Σώμα σε φόρμα! Ο δεκάλογος της επιτυχίας

Σώμα σε φόρμα

Σώμα σε φόρμα

Ο δεκάλογος της επιτυχίας

 

Αποκτήστε ένα καλοσχηματισμένο σώμα, ακολουθώντας ένα μίνι πρόγραμμα άθλησης. Σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης θα κερδίσετε τέλεια εμφάνιση και ανεβασμένη διάθεση.

από την Άντζελα Μολφέτα

 

Η άσκηση των μυών σε ένα καθημερινό πρόγραμμα προκαλεί σύσφιξη του δέρματος και των ιστών και βελτιώνει τις αναλογίες του σώματος. Επιλέγοντας μια αθλητική δραστηριότητα δίνετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα αλλά και να τονώσει τα αποθέματα ενέργειας που βρίσκονται σε χειμερία νάρκη.

Εκτός από τα ειδικά προγράμματα γυμναστικής και τα όργανα, προτείνουμε απλά αθλήματα που ενισχύουν την εμφάνιση και το περίγραμμα του σώματος. Ακολουθήστε τις τάσεις της εποχής και κινηθείτε με ένα ποδήλατο σε κοντινές ή μακρύτερες διαδρομές. Συνδυάστε τη βόλτα του αγαπημένου σας τετράποδου με ένα καθημερινό πρόγραμμα τζόκιν στο κοντινό σας πάρκο.

Γραφτείτε στον κοντινότερο ναυτικό όμιλο και κολυμπήστε στην πισίνα, 3- 4 φορές την εβδομάδα. Αν το υγρό στοιχείο δεν είναι το φόρτε σας, αλλά αγαπάτε τη θάλασσα, τα μαθήματα ιστιοπλοΐας θα σας κάνουν να αποκτήσετε και νέες παρέες.

 

Σώμα σε φόρμα! Ο δεκάλογος της επιτυχίας

 

Ο δεκάλογος της επιτυχίας

Δημιουργήστε το προσωπικό σας πρόγραμμα άθλησης, σημειώνοντας αρχικά τις καθημερινές σας συνήθειες. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε το τέλειο πλάνο για τις αθλητικές σας δραστηριότητες.

Διαλέξτε την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε δίαιτα. Αποφύγετε την προσπάθεια, εάν είστε ιδιαίτερα φορτισμένες. Η κούραση και το άγχος δεν είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι. Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά, φροντίστε να τρέφεστε υγιεινά.

Να περπατάτε όσο πιο συχνά μπορείτε. Μισή ώρα την ημέρα, με έντονο και σταθερό βήμα, θα σας δώσει την ευκαιρία να τονώσετε και την καρδιακή σας λειτουργία.

  10 Χρήσιμα τεστ υγείας που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι!

Βελτιώστε τη στάση σας. Ισιώστε την πλάτη και τραβήξτε ελαφρά τον λαιμό σας προς τα πίσω. Αμέσως, το σώμα σας θα φαίνεται ψηλότερο, ο κορμός σας πιο ίσιος και το στήθος σας πιο στητό.

Γίνετε πιο κοινωνικές, κανονίζοντας συναντήσεις με τους στενούς σας φίλους. Εάν είστε σε περίοδο δίαιτας, σίγουρα θα φροντίσουν για ένα ελαφρύ γεύμα! Εάν πάλι βρεθείτε έξω, επιλέξτε φρέσκους χυμούς φρούτων, αφεψήματα και δροσερές σαλάτες.

Απολαύστε κάθε στιγμή που περιποιείστε το σώμα σας. Ελέγξτε τη θερμοκρασία του νερού κατά τη διάρκεια του ντους, σημειώνοντας ότι το πολύ ζεστό νερό είναι ο πιο μεγάλος εχθρός, αφού συμβάλλει στη χαλάρωση του δέρματος.

Οργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα ακόμα πιο συστηματικά, φροντίζοντας ανεξάρτητα από τον στόχο σας να το ακολουθείτε ευλαβικά.

Μάθετε να φροντίζετε ακόμα περισσότερο τον εαυτό σας, κάνοντας συχνότερα αποτρίχωση ή βάφοντας με το βερνίκι της επιλογής σας τα νύχια των χεριών και των ποδιών. Πηγαίνετε στο κομμωτήριο, ανανεώστε το χτένισμά σας και χαμογελάστε ζεστά στο είδωλό σας μέσα στον καθρέφτη.

Φροντίστε να κοιμάστε αρκετά, γιατί – κακά τα ψέματα!- ο ύπνος είναι απαραίτητος για την ομορφιά σας! Προσπαθήστε να κοιμάστε τακτικές ώρες, διατηρώντας τον απαραίτητο αερισμό του χώρου κατά τη διάρκεια του ύπνου, καθώς και την ιδανική θερμοκρασία στο υπνοδωμάτιο.

Δείξτε υπομονή. Το σταδιακό αδυνάτισμα προσφέρει αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας. Η συστηματική χρήση των προϊόντων περιποίησης εξασφαλίζει ακόμα πιο αποτελεσματική δράση και η τακτική άσκηση τονώνει με τον καλύτερο τρόπο τους παραμελημένους σας μύες.

 

Τα προϊόντα περιποίησης

Ανεξάρτητα από το βάρος σας, τα προϊόντα περιποίησης θα τονώσουν το περίγραμμα της σιλουέτας σας και θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσετε όμορφη και απαλή επιδερμίδα. Χάρη στη λεπτή και απορροφητική υφή τους, απλώνονται εύκολα και επιτυγχάνουν άμεση και διαρκή σύσφιγξη απομακρύνοντας και την ενοχλητική εικόνα της κυτταρίτιδας.

  Μακροζωία: Τέσσερις απλοί τρόποι να μείνετε για πάντα νέοι

 

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ακολουθήστε το παρακάτω πρόγραμμα:

Ξεκινήστε τη φροντίδα του σώματός σας με μια απαλή απολέπιση, που θα εφαρμόζετε 1-2 φορές την εβδομάδα. Εκτός από την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, διεγείρετε την κυτταρική ανανέωση για ένα σφριγηλότερο σώμα.

Μετά το ντους και αφού σκουπιστείτε, αποκτήστε τη συνήθεια να ζεσταίνετε το προϊόν περιποίησης στα χέρια σας. Καθώς θα αποκτήσει τη θερμοκρασία του σώματος, μεγιστοποιείται αυτόματα η αποτελεσματική του δράση.

Απλώστε το προϊόν με κυκλικές, απαλές κινήσεις από τους αστραγάλους έως τους μηρούς και στην περιφέρεια. Επιμένετε στις περιοχές που παρουσιάζουν έντονη χαλάρωση, όπως η εσωτερική πλευρά των μηρών, οι γοφοί, η κοιλιά και η εσωτερική πλευρά των χεριών.

 

womanidol

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *