Πες μου το Ζώδιό σου, να σου πω το Πεπρωμένο σου

Πες μου το Ζώδιό σου, να σου πω το Πεπρωμένο σου

Πες μου το Ζώδιό σου, να σου πω το Πεπρωμένο σου

 

Πεπρωμένο, πόσο βαριά λέξη, μου κάθεται ένα πράγμα..

Προτιμώ το Κάρμα, έχει μεγαλύτερη γοητεία, όμως πάνω κάτω, το ίδιο είναι.. Μπορεί για το καθένα από εμάς, να υπάρχει κάτι το διαφορετικό στο χάρτη, όμως, εφόσον βρισκόμαστε πάνω στη Γη και επηρεαζόμαστε από τους πλανήτες και τα άστρα, όλο και κάτι μαγικό συμβαίνει, μας καθοδηγεί, μας δείχνει εκείνο το φως και προχωράμε πάνω κάτω με έναν συγκεκριμένο τρόπο, μέχρι να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο, που λέγαμε..

Το κάθε Ζώδιο έχει και αυτό τις ιδιαιτερότητές του. Ακολουθεί όμως μια τακτική ξεχωριστή, που πηγάζει από εκεί μέσα βαθιά, της ψυχής το σκοτάδι και ξαφνικά το άγνωστο, γίνεται γνωστό και μας αρέσει κιόλας!

Είναι γραμμένο ακόμα και στα άστρα το τι θα μπορούσε να συμβεί στο καθένα από εμάς, αρκεί να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας, τη διαίσθησή μας, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να αφήσουμε το κάθε χάρισμα που κρύβεται μέσα μας, να ξεδιπλωθεί τόσο μαγικά μπροστά μας… για φανταστείτε το… Φοβερό δεν είναι??

..And let the journey begin..

 

Πες μου το Ζώδιό σου, να σου πω το Πεπρωμένο σου

Κριός

Είναι από τους τύπους που του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες και να υπάρχει και αρκετή περιπέτεια φυσικά! Θέλει, ή μάλλον απαιτεί ευγενικά, να είναι ο αρχηγός της ομάδας και να τον ακολουθούν πιστά! Ακόμα και εκείνος που δεν έχει καμία ελπίδα, θα ανακαλύψει χαρίσματα, που πηγάζουν από τη τάση αυτή του αρχηγού. Αρκετά δημιουργικός, που η κάθε πρόκληση τον συναρπάζει! Το ρίσκο είναι η ζωή του. Δε το βάζει κάτω! Θα τη βρει την άκρη ο κόσμος να χαλάσει! Ο Φιλόδοξος..

 

Ταύρος

Μόλις καταλάβει τι άνθρωπος είναι στα αλήθεια, μόλις κατανοήσει ακόμα και εκείνο το σκοτεινό σημείο που κρύβει μέσα του, άλλο τόσο βρίσκεται κοντά σε εκείνο το χρυσό κλειδί! Ο άγαρμπος τρόπος επικοινωνίας που έχει, είναι το μυστικό, αφού από τη μια γνωρίζει, πρέπει να το φτιάξει, από την άλλη όμως, θα ανακαλύψει πολλούς και διαφορετικούς τρόπους έκφρασης! Οτιδήποτε του βγαίνει αυθόρμητα, είναι και ο σκοπός της ζωής του! Δε χρειάζεται να ψάξει αλλού! Ο Ειλικρινής..

  Έτσι θα καταλάβεις ότι έχει ακόμα αισθήματα για την πρώην του, με βάση το ζώδιό του

 

Δίδυμος

Τι να πω για σας, βρε παράξενα πλασματάκια..?? Βασικά να σας βάλουμε πάνω σε ένα υπερυψωμένο σκαλοπάτι, να φορέσετε και εκείνο τον αρχαίο τον μανδύα και να σας αφήσουμε να μιλάτε ακατάπαυστα, για τα πάντα!! Αυτό είναι το στοιχείο σας, αφού μιλάτε, συνεχώς, δε σταματάτε καθόλου και συνήθως είστε εκτός τόπου και χρόνου!! Ας σοβαρευτούμε λίγο, ο Δίδυμος, είναι τέλειος για τις επικοινωνίες! Το Πεπρωμένο του είναι αυτό! Οτιδήποτε έχει κόσμο πολύ, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών και όχι μόνο.. Ο Φιλόσοφος..

 

Καρκίνος

Ο τύπος αυτός είναι πολύ ευαίσθητος και ρομαντικός για να αποδεχθεί το πεπρωμένο του! Όμως αυτό είναι ένα, να βοηθά τους συνανθρώπους του, είτε έτσι απλά, είτε μέσα από επάγγελμα! Προτιμά να αγκαλιάζει κάποιον, να τον αγαπά και να τον προστατεύει, παρά να κάνει κάτι από μόνος του! Από μικρό παιδί οι τάσεις ήταν τέτοιες, όμως η ζωή τα φέρνει έτσι που αποκαλύπτεται εκείνο το χάρισμα και ξαφνικά άλλος άνθρωπος! Ένας πολύ καλός φίλος!

 

Λέων

Αχ αυτά τα Λιονταράκια, τι θα κάνουμε με εσάς? Ο τύπος αυτός έχει τόσο πολύ χιούμορ, που πρέπει με κάθε τρόπο να το εκδηλώσει αλλιώς θα σκάσει.. Οτιδήποτε έχει να κάνει με κόσμο, ψυχαγωγία και διασκέδαση, είναι μέσα! Το πεπρωμένο ενός Γελωτοποιού όμως, πόσο κακό μπορεί να είναι αυτό? Ως Βασιλιάς των Ζώων, έχει έντονη διαίσθηση, δε φοβάται εύκολα, αποζητά περίεργα και μαρκάρει τη περιοχή του, έτσι όπως πρέπει.. Η Ψυχή της Παρέας!

 

Παρθένος

Παράξενος τύπος, θα τη πω την αλήθεια μου! Ναι θέλει να φτιάξει τον κόσμο, να το κάνει πιο τέλειο, πιο ιδανικό, ακόμα και να τον καθαρίσει! Το πεπρωμένο του… να κάνει ψυχανάλυση στον εαυτό του και στους άλλους! Να προσπαθεί να τους φτιάξει, όμως αυτό δε γίνεται και ίσως να τρελαίνεται περισσότερο! Να παθιάζετε, γιατί πρέπει να τον καταλάβουν, πρέπει να αλλάξουν! Αρκετή λόλα θα έλεγα, όμως ωραία φάση και αυτό! Ο Τελειομανής..

  Ποιο φαγητό ταιριάζει σε κάθε ζώδιο ΖΩΔΙΑ

 

Ζυγός

Όσο και αν σας λατρεύω τη κακία μου θα τη πω.. Θα ξεκινήσω από το τέλος και θα πω.. Ο Τέλειος Δικηγόρος του Διαβόλου! Είναι γραμμένο παντού στον ουρανό, στα άστρα είναι το κρυφό τους το ταλέντο.. Ο τύπος αυτός θα σε πείσει ότι το μαύρο είναι άλλο χρώμα, έτσι επειδή του αρέσει να παίζει με το μυαλό του κόσμου! Ο λόγος του μαγεύει, όπως συνήθως και το βλέμμα του, όμως εκείνο το χαμόγελο πάντα προδίδει το πόσο κακό παιδί είναι.. κορίτσι ή αγόρι.. δεν έχει σημασία..

 

Πες μου το Ζώδιό σου, να σου πω το Πεπρωμένο σου

Σκορπιός

Ο τύπος αυτός θέλει να έχει στόχο στη ζωή αυτή! Ένα όνειρο, κάτι να κυνηγήσει, να ψάξει να βρει το προορισμό του! Το πεπρωμένο του από τη μια σκοτεινό, μαύρο και άρχνο και από την άλλη φωτεινό, δημιουργικό και πάντα στο κατάλληλο timing! Τα πάθη του τον καθοδηγούν σε όλες τις περιπτώσεις για αυτό θα τον έλεγα ως ο Αυτοκαταστροφικός της Παρέας, μπορεί να μας βάλει και καμία φωτιά, έτσι στα καλά καθούμενα! Πρέπει να εκπληρώσει κάτι, για να ακολουθήσει το επόμενο!!

 

Τοξότης

Ιδιαίτερος τύπος θα έλεγα, αφού η περιπέτεια είναι η ζωή του! Ψάχνει συνεχώς και ανακαλύπτει ομοίους του, γιατί του αρέσει να πιστεύει ότι η ζωή είναι έτσι όπως τη βλέπει ο ίδιος! Ο Ταξιδευτής, εκείνος με το σακί στον ώμο, συνεχώς στην αναζήτηση, όμως αισιόδοξα και με ένα πνεύμα λίγο απερίγραπτο! Ο Εξερευνητής.. του πηγαίνει γάντι. Χάνεται στο δρόμο, η ώρα δεν υπάρχει, απλά συνεχίζει και προχωρά και όπου τον βγάλει.. Τα σημεία του αλλάζουν, ανάλογα με τις διαθέσεις.. Αμφίβολο πεπρωμένο, έτσι??

  Η ημέρα που γεννήθηκες αποκαλύπτει το καρμικό μάθημα

 

Αιγόκερως

Ο τύπος αυτός είναι ιδιαίτερα ξεχωριστός.. Ο Λόρδος, ο Κόμης, ο Δούκας, όλα για το τίτλο, τη τιμή και τη δόξα! Και το χρήμα φυσικά, αφού είναι η ψυχή του! Δεν ανασαίνει, λέμε.. Όμως το κούτελο πρέπει να είναι καθαρό! Η Θέση σου το του στο κόσμο αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που τον διακατέχει αιώνια.. Το πεπρωμένο του, μια αυστηρό, μια τολμηρό, μια χαλαρό, ανάλογα, με το που θέλει να φτάσει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.. Ο Αριστοκράτης μας..!!

 

Υδροχόος

Προβληματίζομαι για τη περίπτωσή σας… Μμμμ ναι ο ανθρωπιστής, ο ιδεολόγος, ο πρωτοπόρος.. Ναι μας τα είπαν και άλλοι και έτσι είναι Of course.. αλλά κάτι δε μου κολλάει .. Το πεπρωμένο του είναι να έχει λαό να τον ακολουθεί, να τον πιστεύει, δε ξέρω αν γίνονται σκλάβοι του στη πορεία ή όχι.. Μαγεύει με την ομιλία του και ας είναι λιγοστή, μιλάει με τα μάτια του και με τις πράξεις του φυσικά!! Μόνο να τον θαυμάζουν θέλει και τίποτα άλλο στο κόσμο όλον! Ο Άνθρωπος από το Μέλλον!

 

Ιχθύες

O πιο μπερδεμένος τύπος που υπάρχει.. Για αλλού ξεκινάει και αλλού καταλήγει, όμως είναι τόσο πολύ της άνεσης που κολλάει σε διάφορα μέρη και άντε ξανά μανά από την αρχή.. Λίγο τεμπελάκο τον βρίσκω, όμως πάντα βρίσκει τον τρόπο να βρίσκει την άκρη και ας φτάνει ένα βήμα πριν το γκρεμό! Ο Συγχυσμένος φίλος μας, έτσι τον χαρακτηρίζω, αφού ακολουθεί το όνειρο, μέχρι να το πιάσει και μετά ψάχνει για το άλλο.. Αν δείτε μια φιγούρα μέσα στο δάσος, κάτι να φεγγίζει.. αυτός είναι..

 

magicfariel

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *