Την έσωσε από τις φλόγες όταν ήταν 5 ετών και 20 χρόνια αργότερα την καμαρώνει στην αποφοίτηση της

Την έσωσε από τις φλόγες όταν ήταν 5 ετών

Την έσωσε από τις φλόγες

20 χρόνια αργότερα την καμαρώνει στην αποφοίτηση της

 

Αστυνομικός σώζει κορίτσι: Δυο περίπου δεκαετίες αφότου έσωσε ένα 5χρονο κορίτσι από το διαμέρισμα της εκείνη του το ξεπληρώνει.

 

Αστυνομικός σώζει κορίτσι: Η 23χρονη πλέoν Josi Aponti

Ένας αστυνομικός από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ ήταν καλεσμένος στην αποφοίτηση της από το πανεπιστήμιο. Ο ιδιος πηρε μεγάλη χαρά που το κορίτσι τον θυμόταν και παρευρέθηκε στην αποφοίτηση.

Η 23χρονη πλέον Josi Aponti χρησιμοποίησε το Facebook για να μάθει την ταυτότητα του «φύλακα αγγέλου» της.

Ανακάλυψε πως ο detective Peter Getz ηταν αυτός που την είχε σώσει. Έτσι εκεινη τον προσκάλεσε στην μέρα της αποφοίτησης της.

Αστυνομικός σώζει κορίτσι

Η κοπέλα ήταν στο σπίτι του θείου της το 1998 όταν ξέσπασε η πυρκαγιά. Σώθηκε μόνο χάρις στις προσπάθειες του αστυνομικού ενώ υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού. Στην πυρκαγιά έχασε τη ζωή του ο ξάδερφος της.

Η κοπέλα βρισκόταν σε τόσο άσχημη κατάσταση που ο αστυνομικός δε μπορούσε να περιμένει την άφιξη του ασθενοφόρου. Έβαλε την κοπέλα στο υπηρεσιακό αμάξι και της έκανε τεχνητή αναπνοή ενώ ο συνάδελφος του έτρεχε να φτάσει στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Η Aponti δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC πως «μου είπαν ότι θα μπορούσε να έχω πεθάνει αν είχε καθυστερήσει έστω και λίγα δευτερόλεπτα για να περιμένει το ασθενοφόρο να φτάσει. Ήθελα να μοιραστώ τη στιγμή της αποφοίτησης μου με όλους όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ».

 

Την έσωσε από τις φλόγες όταν ήταν 5 ετών και 20 χρόνια αργότερα την καμαρώνει στην αποφοίτηση της

Την έσωσε από τις φλόγες

Ο Getz δήλωσε με τη σειρά του πως «παραμένω υπόχρεος στις πυροσβεστικές δυνάμεις που μπήκαν στο διαμέρισμα και κατάφεραν να τη βγάλουν έξω.

  Μάρτιος Καλό Μήνα!!!

Από εκεί και πέρα, δεν έκανα τίποτα παραπάνω από όσα μου υπαγόρευε το καθήκον μου και όσα έχω διδαχθεί να κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είμαι τίποτα παραπάνω από ένας τροχός της αμάξης. Εργάστηκαν σκληρά πολλοί άνθρωποι για να καταφέρουμε να τη βγάλουμε έξω ζωντανή».

 

fumara

Αφήστε μια απάντηση