Τι σε τρομάζει περισσότερο ανάλογα με το ζώδιό σου

Τι σε τρομάζει περισσότερο

Τι σε τρομάζει περισσότερο ανάλογα με το ζώδιό σου

 

Διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο μεγαλύτερος – και ίσως πιο κρυφός – φόβος σου, σύμφωνα με τα άστρα

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος στρεσσογόνους παράγοντες. Μερικοί μας ενοχλούν περισσότερο από άλλους. Ορισμένοι άνθρωποι φοβούνται πολύ τα έντομα, άλλοι το σκοτάδι. Υπάρχουν εκείνοι που αγχώνονται όταν τους λένε πώς πρέπει να ντυθούν και να φερθούν και εκείνοι που δυσκολεύονται να μιλήσουν ανοιχτά στον άλλο.

Διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο μεγαλύτερος -και ίσως πιο κρυφός – φόβος σου, ανάλογα με το ζώδιό σου.

 

Τι σε τρομάζει περισσότερο ανάλογα με το ζώδιό σου

Κριός

Όσο παράξενο κι αν ακουστεί, οι Κριοί φοβούνται τη μοναξιά. Μπορεί να είναι αρκετά δυναμικοί, αλλά τρέμουν στην ιδέα το μέλλον τους να είναι μοναχικό, χωρίς αγάπη.

 

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι πλάσματα της σταθερότητας. Εκνευρίζονται όταν φίλοι ακυρώνουν σχέδια ή κάνουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ενώ αγχώνονται και φοβούνται για την έκβαση καταστάσεων όταν τα δεδομένα τους αλλάζουν.

 

Δίδυμοι

Γνωστοί για την εξυπνάδα τους, φοβούνται τους ανθρώπους που δεν εκφράζουν ξεκάθαρη γνώμη. Αν δεν μπορούν να συζητήσουν και να επιχειρηματολογήσουν, βαριούνται και αγχώνονται.

 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι φοβούνται σχεδόν τα πάντα. Πριν ξεκινήσει το οτιδήποτε έχουν ήδη στο μυαλό τους το χειρότερο σενάριο. Κουβαλούν πάντα μαζί τους είδη πρώτης ανάγκης, όπως τα χαρτομάντηλα. Ό,τι κι αν συμβαίνει θα μπορούσε να τους φοβίσει.

 

Λέων

Η έλλειψη θαυμασμού ή ο μεγάλος θαυμασμός προς ένα άλλο πρόσωπο. Αν υπάρχει άτομο πιο αστείο ή εντυπωσιακό στον χώρο οι παλμοί τους ανεβαίνουν, αγχώνονται και τρομάζουν πως θα χάσουν την προσοχή και την πρώτη θέση.

  Οι 3 του ζωδιακού που δεν θα σας δώσουν δεύτερη ευκαιρία

 

Παρθένος

Η Παρθένος αγαπά το πρόγραμμα – πολύ! Οποιαδήποτε κίνηση που δεν έχει προγραμματιστεί την αγχώνει. Ειδικά στο επαγγελματικό κομμάτι δεν θέλει να αφήνει τίποτα χωρίς συνεννόηση και προγραμματισμό, επειδή φοβάται πως στο τέλος θα υπάρξει χάος.

 

Ζυγός

Τα διλήμματα και οι γρήγορες αποφάσεις. Ο Ζυγός θέλει να συζητά πριν πάρει μια απόφαση. Να αναλύει τα δεδομένα και να καταλήγει έπειτα από έρευνα και πολλή συζήτηση.

 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δυσκολεύονται να εμπιστευτούν τους άλλους. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι να μοιραστούν με κάποιον τα μυστικά τους. Όταν αποφασίζουν να «ανοιχτούν» νιώθουν πολύ ευάλωτοι και φοβούνται πως θα πληγωθούν.

 

Τοξότης

Ο παρορμητισμός τους χαρακτηρίζει σε κάθε φάση της ζωής τους. Δεν θέλουν κανείς να τους επιβάλλει όρια. Αγχώνονται ακόμα και όταν κάποιος τους παροτρύνει ή τους ζητά να φορέσουν κάτι συγκεκριμένο.

 

Αιγόκερως

Αυστηροί, αποφασιστικοί και πολύ εργατικοί οι Αιγόκεροι τρομάζουν όταν μένουν ανεκμετάλλευτες οι δυνατότητές τους. Προσπαθούν πολύ και ξέρουν για το τι είναι ικανοί. Φοβούνται πως οι άλλοι δεν θα αναγνωρίσουν τις ικανότητές τους και το πόσα είναι άξιοι να κάνουν.

 

Υδροχόος

Μπορεί να είναι καινοτόμοι και ανοιχτόμυαλοι, αρνούνται, όμως, να δεχτούν τις απόψεις των άλλων. Τίποτα δεν τρομάζει πιο πολύ τους Υδροχόους από ένα άτομο που είναι το ίδιο ισχυρογνώμων και έχει επιχειρήματα για να εκφράσει τις απόψεις του.

 

Ιχθύες

Απίστευτα συναισθηματικοί οι Ιχθύες νιώθουν βαθιά και είναι προικισμένοι με την ικανότητα της ενσυναίσθησης. Τρομάζουν με την αβεβαιότητα του μέλλοντος, το οποίο δεν ξέρουν τι κρύβει και το βλέπουν σαν μια μαύρη τρύπα…

  Αυτοί είναι οι πιο κτητικοί σύντροφοι που θα μπορούσες να έχεις

 

marieclaire

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *