Αποτοξίνωση τώρα: 9 σημάδια καμπανάκια που δείχνουν ότι το σώμα μας είναι γεμάτο τοξίνες – Τι πρέπει να κάνετε

Αποτοξίνωση τώρα

Αποτοξίνωση τώρα

9 σημάδια καμπανάκια που δείχνουν ότι το σώμα μας είναι γεμάτο τοξίνες – Τι πρέπει να κάνετε

 

Σημάδια αποτοξίνωσης: Πολλοί αναρωτιούνται τι μπορεί να σημαίνουν κάποια ασυνήθιστα σημάδια που βλέπει κάποιος στο σώμα του.

Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτό που μπορεί απλά να χρειάζεστε, είναι να κάνετε απλά αποτοξίνωση. Παρακάτω βρίσκεται η σχετική λίστα με τα σημάδια της αποτοξίνωσης.

 

Αποτοξίνωση τώρα – 9 σημάδια αποτοξίνωσης

– Πονοκέφαλοι: Είναι αλήθεια ότι οι πονοκέφαλοι μπορεί να αποδοθούν σε μια σειρά από αιτίες, όπως η χαμηλή ενυδάτωση ή το στρες. Ωστόσο, οι τοξίνες στο σώμα μπορεί να ερεθίσουν το κεντρικό νευρικό σύστημα. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε πονοκεφάλους.

Πονοκέφαλοι

– Κακή αναπνοή / κίτρινα δόντια: Τα κίτρινα δόντια και η χρόνια κακή αναπνοή μπορεί να είναι σημάδι συσσώρευσης χημικών ουσιών στο σώμα μας. Το σώμα μας μπορεί να αποτοξινώσει τα φυσικά χημικά. Όμως, επειδή κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, τα σώματα μερικών ανθρώπων είναι σε θέση να αποτοξίνωσουν πιο γρήγορα και διεξοδικά.

– Πρήξιμο: Όταν το δηλητήριο δεν ξεφεύγει από το σώμα μας, μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες. Για παράδειγμα, αν το σώμα σας αρχίζει να πρήζετε ή αν έχετε συμφόρηση κόλπων, θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχουν πάρα πολλές χημικές ουσίες στον οργανισμό σας.

 

Αποτοξίνωση τώρα – Κι άλλα σημάδια αποτοξίνωσης

– Μυικοί πόνοι: Το δηλητήριο στο σώμα μπορεί να επηρεάσει τους μυς και τις αρθρώσεις μας. Αισθάνεστε χρόνιο πόνο και έχουν αποκλειστεί άλλες πιθανές αιτίες; Η απάντηση μπορεί να είναι απλά ότι το σώμα σας προσπαθεί να αντιμετωπίσει πάρα πολλές τοξίνες.

  Τροφές που πρέπει να τρώμε καθημερινά για να έχουμε υγεία και ευεξία

– Χαμηλή ενέργεια: Όταν το σώμα σας έχει υπερφόρτωση των τοξινών, μπορεί να αισθάνεστε ακραία εξάντληση. Αυτή δεν μπορεί να αναχαιτιστεί από την ανάπαυση.

– Insomnia: Δυσκολεύεστε να αποκοιμηθείτε και να παραμείνετε κοιμισμένοι;Το σώμα σας σας λέει ότι χρειάζεται μια αποτοξίνωση. Όταν οι τοξίνες συσσωρεύονται στο σύστημά μας, μπορεί να επηρεάσουν την κυκλοφορία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αϋπνία.

 

Τα υπόλοιπα σημάδια αποτοξίνωσης

– Κοιλιακό λίπος: Το κοιλιακό λίπος που δεν υποχωρεί θα μπορούσε να είναι μια κραυγή για βοήθεια από το συκώτι σας. Η κοιλιά σας μπορεί να φαίνεται πρησμένη ή να κρατά λίπος, αν το συκώτι σας είναι πρησμένο ή δυσλειτουργικό. Ένα αποκαλυπτικό σημάδι είναι όταν το λίπος εμφανίζεται στο επάνω στομάχι.

– Υπερβολική ζέστη / εφίδρωση: Το συκώτι σας είναι το πρώτο μέρος του σώματός σας που προσπαθεί να σας προειδοποιήσει ότι θα πρέπει να αποτοξινωθείτε.

Συμπτώματα όπως η συχνή εφίδρωση θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη από το συκώτι σας ότι οι ορμόνες σας είναι εκτός ελέγχου και ίσως να οφείλεται σε υπερφόρτωση των τοξινών στο σώμα σας.

– Ευαισθησία σε μυρωδιές: Αν είστε ευαίσθητοι στην κατανάλωση αλκοόλ ή αν ορισμένες μυρωδιές σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα, θα μπορούσε να οφείλετε στο ότι το σώμα σας δείχνει ότι έχετε την ανάγκη αποτοξίνωσης.

 

Τρόποι αποτοξίνωσης

– Μπάνιο με άλατι: Τα αυξημένα επίπεδα μαγνησίου που βρέθηκαν στα άλατα Epsom μπορεί να βελτιώσουν σημαντικά την ικανότητα του οργανισμού να αποτοξινωθεί.Προσθέστε 2 φλιτζάνια αλάτα Epsom σε ένα ζεστό μπάνιο και μουλιάστε για τουλάχιστον 15 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα.

  Ο Ιπποκράτης έλεγε οτι κάθε νόσος ξεκινά πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα.

Ωστόσο, το άρθρο προειδοποιεί ότι η μέθοδος αυτή θα πρέπει να αποφεύγεται από εκείνους που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις ή υψηλή πίεση του αίματος.

– Τρώτε λαχανικά: Η κατανάλωση μπρόκολου, το λάχανο και τα λαχανάκια Βρυξελλών μπορεί να προωθήσουν μια υγιή αποτοξίνωση και να μειώσουν τα οιστρογόνα.

– Πράσινο Τσάι: Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο πράσινο τσάι σταματούν την κατάληψη του σώματος από τις ελεύθερες ρίζες.

– Άσκηση: Θα πρέπει να ασκήστε τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα για την προώθηση της καλής καρδιαγγειακής υγείας και για να αποβάλλετε τις τοξίνες μέσω του ιδρώτα.

 

Efi Nika

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *