Τα λάθη ομορφιάς που κάνεις κάθε Καλοκαίρι!

Τα λάθη ομορφιάς που κάνεις κάθε Καλοκαίρι

Ποια είναι τα λάθη ομορφιάς που κάνεις κάθε Καλοκαίρι

 

Το Καλοκαίρι είναι μια ιδιαίτερη περίοδος και μπορεί συχνά να το ξεχνάς, όμως ο ήλιος καίει και πολύ μάλιστα.

Γι’ αυτό και η περιποίησή σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και φυσικά πρέπει να σταματήσεις επιτέλους να κάνεις τα παρακάτω λάθη ομορφιάς το Καλοκαίρι, αν θες αφενός να προστατευτείς από τον ήλιο κι αφετέρου μια λαμπερή επιδερμίδα.

Τα πιο συχνά λάθη ομορφιάς το Καλοκαίρι

Δεν χρησιμοποιείς αντηλιακό

Το αντηλιακό αποτρέπει την επίδραση των υπεριωδών ακτίνων στο δέρμα σου. Αν δεν το χρησιμοποιείς, μπορεί να εμφανιστούν πιο εύκολα ρυτίδες και το δέρμα σου να χάσει εύκολα την ελαστικότητά του, πέρα από το γεγονός φυσικά ότι αυξάνεται ο κίνδυνος καρκίνου του δέρματος.

Το αντηλιακό είναι πολύ σημαντικό, αν και πολλές φορές το ξεχνάς. Ωστόσο, κάνεις ένα ακόμα λάθος! Δεν το ανανεώνεις. Δεν γίνεται να το εφαρμόζεις το πρωί και να νομίζεις πως σε προστατεύει για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Προφανώς και πρέπει ανά 2 περίπου ώρες να το ανανεώνεις, ειδικά αν ο ήλιος είναι πολύ δυνατός.

 

Κάνεις αποτρίχωση πριν πας για μπάνιο

Ετοιμάζεσαι να πας στη θάλασσα και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις ξυριστεί και το κάνεις επιτόπου εκείνη την ώρα. Λάθος! Έχουμε πει ότι όταν κάνεις αποτρίχωση, δεν κάνει μετά να εκτίθεσαι στον ήλιο, αλλά και να φοράς αντηλιακό. Αν μετά σε τσούζει το αλάτι ή ερεθιστεί το δέρμα σου, εμείς σε προειδοποιήσαμε.

 

Τα λάθη ομορφιάς που κάνεις κάθε Καλοκαίρι

Βάφεσαι έντονα

Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να πειραματιστείς με τα έντονα και σκούρα κυρίως χρώματα στα κραγιόν και τις σκιές. Το μπορντό κραγιόν, για παράδειγμα, ήταν μια πολύ καλή επιλογή το Χειμώνα, όμως όχι και τώρα. Προτίμησε πιο ανοιχτές και καλοκαιρινές αποχρώσεις. Επίσης, μην το παρακάνεις με το άρωμα.

  29 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης

 

Δεν περιποιείσαι τα μαλλιά σου

Το Καλοκαίρι τα μαλλιά σου θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα για να μην αφυδατωθούν, αλλά και για να διατηρηθούν λαμπερά.

 

Δεν ξεβάφεσαι πριν μπεις στη θάλασσα

Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι αισθητικά ωραίο κι είσαι πιο όμορφη με το να φοράς μάσκαρα και κραγιόν στη θάλασσα; Όχι! Αρχικά θα ξεβάψει μες τη θάλασσα και θα γεμίσει με μαύρη μάσκαρα όλο σου το πρόσωπο.

 

usay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *