Μια συγκινητική ιστορία 82χρονου βετεράνου του Β’ παγκοσμίου πολέμου που θα σε κάνει να δακρύσεις!

Μια συγκινητική ιστορία

Μια συγκινητική ιστορία 82χρονου βετεράνου του Β’ παγκοσμίου πολέμου

 

Ο Τζακ Tueller, 84 ετών Βετεράνος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, διηγείται μια καταπληκτική αληθινή ιστορία για δύο «εχθρούς» που τους ένωσε ένα τραγούι κατά τη διάρκεια μιας σκληρής μάχης..

“Σκέφτηκα, ότι ο γερμανός σκοπευτής ένιωθε τόσο μόνος και φοβισμένος όπως εγώ. Πώς μπορώ να τον σταματήσω να πυροβολάει; Έτσι έπαιξα αυτό το γερμανικό ποπ τραγούδι της εποχής. « Lilly Marlene, με την τρομπέτα μουΤο επόμενο πρωί, η στρατιωτική αστυνομία ήρθε και του είπε πως ένας γερμανός φυλακισμένος που παραδόθηκε μόνος του ρωτούσε, “Ποιος έπαιξε τρομπέτα χθες το βράδυ;”

“Άρπαξα την τρομπέτα μου και κατέβηκα να τον βρω Εκεί ήταν ένα 19- χρονων, φοβισμένο παλικάρι. Ήταν ντυμένος σαν ένα γαλλος αγρότης για να σκεπάσει το ρόλο του ως ελεύθερος σκοπευτής. Και, κλαίγοντας είπε,« δεν μπορούσα να σκοτώσω άλλον ακούγοντας το τραγούδι γιατί σκέφτηκα την αρραβωνιαστικιά μου. Σκέφτηκα τη μητέρα και τον πατέρα μου , «Ο ρόλος μου πια έχει τελειώσει.»

“Άπλωσα το χέρι του, και έσφιξα το χέρι του εχθρού», δήλωσε ο Tueller. “[Αλλά] δεν ήταν πια εχθρός, γιατί η μουσική είχε ηρεμήσει το άγριο θηρίο».

Η μουσική δεν έχει εχθρούς!

 

Μια συγκινητική ιστορία 82χρονου βετεράνου του Β’ παγκοσμίου πολέμου που θα σε κάνει να δακρύσεις!

mymind

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

  Μαριώ: «Η μαμά μου με τον Άγιο Παΐσιο ήταν πρώτα ξαδέλφια. Μου στάθηκε σε δύσκολες στιγμές»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *