Μια παχύσαρκη μαθήτρια έχασε το μισό της βάρος χρησιμοποιώντας μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού… και σήμερα είναι μοντέλο

Μια παχύσαρκη μαθήτρια έχασε το μισό της βάρος

Μια παχύσαρκη μαθήτρια έχασε το μισό της βάρος

 

Οι φωτογραφίες από το πριν και το μετά είναι απίστευτες

Πριν από τρία χρόνια, η Mathilde Broberg από τη Δανία είχε μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Πήγε ν’ ανέβει σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ, σκεπτόμενη πως θα ήταν μια κανονική βόλτα.

Τα πράγματα όμως δεν ήταν έτσι, και αποδείχτηκε πως αυτή ήταν η εμπειρία που άλλαξε τη ζωή της. Ζύγιζε σχεδόν 120 κιλά, και λόγω του βάρους της παραλίγο να μην την αφήσουν να ανέβει στο τρενάκι.

Mathilde Broberg

Εκείνη την περίοδο, δεν έτρωγε καλά και ήταν μελαγχολική. Έλεγε, “Πριν, τα μόνα που ήθελα να αγοράζω ήταν τσιπς, σοκολάτες, κέικ, νουντλς και έτρωγα αρκετό junk food ανάμεσα στα γεύματά μου.” Η ημερήσια κατανάλωση θερμίδων της ήταν πάνω από 3.500 και η τρομακτική αυτή εμπειρία την οδήγησε στην απόφαση να κάνει κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

παχύσαρκη μαθήτρια έχασε μισό της βάρος

Είχε κόψει όλα τα junk food και άρχισε να τρώει τις μερίδες της με το κουταλάκι του γλυκού. Μπορεί να μην ακούγεται πολύ χορταστικό αλλά της έκανε δουλειά. Μόλις έχασε τα περισσότερα κιλά της, η Broberg αντιμετώπισε ένα άλλο πρόβλημα. Το βάρος της μπορεί να έφυγε, αλλά το δέρμα που στήριζε αυτό το βάρος ήταν ακόμα εκεί.

Πραγματικά, η εμφάνισή της ήταν χειρότερη από ό,τι όταν ήταν βαρύτερη. Αλλά μέσα σ’ όλα, στάθηκε τυχερή. Πήρε 6.500€ για να κάνει μια χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Είναι πραγματικά μια έμπνευση για όποιον σκέφτεται ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιτευχθεί.

H 20χρονη Mathilde Broberg είχε ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό όταν σχεδόν της απαγορεύτηκε η είσοδος σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ. Αλλά, η εμπειρία της αυτή ήταν ένα κίνητρο για να κάνει μια δραστική αλλαγή στη ζωή της.

  Το μυστικό της Χριστίνας Κοντοβά για επίπεδη κοιλιά και γράμμωση στα 44 - Ακολουθεί πιστά τη μέθοδο της διαλειμματικής δίαιτας

Mathilde Broberg

 

Μια παχύσαρκη μαθήτρια έχασε το μισό της βάρος χρησιμοποιώντας μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού… και σήμερα είναι μοντέλο

Της είπαν ότι δεν μπορούσε να μπει στο τρενάκι του λούνα παρκ επειδή ήταν πολύ παχιά. Ήταν ενοχλητικό για την ίδια, κι έτσι, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή.

Έφτασε σε σημείο να ζυγίζει πάνω από 120 κιλά και έπαιρνε περισσότερες από 3.500 θερμίδες την ημέρα. Τα γεύματά της ήταν για δύο άτομα τουλάχιστον. Μπορείτε να καταλάβετε το βάρος της από το πόσο βαθιά κατεβαίνει το τραμπολίνο.

Τότε ξεκίνησε μια δίαιτα τρώγοντας με το κουταλάκι του γλυκού. Εδώ μοιράζεται μερικά από τα πρώτα αποτελέσματα.

Η Broberg έχασε πάνω από 55 κιλά και τώρα είναι μια personal trainer και μοντέλο. Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από κάποιον που έχει ζήσει αυτή τη διαδικασία.

Πρόσφατα ανέφερε το εξής: “Αν κάποιος πριν από τρία χρόνια μου έλεγε ότι θα ήμουν personal trainer και μοντέλο, θα γελούσα μαζί του.” Οι φωτογραφίες εξηγούν το γιατί.

παχύσαρκη μαθήτρια έχασε μισό της βάρος

Μια ματιά στη σημερινή της εμφάνιση δεν θυμίζει σε τίποτε την παλιά της ζωή. Είναι η ζωντανή απόδειξη του ότι, όταν ένα άτομο θέλει ν’ αλλάξει, μπορεί, αρκεί να το θέλει πραγματικά.

Η Broberg έχασε πάνω από 55 κιλά

Οι φωτογραφίες από το πριν και το μετά είναι απίστευτες.

Μια παχύσαρκη μαθήτρια έχασε το μισό της βάρος

Η Broberg λέει πως άξιζε ο κόπος! Και θα συμφωνήσουμε μαζί της!

παχύσαρκη μαθήτρια έχασε μισό της βάρος

 

athensmagazine

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *