Τι να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού ανάλογα με το ζωδιό του!

Τι να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού ανάλογα με το ζωδιό του

Τι να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού ανάλογα με το ζωδιό του

Έλενα Γκιτσάλη

Όλες μας έχουμε αναρωτηθεί τι να φορέσουμε στο πρώτο ραντεβού γιατί σκοπός μας φυσικά είναι να αρέσουμε. Έχουμε περάσει ατέλειωτες ώρες μπροστά στην ντουλάπα δοκιμάζοντας, ίσως και όλα, τα ρούχα μας και κάνοντας όλους τους πιθανούς και καμιά φορά απίθανους συνδυασμούς.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά στιλιστικά tips ανάλογα με το ζώδιο του καλού σας.

 

Τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού μαζί του..

ΚΡΙΟΣ

Το κόκκινο είναι το αγαπημένο χρώμα του Κριού γιατί είναι ένα τολμηρό χρώμα που εκπέμπει δυναμισμό. Αν θέλετε να κάνετε ένα Κριό να τρέχει ξοπίσω σας αυτό είναι το χρώμα που θα πρέπει να βάλετε . Για τον Κριό το κόκκινο συμβολίζει την φωτιά και το πάθος . Ξυπνά τον κυνηγό μέσα του και πραγματικά του ανεβάζει την αδρεναλίνη. Μπορείτε να βάλετε ένα κόκκινο φόρεμα ή ένα κόκκινο μπλουζάκι , ή ακόμα και ένα κόκκινο παντελόνι γιατί τα παντελόνια, ειδικά όταν διαγράφουν τις καμπύλες σας αρέσουν στον Κριό.

Επίσης μπορείτε να επικεντρωθείτε σε κόκκινα αξεσουάρ όπως κόκκινα σκουλαρίκια, κόκκινο μεγάλο κολιέ, κόκκινη πασμίνα ή κόκκινα παπούτσια, τα οποία επίσης θα βοηθήσουν στο να τραβήξουν το βλέμμα του πάνω σας. Αυτά σε συνδυασμό με την δική σας διάθεση να χαμογελάτε συχνά και αληθινά θα τον κερδίσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν υπάρχει ένα χρώμα που μπορεί να κάνει τον άντρα Ταύρο, πραγματικό ταύρο, αυτό είναι το ρόζ το οποίο βρίσκει πολύ ελκυστικό . Καθώς είναι παραδοσιακός τύπος δεν εκτιμά το προκλητικό ντύσιμο, αντίθετα λατρεύει τα ανάλαφρα φλοράλ φορέματα και γενικά αγαπά το ανεπιτήδευτα θηλυκό στιλ. Δεν του άρεσει το υπερβολικό μακιγιάζ και τα έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο π.χ. στα χείλη σας. Λατρεύει τα φυσικά γήινα χρώματα και προτιμά τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα.

Του αρέσουν τα vintage παπούτσια σε παστέλ αποχρώσεις και καθώς είναι γήινος τύπος θα λατρέψει πάνω σας μια μπλούζα από κασμίρ ή ένα μεταξένιο πουκάμισο ή μια σατέν φούστα. Ξεχάστε τα μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια και γενικά τα μεγάλα κοσμήματα καθώς προτιμά τα απλά αξεσουάρ. Αυτά σε συνδιασμό με ένα απαλό αλλά ταυτόχρονα θηλυκό άρωμα θα διεγείρουν τις αισθήσεις του και θα σας δώσουν εξτρα πόντους.

 

Τι να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού ανάλογα με το ζωδιό του

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο άντρας Δίδυμος αγαπά το ντύσιμο που είναι στιλυστικά ελαφρώς τολμηρό. Οτιδήποτε σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος θα το εκτιμήσει δεόντως. Έλκεται από τα «ζωντανά» χρώματα και τους έντονους συνδυασμούς. Είναι ο τύπος του άντρα που θα εντυπωσιαστεί αν φορέσετε ένα π.χ. έντονα κίτρινο φόρεμα το οποίο θα συνδυάσετε με μωβ πλατφόρμες. Οι συνδυασμοί vintage με μοντέρνο του αρέσουν επίσης πολύ.

  ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΑΧΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ;

Δεν δίνει πολύ σημασία στο μακιγιάζ σας, όσο στα αξεσουάρ σας, δηλαδή στα κοσμήματα σας , στην τσάντα σας ή σε κάποιο φουλάρι που θα φοράτε. Επίσης λατρεύει τα τζιν παντελόνια ειδικά αν τα συνδυάζετε με υπερ-μοντέρνες γόβες. Παιχνιδιάρικο ντύσιμο και καλή αίσθηση του χιούμορ αλλά και θετική ενέργεια, είναι αυτά που θα τον κερδίσουν. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίδυμος αγαπά να έχει δίπλα του μια ευτυχισμένη γυναίκα που της αρέσει να διασκεδάζει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άντρας Καρκίνος αγαπά τα ρούχα που τονίζουν το στήθος σας. Ρούχα με ενσωματωμένο κορσέ, δηλαδή τα κορσάζ, θα τονίσουν ακόμα περισσότερο την παραπάνω περιοχή του σώματος σας και θα του τραβήξουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα. Του αρέσουν περισσότερο τα φορέματα που τονίζουν την θηλυκότητα σας αλλά επίσης λατρεύει τα μπλουζάκια ή τα πουκάμισα συνδυασμένα σχεδόν πάντα με vintage φούστες. Ελκυστικά ρούχα που κολακεύουν την γραμμή σας λοιπόν.

Την ματιά του θα αιχμαλωτίσουν τα τα κομψά και όχι τα κραυγαλέα αξεσουάρ καθώς και τα μαντίλια ειδικά αν είναι σατέν. Καλοφτιαγμένα νύχια σε παστέλ αποχρώσεις καθώς και καλοχτενισμένα μαλλιά είναι στα συν. Γενικά δεν θέλει να φαίνεστε σαν να έχετε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να φανείτε κομψή. Να γνωρίζετε ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στα πουδρένια αρώματα και τις γόβες peep toes.

 

ΛΕΩΝ

Άντρας με ιδιαίτερη αδυναμία στις εντυπωσιακές και extraordinaire παρουσίες. Μην ξεχνάτε ότι είναι ο βασιλιάς του ζωδιακού και για τον λόγο αυτό τον θρόνο του θα τον μοιραστεί μόνο με μια γυναίκα αναλόγων προσόντων, δηλαδή με μια βασίλισσα. Το ντύσιμο σας είναι για αυτόν πολύ σημαντικό. Απαλλαγείτε από τις ανασφάλειες σας και διαλέξτε ρούχα εντυπωσιακά, τολμηρά σε έντονα χρώματα. Animal print ρούχα παλτό ή γόβες είναι μια από τις αδυναμίες του. Αγαπά το χρυσό χρώμα, λατρεύει τα μεγάλα και εντυπωσιακά κοσμήματα και τις ψηλές γόβες.

Τα μακριά καλοφτιαγμένα νύχια βαμμένα σε έντονα χρώματα είναι κάτι που θα προσέξει αμέσως όπως φυσικά και το «στέμμα» σας, δηλαδή τα μαλλιά σας. Του αρέσουν συνήθως τα μακριά πλούσια μαλλιά με παχιές μπούκλες και συνήθως προτιμά το ξανθό χρώμα. Το άρωμα σας θα πρέπει να είναι δυνατό και θερμό με πικάντικες νότες για να επιτρέπει στην μυρωδάτη αύρα σας να εισχωρεί στα ρουθούνια του και να τον προκαλεί.

 

Τι να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού ανάλογα με το ζωδιό του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Του αρέσει το απλό αλλά κομψό ντύσιμο και λατρεύει το λευκό χρώμα. Ένα αέρινο λευκό φόρεμα ή ο κλασικός συνδυασμός λευκού / μαύρου σε πουκάμισο παντελόνι ή πουκάμισο φούστα θα του κεντρίσουν την προσοχή. Του αρέσουν τα κοσμήματα φτάνει να είναι απλά και όχι κραυγαλέα. Προτιμά τα παπούτσια με μπαρέτα ή τις «μπαλαρίνες». Δεν συμπαθεί καθόλου το έντονο βάψιμο και λατρεύει τα μαλλιά πιασμένα κότσο έτσι ώστε να αναδεικνύεται ο καλοσχηματισμένος σας λαιμός.

  Αυτός θα είναι ο πιο τυχερός μήνας για κάθε ζώδιο το 2021!

Δίνει μεγάλη σημασία στα καλοσχηματισμένα και καλοβαμμένα νύχια και προτιμά αποχρώσεις γήινες. Επίσης να είστε σίγουρες ότι η ματιά του θα πέσει σίγουρα στα παπούτσια σας αλλά και στην τσάντα σας. Λατρεύει τα αρώματα που εκπέμπουν καθαριότητα και φρεσκάδα. Γενικά σας θέλει όπως είναι και αυτός δηλαδή «καλογυαλισμένες» και περιποιημένες.

 

ΖΥΓΟΣ

Δεν του αρέσουν τα έντονα χρώματα παρά μόνο αν μιλάμε για κοσμήματα συνδυασμένα με λευκά ρούχα ή αν πρόκεται για ένα φουλάρι. Αγαπά της παστέλ αποχρώσεις και το κομψό ντύσιμο. Γενικά ωστόσο, είναι άνθρωπος που αγαπά κατά βάθος το girly look. Ένα ανάλαφρο λοιπόν φόρεμα συνδυασμένο με ένα τζιν μπουφάν ή ένα σακάκι πάνω από ένα κοντό φορεματάκι θα είναι ότι πρέπει . Του αρέσουν τα παιχνιδιάρικα ντυσίματα τα οποία όμως δεν είναι καθόλου μα καθόλου χυδαία.

Είναι πολύ παρατηρητικός και είναι ένας γνήσιος λάτρης της ομορφιάς και των ωραίων γενικά πραγμάτων. Προσέχει την εμφάνιση του και φυσικά αυτό σημαίνει ότι ζητά το ίδιο και από την συνοδό του, δηλαδή εσάς. Δεν αντέχει την παραμελημένη εμφάνιση , θέλει να συνοδεύεται από μια γυναίκα γεμάτη χάρη και κομψότητα. Η λέξη κλειδί είναι η αρμονία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν παθιασμένος και μυστηριώδης τύπος που είναι ο Σκορπιός, λατρεύει τη δαντέλα καθώς και το μαύρο χρώμα. Επίσης αγαπά και τα δερμάτινα ρούχα. Άρα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ιδανικό ντύσιμο για σας θα ήταν, ένα μαύρο φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες ή ένα μαύρο στενό δερμάτινο παντελόνι συνδυασμένο με ένα πουκάμισο με δαντελένια μανίκια. Ωστόσο, επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ζηλιάρης, δεν του αρέσει το προκλητικό ντύσιμο.

Του αρέσουν επίσης πάρα πολύ τα ρούχα που έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες όπως π.χ. ένα μαύρο στενό φόρεμα που έχει μια σχισμή έκπληξη σε ένα σημείο από το οποίο θα μπορεί να δει το δέρμα σας, ή ένα φόρεμα κλειστό ως το λαιμό αλλά εξώπλατο ή με τον ένα ώμο γυμνό. Όλα αυτά φυσικά γιατί αγαπά το μυστήριο και δεν του αρέσει καθόλου το ανοιχτά προκλητικό ντύσιμο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον Τοξότη αρέσουν τα εντυπωσιακά σχέδια και το έθνικ στιλ τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ. Αγαπά τα φωτεινά χρώματα και τα πολύχρωμα σχέδια. Του αρέσουν ρούχα που του θυμίζουν πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες . Επίσης είναι ο τύπος που αγαπά τους περίεργους συνδυασμούς οπότε το mix and match ανήκει στα αγαπημένα του στιλ. Επιπλέον, αγαπά τα μεγάλα και χρωματιστά κολιέ που τραβάνε την προσοχή του.

Άρα ένας συνδυασμός έθνικ με θηλυκό ντύσιμο θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο αγαπημένος του. Ωστόσο, σίγουρα θα προτιμήσει να σας δει ντυμένες με ρούχα τα οποία θα καθρεπτίζουν αυτό που πραγματικά είστε, έτσι ώστε να αισθάνεστε άνετες. Συνοψίζοντας θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο συνδυασμός χαλαρωτικής κομψότητας είναι ο καλύτερος.

  Πόση σημασία δίνει κάθε ζώδιο στην εξωτερική εμφάνιση;

 

Τι να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού ανάλογα με το ζωδιό του

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως σίγουρα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί σε ένα κλασικό μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με ένα μαργαριταρένιο κολιέ. Ακόμα, ένα από τα λατρεμένα του ντυσίματα είναι λευκό μεταξωτό πουκάμισο συνδυασμένο με φούστα σε γραμμή pencil κατά προτίμηση midi . Επίσης, τα παπούτσια σας ίσως να είναι και το πρώτο πράγμα που θα προσέξει για αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είναι προσεγμένα. Θα προτιμήσει φυσικά τις ψηλές κλασικές μαύρες γόβες.

Τα μαλλιά σε σινιέ κότσο θα παραμείνουν μια από τις μεγάλες του αδυναμίες. Το κλασικό και συνάμα σοβαρό ντύσιμο για τον Αιγόκερω είναι η επιτομή της κομψότητας. Τα κοσμήματα σας απλά και απέριττα και τέλος το άρωμα σας λεπτό και φίνο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός ο ζωδιακός τύπος άντρα πάντα θα προτιμάει το Bohemian στιλ, το οποίο συνδυάζοντας το casual, το ethnic και το vintage κατορθώνει να είναι ταυτόχρονα απλό αλλά και απόλυτα θηλυκό. Του αρέσουν οι περίεργοι συνδυασμοί χρωμάτων και λατρεύει να βλέπει πάνω σας μεγάλα αξεσουάρ. Έχει μεγάλη αγάπη στο τυρκουάζ και γενικά στις μπλε αλλά και στις μωβ αποχρώσεις.

Επίσης θα του άρεσε να σας δει με ρούχα λίγο πιο εκκεντρικά και ίσως λίγο παραπάνω αποκαλυπτικά. Γενικά του αρέσουν τα ντυσίματα που έχουν φαντασία και ως εκ τούτου δείχνουν δημιουργικότητα. Αγαπά τις παντελόνες και τα παπούτσια με το χοντρό τακούνι αλλά και τις πλατφόρμες. Τέλος οι μεγάλες τσάντες και τα εκκεντρικά χτενίσματα τραβάνε το βλέμμα τους.

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπάνε το ρομαντικό στιλ αλλά λατρεύουν τα φορέματα ή τα πουκάμισα που τους θυμίζουν Βaroque, δηλαδή ρούχα από βελούδο και δαντέλα καθώς και αξεσουάρ με κεντήματα μεταξωτά. Τα δαντελένια ρούχα θα παραμένουν πάντα η μεγάλη τους αδυναμία και τα αγαπημένα τους χρώματα πάντα θα είναι το μαύρο, το βαθύ κόκκινο και όλες οι αποχρώσεις του μωβ. Επίσης τα αέρινα φορέματα που φτάνουν κάτω από το γόνατο τους αρέσουν πολύ όπως και τα vintage κομμάτια.

Λατρεύουν τα κομμάτια που τονίζουν το ντεκολτέ σας και τα αγαπημένα τους παπούτσια είναι αυτά που έχουν μπαρέτα . Τους αρέσουν πολύ τα ασημένια κοσμήματα που τους θυμίζουν κειμήλια από κάποια άλλη εποχή. Τα μαλλιά σας θα τα λατρέψουν χτενισμένα ρομαντικά με μπούκλες να στολίζουν το πρόσωπο σας.

 

zwdia24

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *