Μέχρι πότε θα σε… αγαπά; Το ζωδιό του μαρτυρά!

Μέχρι πότε θα σε αγαπά

Μέχρι πότε θα σε αγαπά

Το ζωδιό του μαρτυρά!

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι δίνουμε όρκους αιώνιας αγάπης, όταν ο έρωτας μας χτυπήσει κατακούτελα. Πιθανότατα όμως ελάχιστοι από αυτούς θα κρατηθούν και το «σε αγαπάω» θα εξαφανιστεί σαν σκόνη με το φύσιμα του ανέμου. Μη σου πούμε ότι θα έχει σύντομη διάρκεια.

Εμείς σου παρουσιάζουμε, χιουμοριστικά, μέχρι πότε θα σε… αγαπά, αλλά -όπως και να το κάνουμε- η αλήθεια κρύβεται κάπου εκεί πίσω… από τα αστεία!

 

Μέχρι πότε θα σε αγαπά; Το ζωδιό του μαρτυρά!

ΚΡΙΟΣ
… μέχρι να βαρεθεί

Δεν φταις εσύ, σε πολλές περιπτώσεις μόλις μπει κάποιος σε σχέση, αρχίζει να γίνεται βαρετός και να επαναλαμβάνεται, οπότε, λογικό είναι να χάσει το ενδιαφέρον του ο Κριός σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ
… μέχρι να αρχίσεις να απαιτείς πλήρη ελευθερία

Ή είστε σε σχέση ή δεν είστε… Αυτός είναι πιο συντηρητικός, δεν ασπάζεσαι τα Σουηδικά μοντέλα, εκτός αν είναι έπιπλα. Τι πάει να πει θα βγείτε γυναικοπαρέα; Τόσο καιρό που ήσουν μόνη σου, κλειδαμπαρωμένη σε είχαν;

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
… μέχρι να του σπάσεις τα νεύρα

Αν είναι να κάνεις μια σχέση και να αρχίσεις τον έλεγχο πού πας, τι κάνεις και με ποιον μιλάς, ε, θα σου το πεις το «άντε και δε μας παρατάς»!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
… μέχρι να καταλάβεις ότι είναι άντρας για σπίτι

Δίκιο έχει, τι να λέμε τώρα; Δε γίνεται να σε φροντίζει, να σε κανακεύει, να σου δίνει τον ώμο του να κλάψεις και μόλις πάει να ψελλίσει τη λέξη “γάμο” ή “συμβίωση” ή έστω να σε γνωρίσει στην οικογένειά του εσύ να σταυροκοπιέσαι και να φτύνεις τον κόρφο σου..

  Στην Αρχαία Ελλάδα είχαμε άλλα ζώδια – Ποιο ήταν το δικό σας;

 

ΛΕΩΝ
… μέχρι να τον δεις σαν Δώρο θεού

Αν δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ο Ένας και Μοναδικός και δε τον έχεις βασιλιά της καρδιάς και του σπιτιού σου δεν έχει κανένα νόημα να κάθεσαι μαζί του… Κι εννοείται ότι δε χρειάζεται να σου το πει! Έπρεπε να το καταλάβεις από μόνη σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
… μέχρι να καταλάβει ότι ψάχνεις για υπηρέτη

Γιατί κατά τα ψέματα, όταν του ζητάς συνέχεια να κατεβάσει τα σκουπίδια, να σου πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο, να πει στη λογίστριά του να σου κάνει τη δήλωση, να σε πηγαινοφέρνει, να σε ξυπνάει, ε τότε αγάπη μου υπηρέτη ψάχνεις, όχι σύντροφο. Εντάξει, του αρέσει να σε εξυπηρετεί, αλλά αν το έχεις παρακάνει, θα τσινήσει.

 

ΖΥΓΟΣ
… μέχρι να αρχίσει να μιζεριάζει

Έχει κι αυτός τα δίκια του! Αν αρχίσεις κάθε φορά το «πού να πάμε ρε μωρό μου, μια χαρά είμαστε στο σπιτάκι μας» ή «πάλι λεφτά θα χαλάσουμε για βόλτες; Δεν είπαμε να κάνουμε οικονομία για τις διακοπές» ή «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ντύθηκες και παρφουμαρίστηκες», να τη βράσει τέτοια σχέση…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
… μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος

Γιατί για γι’ αυτόν το «σ’ αγαπώ» έχει βαρύτητα, δεν το πετάς έτσι για να γεμίσεις το κενό της ώρας! Ή θα είστε για πάντα μαζί ή καθόλου. Τέλος!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
… μέχρι να αρχίσεις να του κάνεις παρατηρήσεις

Δεν κατάλαβα; Έτσι δεν ήταν, όταν τον γνώρισες, όταν σου την έπεσε; Γιατί να γίνει κάτι άλλο τώρα και να τον πρήζει με τα «μην» και τα «δε»… Όχι, αγάπη μου! Εκεί είναι η πόρτα.

  Πραγματική ευτυχία θα πει να έχεις έναν Ιχθύ στη ζωή σου

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
… μέχρι να βρεις άλλο μπαμπά

Όχι, δεν είναι αυτός ο άντρας για να σου κάνει τα χατίρια, να σε νταντεύει, να σε κρατάει αγκαλίτσα και να σου τρίβει την πλατούλα και να σου ψυθιρίζει “ησύχασε, όλα καλά θα πάνε, εδώ είμαι εγώ για σένα”. Ούτε για να του κάνεις παράπονα ανά τρεις και δύο γιατί δουλεύει τόσο πολύ. Grow up κουκλίτσα. Η ζωή δεν είναι γλέντι, βόλτες, όσα φάμε κι όσα πιούμε… Ψάξε βρες κάποιον άλλον να παραστήσεις το κοριτσάκι του!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
… μέχρι να τον θεωρήσεις δεδομένο

Τι κακό κι αυτό! Μην δείξει λίγο συναίσθημα παραπάνω, μην είναι λίγο πιο ελαστικός, πιο δημοκρατικός, τσουπ, αμέσως εσύ να το εκμεταλλευτείς και να νομίζεις ότι είναι σιγουράκι… Μα, τον Υδροχόο; Πας καλά κοπέλα μου;

 

ΙΧΘΥΕΣ
… μέχρι να αρχίσεις να υποτιμάς τη νοημοσύνη του

Αν τον κοροϊδεύεις, τα ζητάει ο οργανισμός σου! Και χίλια δίκια θα έχει, όχι μόνο να βρει την αντικαταστάτριά σου, που θα είναι πολύ καλύτερη, αλλά και να εξαφανιστεί μαζί της, χωρίς να δώσει σημεία ζωής.

 

astrology

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *