πως θα γίνει ένας εκπληκτικός γονέας… Εφόσον του μπει η ιδέα στο μυαλό και συνεχίζει να νιώθει μεγάλο έρωτα και πόθο για σένα, το αμέσως επόμενο βήμα είναι και η πρόταση γάμου!

 

Ζώδια και γάμος. Πως να σου κάνει την πρόταση;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος μπορεί να είναι συγκροτημένος και να φαντάζει ιδανικός (ή ιδανική) σύζυγος, ωστόσο δεν τον πολυενδιαφέρει η υπόθεση γάμος… Αυτό συμβαίνει γιατί αφενός μεν τα πάει καλά με τη μοναξιά του, από την άλλη πλευρά όμως έχει εξιδανικεύσει το θέμα της οικογένειας, αναζητώντας τον τέλειο (ή την τέλεια) σύντροφο!

  Ποια ζώδια είναι τα μαύρα πρόβατα της οικογένειας

Για να πειστεί λοιπόν ο Παρθένος ότι έχει έρθει η ώρα για μία πρόταση γάμου, αρκεί να καλύπτεις όλες τις προϋποθέσεις που του είναι απαραίτητες, για να κάνει το μεγάλο βήμα! Επιπλέον, επειδή δεν του αρέσει να χαλάει χατίρια και να πληγώνει, ίσως μία ανοιχτή και ειλικρινής κουβέντα μαζί του θα τον βοηθούσε να ξεδιαλύνει λίγο τις αποφάσεις του!

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το κατεξοχήν ζώδιο της συντροφικότητας, αλλά και του γάμου! Δε θα σου είναι δύσκολο να τον πείσεις να σου κάνει πρόταση γάμου, αφού στην ουσία θέλει έναν μόνιμο σύντροφο, με τον οποίο θα είναι σαν γροθιά ενωμένοι! Βάλε τον για τα καλά στη ζωή σου, γίνε μαζί του ένα, ξεκίνησε να κουβεντιάζεις για συμβίωση μαζί του και δελέασέ τον περιγράφοντας πόσο όμορφος θα είναι ο γάμος σας, που θα είναι σαν ένα μεγάλο πάρτι, μαζί με τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπάτε! Όλα αυτά θα του αρέσουν και θα έρθει η ώρα που, ναι, όσο αναποφάσιστος και να είναι, θα σου κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ο Σκορπιός είναι πράγματι πολύ ερωτευμένος μαζί σου, θα σκεφτεί ότι με το γάμο θα σε “δέσει” και θα μπορεί μόνιμα να σε έχει δίπλα του, δίνοντας τις εντολές του! Βέβαια, για να καταλήξει στην απόφαση να σου κάνει πρόταση γάμου, θα πρέπει αφενός να είναι πραγματικά παθιασμένος μαζί σου, αφετέρου θα πρέπει να έχει πειστεί ότι είσαι ένα άτομο αληθινό, το οποίο δεν πρόκειται να τον προδώσει! Αφοσίωση, αυτό ακριβώς λοιπόν ζητά ένας Σκορπιός, για να αποφασίσει να δημιουργήσει οικογένεια… Μόλις του την δώσεις, θα αρχίσεις να ψάχνεις και για νυφικό!

 

Ζώδια και γάμος. Πως να σου κάνει την πρόταση;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, γιατί είναι ενάντια στο γάμο, δεν του αρέσουν οι στενές δεσμεύσεις και ναι, προτιμά την ελευθερία του! Αν ξεκινήσεις να του κουβεντιάζεις για γάμο και οικογένεια, το πιο πιθανό είναι να θυμώσει και αντιδραστικά να απομακρυνθεί… γι’ αυτό θέλει μαεστρία! Δώσε του ελευθερίες, δείξε του χαλαρότητα, μην τον πιέζεις για τίποτα απολύτως, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι μαζί σου θα ζήσει εμπειρίες πρωτόγνωρες! Όταν ο Τοξότης βεβαιωθεί ότι δε θα χάσει ούτε θα περιορίσει την ελευθερία του μετά το γάμο, τότε θα έρθει και η πολυπόθητη πρόταση!

  Συνδέονται οι Δεσμοί της Σελήνης με το Κάρμα;

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι γεννημένος για τη δημιουργία οικογένειας, ωστόσο η επιλογή αυτή είναι και η πιο σοβαρή και σημαντική της ζωής του! Αν δεν έχει καταφέρει ακόμα να φτιάξει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του, θα πρέπει να κάνεις υπομονή, γιατί η πρόταση γάμου θα καθυστερήσει… Αν βρίσκεται σε μία καλή κατάσταση στην καριέρα του, τότε ο ίδιος από μόνος του θα σκέφτεται το αμέσως επόμενο βήμα. Εσύ λοιπόν, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του δείξεις ότι οι προθέσεις σου είναι σοβαρές και ότι θα κάνεις όση υπομονή χρειάζεται!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πώς θα καταφέρεις να “τυλίξεις” έναν Υδροχόο; Μπορεί να είναι απρόβλεπτος, ανεξάρτητος και αρκετά φιλελεύθερος, όμως πραγματικά αγαπά τον θεσμό της οικογένειας, ίσως με έναν δικό του τρόπο, ίσως λίγο πιο μοντέρνο και φιλελεύθερο! Ο διάλογος, η μεταξύ σας επικοινωνία, αλλά και οι προκλήσεις είναι αυτό που θα κάνουν τον Υδροχόο να σου κάνει την πρόταση γάμου… Μη φανταστείς ότι θα το πολυσκεφτεί… μην έχεις τις αυταπάτες ότι θα σου κάνει με τρόπο παραδοσιακό την πρόταση γάμου ή ότι θα ακολουθήσει ένας γαμήλιος προγραμματισμός έτσι όπως κάνει όλος ο κόσμος… Είπαμε, είναι απρόβλεπτος!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεγλιστρά σαν το ψάρι, βρίσκοντας πάντα δικαιολογίες για να καθυστερεί την πρόταση γάμου; Ο Ιχθύς, όταν είναι αναβλητικός στις αποφάσεις τους, ένα πράγμα θέλει: ταρακούνημα! Αν λοιπόν έχετε μία δεμένη συναισθηματικά σχέση και του έχεις δείξει όλη την αγάπη και τη ζεστασιά σου, όμως παρόλα αυτά δεν έρχεται ακόμα η πρόταση, τότε ένα πράγμα σου μένει μόνο να κάνεις: Να αδιαφορήσεις, να αρχίσεις σιγά-σιγά να απομακρύνεσαι, να παγώσεις λίγο συναισθηματικά μαζί του! Αν φοβηθεί ότι θα σε χάσει, πολύ γρήγορα θα δραστηριοποιηθεί!

 

Ζώδια και γάμος. Πως να σου κάνει την πρόταση;

zwdiasimera

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *